-
- Konu Sahibi Liberiangirl
kızlar ben gözümü kararttım ve pazartesi yüzümdeki kahverengi benlerimi aldırmaya gittim benim bir yanağımda 5 tane ben vardı riske atmamak için sadece en çok gözüme batan iki tanesini aldırdım. bugün 5. gün kabukları düştü benlerin çukur kalacak diye korktum ama iyi gidiyor iyileşecek gibi :) doktorum franksiyonel lazer kullandı umarım yardımcı olabilmişimdir size ben daha sonra fotoğrafda eklicem belki akşama eklerim. bb
bayanlar benimde dudagimin ustunde bir ben vardi kahve rengi idi biraz kabarikti ve kil buyuyo du ustunde burda dpktora gittimm bakti ve lazerle aldi 6 sene oldu hafif iz var ama tabiki enim hosduma gidiyooo ben ir sakincasini gormedimm mirmirmirmir
Canım selam :)
Daha tam kurtulamadım tatlım ya şu izler hafiflesin asıl o zaman kurtulucam :)haftaya 2 tane sunum yapıcam onlarala uğraşıyorum sen nasılsın herşey yolunda mı?Sınavlardan AA alıcaksın di mi)
Yani benim nokta gibi benlerim var iğne ucu kadardır kendimi bildim bileli aynı renkleri de aynı . Güneş koruyucu kullanmak korur bence.Düşününce zaten şu aşamada yapılacak birşey yok en mantıklısı cildi korumak.Bende de var o benlerden seviyorum ben de senin gibi .
Sen hani çok açık tenliyim ve cildim hassas demiştin ya bence cildine güzel bakmalısın koruyucunu fln ihmal etme hiç. Çoğalıcağını fln sanmıyorum ben pek güzel koruduktan sonra. Büyürse koyulaşırsa fln o zmn düşünürüz şimdi dert etme hiç
Resim koyuyorum aslında jelden sonra paylaşıcaktım ama bu hali de çok kötü değil gibi. En azından ilk güne baya toparlandı. Tabi hala sertlik var o da geçer inş. Bu resimdeki yere 4 dikiş atıldı.
leke gibi olanlar laserle alınıyo..et benler operasyon gerektiriyo....ama igneyle ben altı uyuşturuluyo ve kesiliyo..sonr dikiş atılıyo..ama sen hiççç bişey hissetmiyosun..kaç defa yaptırdım....boynumdan bi anda 5 tane aldırdım..göbeğimden bi tane..en son çenemden bi kaç ay önce aldırdım..
ama ben hep aynı doktora gidiyorum..plastik cerrah..mustafa tercean..netten de bakabilirsin cm.
Epey araştırdım ama tecrübeli birilerinin cevabına ihtiyacım var. Aldıranlar nerede ve nasıl bir ücretlendirme ile aldırdı? cevaba çok ihtiyacım var.
Herhangi bir beni laser ile aldirip aldiramayacaginiz tamami ile benin turune baglidir. Laser ile aldirmalarda yara izi sonucuna rastlanmasi dusuk olasilik olmasina ragmen, deri altina giden benlerde uygun gorulmez cunki kullanilan laser'in derinin derin tabakalarina etki etmesi mumkundegildir. Bence herhangi bir metod hakkinda karar vermeden once doktorunuz ile konusun.
Son durumunuz nedir? Yaptırdınız mı? Memnun kaldınız mı? Leke vs bişey oldu mu? Ben de düşünüyorum yüzümde çok sayıfa nokta şeklinde ben var...kızlar benim yüzümde iğne ucu kadar sonradan çıkan benler var yani böyle dümdüz et beni filan değil leke gibi bende lazer yaptırmaya karar verdim iki doktor buldum cuma gününe randevu alıcam cumartesi pazar kızarıklık olursa geçer pazartesi işe gitceğim için hafta sonu ne olucaksa olsun istedim çok kararlıyım
et benlerine cerrahi işlem tavsiye ediyorlar ama benimkiler leke şeklinde açık renkli benler nokta nokta böyle sonucu size yazarım kızlar
arkadaşlar ben lazerle yüzümden 5 tane ben aldırdım, inanın hiç korkulacak bi şey yok herkese tavsiye ederimslm arkadaşlar
lazer epilasyonla ben aldırma diye bir işlem varmış.Ameliyattan daha etkili ve izsiz olduğu söyleniyor , bu ne kadar doğru ??
bilgisi olan var mı acaba?
tşk.ler
bende lazer tarzı şeylerden korkuyorum ya.. sonuçta hiçbir garantisi araştırması yok..Benim doktorum lazer sakın yaptırma demişti.İlerde kanser falan olmasın Allah korusun...