Lazer Epilasyon Lazer yaptırdım sonunda.Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim :)

canım daha ilk seansına gitmişsn. o ilk heyecan herkesde oluyor ama emin ol yakında hüsrana döner. döküldüğünü sandığın tüylern yeniden çıkacak. dört seans gttm dediğin gibi soğuk hava üfleyen cinsten bnmkide. her sefernde dökülüyo 2 hafta içerisnde çok da mutlu oluyorum ama 4. haftada dökülenler geri çıkıyo ((

lazer epilasyonun ten ve kıl rengi yapısı uygun olduğu sürece sonuç vermemesi imkansızdır.yanlış yere gidiyorsun sanırım.lazerin o dozu çok kuvvetli ve kıl köklerini tahrip ediyor. benim daha ilk seansım oldu 1 ay geçti dökülenler çıkmadı 20 gün sonra randevum var o zamana çıkar heralde.
gittiğin yeri bir gözden geçir derim ben

gittiğin merkez bana da yakınmış,
bende düşünüyorum ama güvenilir yer bulamıyordum, özelden adresini yazar mısın?

Yaa 4 haftada nasıl çıkar ki bu bir ay demek.. Lazerde (alex için) iki ayda bir çıkması gerekiyor...

genital bölgede her yerimi yaptırdın?bide kızarıklık yada kaşıntı bu sorunlarla karşılaştın mı.kararsızım kaldım oraya yaptırma konusunda

10gün önce bende ilk seansıma gittim dökülüyor şuan. ben genitalde her atışta hopladım ama dayanılmaz bir acı yok 5dk sürüyor zaten. ağdanın yanında hiç kalır.

bazı arkadaşlar dökülüyor tekrar çıkıyor yazmış. ablam da 3 seans gitti ama şuan çıkmıyor. 2ayda bir seanslarımız benim de onunda. bidahaki seansa gidene kadar ablamda çıkmıyor. bitmeye çok yaklaştı. daha 3 seansı var. 6seans aldık biz çok da uygun fiyata. genital + koltukaltı 6şar seans peşin öderseniz 210tl. ağdaya 15günde bir gidip 15 tl veriyordum batıklar da cabası. adını vermem sakıncalı olur sanırım isteyene özelden yazarım. istanbul anadolu yakasında olduğunu söyleyebilirim.

bir de konu sahibi arkadaşa sorum batıkların var mı? bana batık losyonu önerdi mutlaka al dedi onunda fiyatı 130tl. benim ablam almıştı onun bittiği için ben kullanıcam onunkini. sana böyle bişey tavsiye ettiler mi ? gerçi farkettiğim kadarıyla üst deri de lazerle gidiyor ve batıklar üste çıkıyor çıkması kolaylaşıyor. bir sorum da renk bozukluğu. bu konuda renk tonu düzelir diyorlar mı, senin böyle bir sorunun varsa tabi ??

cevaplarsan sevinirim..

harika bişeymiş kızlar daha 3 seansta tüylerin yarısı artık yok kalanlar da incecik tüy oldu

Merhaba kymdt , anadolu yakasında nereye gidiyorsun canım ? Kaçıncı seansın ne kadar br azalma oldu ?Herşeyden önemlisi memnun musun? Rica etsem banada gittiğin yeri özelden atarmısın ?

Fiyatı çok iyi. bende yaptırmayı dşünüyorum. nerde yaptırıyotsun?

Bende istanbul anadolu yakasında oturuyorum canım. bana özelden mesaj atabilir misin? Memnun kaldı di mi? şimdiden teşekkğr ederim :)

canım kusura bakma görmemişim yazdığını.yazın internete pek giremedim.
benim batık sorunum vardı hemde çok ama krem önermediler.sadece lazerle düzeldi ve şu anda hiç batık oluşmuyor.renk açılması var daha önce ağda yaptığım için kararma vardı. hala yeterince beyaz değil ama koltuk altında baya beyazlama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…