• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer yaptırdım sonunda.Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim :)

Dökülen yerlerin rengi de açılıyor bu arada. derken tam olarak anlayamadım :(
yani benim genital bölgemde kararma vardı rengi açılıyor tüyler döküldükçe.
bende bugün ilk defa koltukaltına gittm lazere allahım nasıl canım yandı anlatamam :D
Bi de böyle yanmış protein kokusu geliyor ya o çok kötü ya tedirgin oluyor insan. Kıllar yakın zamanda dökülür inşallah böyle yanık yanık duruyorlar :D

bana da tütsülenmiş tavuk kokusu geldi :9:
1 hafta oldu benim dökülmeye başladı tutunca elime geliyor hepsi.
benim o kadar canım acımadı ya :44:

benim canım çok tatlı heralde :18: iki de bir kadına biraz durabilir miyiz deyip durdum ama o beni hiç tınmadı tak tak tak atışları yaptı gitti ağlıcaktım bi ara :1:

benim canım çok tatlı heralde :18: iki de bir kadına biraz durabilir miyiz deyip durdum ama o beni hiç tınmadı tak tak tak atışları yaptı gitti ağlıcaktım bi ara :1:
bana bi ara biraz bekleyelim dedi ben de durdum sonra birden atış yaptı ama en hassas yerdi ödüm koptu.kadın da böyle yapmasam çok korkucaktın dedi :9:

zaten 3-4 atış yapıyorlar hemencik bitti çok mutlu oldum.tüylere ölüüüümmmm :52:

bende bişi sorcam

1. lazere gıtmeden once jıletle alınması gerekıyo o bolge dmı ? yanı bu yuz bıle olsa
2. mesela bacaklara lazer yaptırdım 2 ay sonra tekrar gıdıcem o surec ıcınde kılları normal alabılıyorum dmı

bıraz sacma olabılır ama hıc bı bılgm olmadıgı ıcın soruyorm :)

bende bişi sorcam

1. lazere gıtmeden once jıletle alınması gerekıyo o bolge dmı ? yanı bu yuz bıle olsa
2. mesela bacaklara lazer yaptırdım 2 ay sonra tekrar gıdıcem o surec ıcınde kılları normal alabılıyorum dmı

bıraz sacma olabılır ama hıc bı bılgm olmadıgı ıcın soruyorm :)

evet gitmeden 3 gün önce jiletle alıyorsun.
sadece jiletle alabilirsin ağda epilatör kullanmaman gerekiyor

Bir kaç seans daha git bak şükür diyeceksin canım :34:
Bana bacak 5 / genital 6 / koltukaltı 6 defa lazer uygulandı
Toplamda 8 seans diye anlaşmıştık
Bacaklarda yine tek tük çıkıyor da genital ve koltukaltında 0 tüy :ssz:
Bunlar bir bitsin de kollarım içinde gitmek istiyorum
Daha yeni başladım ağdayla almaya ama insan uğraşmak istemiyor kılla tüyle :31:

Öncelikle gözünüz Aydın biz kadınların en büyük dertlerinden birinden kurtulmussunuz:) acaba banada merkezin bilgilerini verebilir misiniz? Tesekkurler şimdiden ..

Bende 2.seansıma gittim çarşamba günü bakalım 6seans sonunda memnun kalırsam tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum. Su an koltuk altım için gittim denemek için ne kadar fiyata yaptırdınız siz

Bende 2.seansıma gittim çarşamba günü bakalım 6seans sonunda memnun kalırsam tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum. Su an koltuk altım için gittim denemek için ne kadar fiyata yaptırdınız siz
ben yarım bacak+genital+kol altı 16 seans 1000 liraya anlaştım

Özelden yazamadim zahmetiniz icin binbir teşekkür sanırım internetten telefon ve adres bilgilerine ulaşabilirim tekrardan Cok teşekkür :54:

Bugün lazerlendim :)
Hemde genital kol altı ve yarım bacak. Çok rahat işmiş yahu 20 dk sürdü hepsi :1:
Gitmeyi düşünen ama karar veremeyenler varsa sorularını cevaplayabilirim

canım gittiğin yerin adını ve telefonunu özel mesajla gönderirmisin? şimdiden teşekkür ederim.

Bugün lazerlendim :)
Hemde genital kol altı ve yarım bacak. Çok rahat işmiş yahu 20 dk sürdü hepsi :1:
Gitmeyi düşünen ama karar veremeyenler varsa sorularını cevaplayabilirim

canım gittiğin yerin adını ve telefonunu özel mesajla gönderirmisin? şimdiden teşekkür ederim.
gönderdim canım :40:

kol altı+genital+yarım bacak 16 seans 1000 liraya anlaştım. kampanya varmış ondan. 16 seans olmasının sebebi de mesela 4-5 yıl sonra hamilelikte tekrar çıkıyormuş ya o zaman ücret almadan yapıcaklar.ama 8-10 seansta biter şimdiye kadar hep öyle oldu dediler

canım bu gün bende bi yerle görüştüm 5 seansa 1300 tl dediler aynı bölgeler için .... gittiğin yer istanbulda mıydı ben izmitteyim çok uzak değilse orayıda bi düşünebilirim... yardımcı olabilir misin acaba bana gittiğin yer hakkında?

canım bu gün bende bi yerle görüştüm 5 seansa 1300 tl dediler aynı bölgeler için .... gittiğin yer istanbulda mıydı ben izmitteyim çok uzak değilse orayıda bi düşünebilirim... yardımcı olabilir misin acaba bana gittiğin yer hakkında?
evet istanbulda ama sana uzak avrupa yakasında bahçelievler tarafında.istersen adını yazıyım özelden

evet istanbulda ama sana uzak avrupa yakasında bahçelievler tarafında.istersen adını yazıyım özelden

uzakmış baya ama zahmet olmassa gönder sen adını..bi kaç arkadaş düşünüyoruz buralarda kafamıza uygun bi yer çıkmassa o taraflarıda değerlendirebiliriz...

Back