Lazerle ben aldırma

kızlar et benleri lokal aneztezi ile yüzeysel yanı leke tarzında olan benler lazer yontemı ıle alınıyor.et benlerını sakın lazer ile aldırmayın muhakkak lokal aneztezı ıle çıkarıldıktan sonra patolojıye gıtmesı gerekiyor.ve lazerde ve lokal eneztezzi ıle alınan benlerde iz kalıyor fakat farkedilecek degerece de degıl ozellıkle yazın güneşten yandığınızda ızler daha çok kayboluyor.

Epey araştırdım ama tecrübeli birilerinin cevabına ihtiyacım var. Aldıranlar nerede ve nasıl bir ücretlendirme ile aldırdı? cevaba çok ihtiyacım var.

kısa vadede zararı olduğunu görmedim. uzun vadede riski olabilir lazer kullanımından dolayı.

yine de çok aşırı değilse yaptırmanızı tavsiye etmem.

iyi akşamlar .

kızlar ben gözümü kararttım ve pazartesi yüzümdeki kahverengi benlerimi aldırmaya gittim benim bir yanağımda 5 tane ben vardı riske atmamak için sadece en çok gözüme batan iki tanesini aldırdım. bugün 5. gün kabukları düştü benlerin çukur kalacak diye korktum ama iyi gidiyor iyileşecek gibi :) doktorum franksiyonel lazer kullandı umarım yardımcı olabilmişimdir size ben daha sonra fotoğrafda eklicem belki akşama eklerim. bb :KK3:

slm kızlar beimde yanağımda mercimek büyüklüğünde siyah bir ben var.yüzeysel ama et ben değil.lazerle aldırmak istiyorum.ankarada iki tane yer buldum biri fraksiyonel lazerle yapıyor.nette araştırırken çukurluklar olusuyor diye yazmıslar cekincem o yönde.şimdiki halinden daha göze batacaksa gerek yok diyorum.sen ankarada mı yaptırdın.ankarada elos ve nills diye bir yer var tavsiye edibileceğiniz bir yer var mı?

bayanlar benimde dudagimin ustunde bir ben vardi kahve rengi idi biraz kabarikti ve kil buyuyo du ustunde burda dpktora gittimm bakti ve lazerle aldi 6 sene oldu hafif iz var ama tabiki enim hosduma gidiyooo ben ir sakincasini gormedimm mirmirmirmir

iyi günler bende ben aldırmayı düşünüyorum.benimde sizin gibi kahverengi bir benim var.acaba ben aldırdığınız yerin fotosunu gönderebilirmisin.izini merak ediyorum :)

Arkadaşlar tecrübesi olanlara soruyorum ben bugün özel bir hastanede lazerle ben yaktırdım. Çıkıntısız kahverengi benlerden benimki doktorum randevudan sonra hastası olmadığı için estetisyene beni hazırlamasını söyledi. Fotoğraflar çekildi, biraz sesli olucak korkma diye uyardı başta, 1 dk sürdü sürmedi hemen bantladılar. 2-5 seansta geçiceğini söyledi benin durumuna göre.kendilerinede yaptığını iz kalmadığını anlattı bana. Herhangi bi ilaç krem yazmadı. Ekim ayında yakarız demişti beni başka şehirde olacağım için bugün yaptı ilk seansı. 15 gün sonra tekrar gidicem 2. Seansı uygulucaz iyileşme varsa. Normali her seans aralığı 1 aymış. Herneyse kiminiz cerrahi işlem yaptırmışsınız doktorunuz krem yazmış iz kalmasın diye. Bana neden yazmadılar. Estetisyenede sordum kaç defa doktor yazardı gerekli görseydi dedi. Doktorun bana söylediği güneşten korun, güneş kremi kullan bunlar

Canım selam :)
Daha tam kurtulamadım tatlım ya şu izler hafiflesin asıl o zaman kurtulucam :)haftaya 2 tane sunum yapıcam onlarala uğraşıyorum sen nasılsın herşey yolunda mı?Sınavlardan AA alıcaksın di mi :KK66:)
Yani benim nokta gibi benlerim var iğne ucu kadardır kendimi bildim bileli aynı renkleri de aynı . Güneş koruyucu kullanmak korur bence.Düşününce zaten şu aşamada yapılacak birşey yok en mantıklısı cildi korumak.Bende de var o benlerden seviyorum ben de senin gibi .
Sen hani çok açık tenliyim ve cildim hassas demiştin ya bence cildine güzel bakmalısın koruyucunu fln ihmal etme hiç. Çoğalıcağını fln sanmıyorum ben pek güzel koruduktan sonra. Büyürse koyulaşırsa fln o zmn düşünürüz şimdi dert etme hiç :KK66:

Resim koyuyorum aslında jelden sonra paylaşıcaktım ama bu hali de çok kötü değil gibi. En azından ilk güne baya toparlandı. Tabi hala sertlik var o da geçer inş. Bu resimdeki yere 4 dikiş atıldı.

bu resimi koyalı bır bucuk seneyi geçmiş son durumunuz ne cok merak ediyorum mumkunse foto isticem ama istemezsen son durumunu anlatmanı isticem :)) ???????

evet lütfen 1 yıl sonra falan, ben alınan yerdeki iz durumu ne oluyor bizimle paylaşır mısınız???

leke gibi olanlar laserle alınıyo..et benler operasyon gerektiriyo....ama igneyle ben altı uyuşturuluyo ve kesiliyo..sonr dikiş atılıyo..ama sen hiççç bişey hissetmiyosun..kaç defa yaptırdım....boynumdan bi anda 5 tane aldırdım..göbeğimden bi tane..en son çenemden bi kaç ay önce aldırdım..
ama ben hep aynı doktora gidiyorum..plastik cerrah..mustafa tercean..netten de bakabilirsin cm.

lazerle aldırdıktan sonra sende hiç iz kalmış mıydı? ya da uzun süre iyileşmeyen kabuk-yara-kızarıklık vs. oldu mu?

selam,
ben de ben aldırıyorum, Bursa'da malum güzellik merkezinde. Bursa'da aynı yere gidip bu işlemi yaptıran varsa fikir alışverişi yapalım derim.
Ben 1 seans gittim şimdilik,5 tanesi için uyguladılar; bazıları çıkıntılı, bazıları düz leke şeklindeydi. bir türlü iyi mi yaptım kötümü karar veremedim. çünkü bir kısmı buharlaşıp gitmiş gibi anında yok oldu, bazılarıysa 1 gün boyunca kanadı. ve şuan 3 haftayı geçmesine rağmen yüzümde belirgin bir yara olarak duruyorlar. Herkeste böyle mi gelişiyor çok merak ediyorum gerçekten, kontrol seansıma da daha var, fikir alamıyorum. iz kalacak gibi :KK43:

Epey araştırdım ama tecrübeli birilerinin cevabına ihtiyacım var. Aldıranlar nerede ve nasıl bir ücretlendirme ile aldırdı? cevaba çok ihtiyacım var.

gittiğin yere göre ve uygulamaya göre değişir tabi ama fikrin olsun diye söylüyorum, benim gittiğim güzellik merkezinin genel fiyatları ortalamanın üzerinde, lazerle işlem yapıyorlar, her bir ben için orada ödediğim fiyat; ilk ben için 200 TL-kalan her bir ben için 50TL ödüyorum

Son düzenleme:
Herhangi bir beni laser ile aldirip aldiramayacaginiz tamami ile benin turune baglidir. Laser ile aldirmalarda yara izi sonucuna rastlanmasi dusuk olasilik olmasina ragmen, deri altina giden benlerde uygun gorulmez cunki kullanilan laser'in derinin derin tabakalarina etki etmesi mumkundegildir. Bence herhangi bir metod hakkinda karar vermeden once doktorunuz ile konusun.

kesinlikle bu yazdığınızı deneyerek tecrübe ettim, aynı gün 5 adet benime lazerle atış yapıldı, 2 adeti sanki orada daha önce hiç yokmuş gibi buharlaşıp gittiler, 3 adeti-ki bunlar leke şeklindeydi,çil gibi- tamamen yokolmadığı gibi yara izi şeklinde yüzümün ortasında kaldılar, ben olarak daha iyi görünüyorlardı şimdi sivilce izi gibi kaldılar

2 et beni bir de yuzeysel ben aldirmayi dusunuyorum ama yorumlar gozumu korkuttu. Lazer yaptiranlar cukur kaldigini soyluyor ya hani doktorlar incesinde bilgi vermiyor mu cukur ihtimali konusunda?

kızlar benim yüzümde iğne ucu kadar sonradan çıkan benler var yani böyle dümdüz et beni filan değil leke gibi bende lazer yaptırmaya karar verdim iki doktor buldum cuma gününe randevu alıcam cumartesi pazar kızarıklık olursa geçer pazartesi işe gitceğim için hafta sonu ne olucaksa olsun istedim çok kararlıyım
et benlerine cerrahi işlem tavsiye ediyorlar ama benimkiler leke şeklinde açık renkli benler nokta nokta böyle sonucu size yazarım kızlar
Son durumunuz nedir? Yaptırdınız mı? Memnun kaldınız mı? Leke vs bişey oldu mu? Ben de düşünüyorum yüzümde çok sayıfa nokta şeklinde ben var...

Arkadaşlar merhaba lazerle ben aldırma bakırköyde var interneten girip bakarsanız pervin dinçer yazın nişantaşındada olması lazım ağrısız acısız tek seansta lazerle alıyolar benleri tv de kaç kere izledim bence oraya güvenebilirsiniz

doktorunuza başvurun önce beninizle ilgili..
eğer zararsızsa küçük ve elle tutulabilen kabarık benlerinizi incir sütüyle düşürebilirsiniz..

Benim doktorum lazer sakın yaptırma demişti.İlerde kanser falan olmasın Allah korusun...

Benim doktorum lazer sakın yaptırma demişti.İlerde kanser falan olmasın Allah korusun...
bende lazer tarzı şeylerden korkuyorum ya.. sonuçta hiçbir garantisi araştırması yok..
yani demek istediğim çok yeni uygulama 10 sene sonra neyle karşılaşırsına dair hiçbir bilimsel açıklama yok..
bende yüzümdeki lekeler için düşündüm ama sonra okuduklarımdan turstım evin içinde bile güneş koruyucu sürmek zorunda kalıyolarmış.. ee onu ben başarabilsem zaten lazere gerek yok..
zaten şazerin lekeler üzerinde yüzde yüz çareside yok olsa emel müftüoğlu na çare olurdu..
sonuç yaradılışımızla mutlu olmak :)

X