-
- Konu Sahibi Liberiangirl
Selam Shezofren nasılsın biraz endişeliydin umarım herşey yolundadır.
Tmm canım teşekkür ederim burdan yazılıyo mu bende bilmiyorum. mail adresimi yazsam ya da sen mail atarsın bana
İyiyim canım. Küçük benlerin dikiş izi yok ama kızarıklık var daha tamamen geçmedi. Biraz büyük vardı onun dikiş izi belli ve kızarıklığı daha çok belli oluyor. Yani yara varmış gibi duruyor. Doktor tamamen düzelmesi 1 seneyi bulur demişti. O yüzden biraz rahatım.
Fondotenle birlikte hiçbiri görünmüyor ama fazla kullanmamaya çalışıyorum.
Tabi ki yazarım canım.
Selamlar :) sevindim iyi olmasına dert etme canım zamanla geçicek artık. Ben renkli nemlendiricilerden kullanıyorum yani zararı olmuyor onların çok kapatmıyor ama olsun. Özel birşey olunca da fondöten kullanıyorum eve gelir gelmez yüzümü yıkıyorum zaten.Yalnız geçen haftalarda tatildeyken hergün fondöten kullanmıştım bir de kryolanın fondöteniydi(biraz ağır-yağ bazlı) 1 haftanın sonunda bir izimin ucunda sivilce çıkar gibi oldu hemen bıraktım 2 günde iyileşti. Aman dikkat et sen de.
Bana da doktor 6 ayda silikleşmeye başlar 1 yılda da belli belirsiz olur demişti. Eylül gibi lazer yaptırıcam tamamen geçmezse bu fraksiyonel lazerden.Bir de ben contractubexi gece sürünce üzerini bantlıyorum. öyle de yapılıyormuş daha çok nüfus ediyormuş izlere. Aklında olsun.
canım ben hiçbi losyon yada krem kullanmıyorum izleri için
sence contractubex'e devam edeyimmi
ankarada aldırdım bende elos diye bi yerde . NOLUR BİRİ CEVAP VERSİN 3HAFTA OLDU NE ZAMAN GEÇER KIZARIKLIK(( BEN ÇOK MUTSUZUM KEŞKE YAPTIRACAĞIMA ÖLSEYDİM YÜZÜME BAKAMIYORUM BENLERİM KÜÇÜKTÜ AÇILAN ÇUKURLAR BİLE DAHA BÜYÜK ((((((
acaba iyileşme dönemi mi?belki zamanla geçer,yeni olduğu için mi operasyonun izleri geçmedi acaba?
yeni olduğu içindir değil mitam 27 gün oldu acaba bi kaç ayda mı oturuyo çok korkuyorum böyle kızarık kalmasından hafif çukur var ama o neyse ten rengine dönse rahatlıcam