Lazerle ben aldırma

benimde doğum lekem var saç diplerimde aynı siyah zeytin gbi üzerinde tüy de çıkmıyo saçlarımı topluyamıyorm çok rahatsızım aslında ama kanser yapıyo diye duyduğumdan aldırma grişimindede bulunmadım ama aslında olmasa daha memnun kalıcam:26:

selam kizlar :KK3:

ben 2OO5de 3tane benımı yaktırmıştım ız kaldı ama benım hoşuma gıdıyor o ızler nedense :KK23: hoş duruyor

yarın yıne randevum var 6 tane daha alıncak lazerle doktorum bu sefer ız kalmayacak dedı bakalım artık

benım benlerım ufacık kücük kücük ama doktorum cıldımde kanser rıskı fazla olduğu ıçın tekrar alıncak demıştı

bakalım yarını beklıyorum.

Merak ettım sız neden benlerınızı aldırıyorsunuz? Görünüşü mü rahatsız edıyor? :KK16:

Selam Shezofren nasılsın biraz endişeliydin umarım herşey yolundadır.

İyiyim canım. Küçük benlerin dikiş izi yok ama kızarıklık var daha tamamen geçmedi. Biraz büyük vardı onun dikiş izi belli ve kızarıklığı daha çok belli oluyor. Yani yara varmış gibi duruyor. Doktor tamamen düzelmesi 1 seneyi bulur demişti. O yüzden biraz rahatım.

Fondotenle birlikte hiçbiri görünmüyor ama fazla kullanmamaya çalışıyorum.

İyiyim canım. Küçük benlerin dikiş izi yok ama kızarıklık var daha tamamen geçmedi. Biraz büyük vardı onun dikiş izi belli ve kızarıklığı daha çok belli oluyor. Yani yara varmış gibi duruyor. Doktor tamamen düzelmesi 1 seneyi bulur demişti. O yüzden biraz rahatım.

Fondotenle birlikte hiçbiri görünmüyor ama fazla kullanmamaya çalışıyorum.

Selamlar :) sevindim iyi olmasına dert etme canım zamanla geçicek artık. Ben renkli nemlendiricilerden kullanıyorum yani zararı olmuyor onların çok kapatmıyor ama olsun. Özel birşey olunca da fondöten kullanıyorum eve gelir gelmez yüzümü yıkıyorum zaten.Yalnız geçen haftalarda tatildeyken hergün fondöten kullanmıştım bir de kryolanın fondöteniydi(biraz ağır-yağ bazlı) 1 haftanın sonunda bir izimin ucunda sivilce çıkar gibi oldu hemen bıraktım 2 günde iyileşti. Aman dikkat et sen de.

Bana da doktor 6 ayda silikleşmeye başlar 1 yılda da belli belirsiz olur demişti. Eylül gibi lazer yaptırıcam tamamen geçmezse bu fraksiyonel lazerden.Bir de ben contractubexi gece sürünce üzerini bantlıyorum. öyle de yapılıyormuş daha çok nüfus ediyormuş izlere. Aklında olsun.

ben de benli bi cilt tipine sahibim. kanser riski yüksek diyolar benli insanlar için. extra bi özen gerekiyormuş. ama ben bronz ten hastası olduğum için vazgeçemiyorum.

benim benlerim 2 ye ayrılıo: sevdiğim benlerim ve rahatsız olduğım benlerim:)

2 tane üstüste çıkmış dublex benim bile var kızlar siz ne diosunuz:KK70: şaka bi yana cidden köklü benlerim var çok fazla rahatsız etmio görünür yerde diiller bugüne kadar iğrenç bulan kimse de çıkmadı ama sağlığım açısından aldırmayı düşünüyorum.

hep erteledim bugüne kadar ama ben bu yazı ertelediğim herşeyi hayata geçirme yazı ilan ettiğim için önümüzdeki günlerde adım atıcam bu konuda. gelişmeleri yazarım:)

Selamlar :) sevindim iyi olmasına dert etme canım zamanla geçicek artık. Ben renkli nemlendiricilerden kullanıyorum yani zararı olmuyor onların çok kapatmıyor ama olsun. Özel birşey olunca da fondöten kullanıyorum eve gelir gelmez yüzümü yıkıyorum zaten.Yalnız geçen haftalarda tatildeyken hergün fondöten kullanmıştım bir de kryolanın fondöteniydi(biraz ağır-yağ bazlı) 1 haftanın sonunda bir izimin ucunda sivilce çıkar gibi oldu hemen bıraktım 2 günde iyileşti. Aman dikkat et sen de.

Bana da doktor 6 ayda silikleşmeye başlar 1 yılda da belli belirsiz olur demişti. Eylül gibi lazer yaptırıcam tamamen geçmezse bu fraksiyonel lazerden.Bir de ben contractubexi gece sürünce üzerini bantlıyorum. öyle de yapılıyormuş daha çok nüfus ediyormuş izlere. Aklında olsun.

canım ben hiçbi losyon yada krem kullanmıyorum izleri için
sence contractubex'e devam edeyimmi

Yanlış yazıyı vermişim:) Konu lazerle ben aldırma ben et beni aldırmak zararlı mı konusunu veriyorum:)

Tamam doğru konu burada bence lazerle ben aldırma olayını denemeden önce burada anlatılanlar iyice okuyunuz. Bitkisel tedavi yöntemlerini denemeden lazere karşıyım açıkçası.

Neyse çenem açıldı yine:)

İşte konu:

Lazerle ben aldırma | Sigillerin Tedavisi

ankarada lazerle 3 tane ben aldırdım aslında çok küçüklrdi neden aldırdım bilmiyorum şuan daha kötü duruyolar :KK43:şimdi oralar kanlı ve kızarık duruyo sürekli ağlayasım var aynaya bakamıyorum acaba bunlar geçcek mi bugün daha ilk gün ama ben okula bile gitmek istemiyorum nolur biri söylesin bu kırmızılık ve kanlı duruş ne zaman geçer dermatolog antibiyotikli krem yazdı ama iyileşcek demi:KK43: ben çok mutsuzum kimseyle konuşmak istemiyorum sürekli ağlamak istiyorum

ankarada aldırdım bende elos diye bi yerde . NOLUR BİRİ CEVAP VERSİN 3HAFTA OLDU NE ZAMAN GEÇER KIZARIKLIK :KK43:(( BEN ÇOK MUTSUZUM KEŞKE YAPTIRACAĞIMA ÖLSEYDİM YÜZÜME BAKAMIYORUM BENLERİM KÜÇÜKTÜ AÇILAN ÇUKURLAR BİLE DAHA BÜYÜK :KK43:((((((

uzun araştırmaların sonunda, geçen sene ben aldırdım yüzümden.
öncelikle lazer değil, cerrahi işlemle aldırılması gerekiyor, bunu belirteyim. çünkü ben sadece görülen kısımdan ibaret değil. derinin altında tabiri caizse kökü var. lazer işlemi sadece yüzeyi alıyor, kök kalıyor. bunun çeşitli sakıncaları var. bir kere ben tam alınmadığı için patolojik test yapılamıyor (allah korusun kanser ihtimali belirlenemiyor), üstelik benin tekrar çıkma ihtimali oluyor. siyah nokta gibi düşünün, sıkabilirsiniz ama kök içeride kalırsa tekrar oluşacaktır. lütfen lazerden ziyade cerrahi işlemle aldırmaya yönelin.

ah ah bu başlıkta ben de az sormadım ''yaa nasıl nasıl :18:'' diye :KK51: :KK9:
lazerle et beni olmayan normal benimi aldırmayı istemiştim çok bir burnumun üzerinde bir gözümün altında vardı nokta halinde bir yerde bu sirke olayını duydum sonra yorumları okudum ''of ya olmuyor yok öyle bir şey'' gibisinden sonra bir yorum gözüme çarptı diyordu ki ''kızlar tahriş ederek uygulayacaksınız yani bastırarak bir kulak çöpüyle sirkeyi derinizi kazır gibi yapacaksınız'' diye önceden bir tırstım sonrada vira bismillah ne olacaksa olsun dedim yapıverdim biraz kanadı sonra kabuk bağladı bir hafta o koca kahverengi kabuklarla dolaştım kakılmış misali allahtan tatil dönemiydi işim gücüm yoktu lakin onlar düştüğünde benlerim gitmişti.. bir benim biraz kalmıştı sonradan aynı uygulamayı yaptım ve ondanda kurtuldum hafif izi yok değil ama gördüğüm kadarıyla lazerlede iz kalıyor çok da önemli değil açıkçası alıştım zamanla güneş yanığıydı oydu buydu kaynaşacağına bile inanıyorum :KK8: :KK8:

Son düzenleme:
ankarada aldırdım bende elos diye bi yerde . NOLUR BİRİ CEVAP VERSİN 3HAFTA OLDU NE ZAMAN GEÇER KIZARIKLIK :KK43:(( BEN ÇOK MUTSUZUM KEŞKE YAPTIRACAĞIMA ÖLSEYDİM YÜZÜME BAKAMIYORUM BENLERİM KÜÇÜKTÜ AÇILAN ÇUKURLAR BİLE DAHA BÜYÜK :KK43:((((((

acaba iyileşme dönemi mi?belki zamanla geçer,yeni olduğu için mi operasyonun izleri geçmedi acaba?

yeni olduğu içindir değil mi :KK43: tam 27 gün oldu acaba bi kaç ayda mı oturuyo çok korkuyorum böyle kızarık kalmasından hafif çukur var ama o neyse ten rengine dönse rahatlıcam :KK43:

Bu tür müdahelelerde ilk bir kaç ayda iz belirgin olur,bir yılda zamanla hafifler gibi geliyor bana. Tabi daha evvel hiç ben aldırma deneyimim olmadı ne kadar haklıyım bilmem.

X