Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha ilk seansıma gittim 2 gün oldu şimdiden dökülmeye başladı bir kaç tane ama dökülenlerin kökü kalmıyor canım.
1- yapılan alet soğuk hava üflüyordu oda da buz gibiydi.canım yandı evet ama ağdanın 4te 1i kadar diyim :) iğneyi hafifçe batırıyorlar gibi aynı o his.ama koltuk altına 3-4 kez. genitale 6-7 kez batırıyorlar o kadarcık :) bacak en çok acır dediler kemik üzerinde bile hiiçç acımadı. yani ağda yaptıran biriysen hiç korkmana gerek yok :)
2- ten rengim beyazdan biraz koyu buğday renkli mi deniyor ne :) tüylerim siyah genitalde kapkalın. diğer yerlerde biraz daha ince.
3- yeni başladım ilk seansıma girdim. 8-10 seansta tüm bölgeler tamamen biter dedi. ama tamamen derken aralarda ayva tüyü şeklinde kalırmış bir iki tane onları da ömür boyu jiletle alsan kalınlaşmaz dedi. genitalde kıllar kalın olduğu için daha çabuk sonuç alınırmış.
kaçırdığım soru yok sanırım hepsini cevapladım :)
lazer epilasyonun ten ve kıl rengi yapısı uygun olduğu sürece sonuç vermemesi imkansızdır.yanlış yere gidiyorsun sanırım.lazerin o dozu çok kuvvetli ve kıl köklerini tahrip ediyor. benim daha ilk seansım oldu 1 ay geçti dökülenler çıkmadı 20 gün sonra randevum var o zamana çıkar heralde.canım daha ilk seansına gitmişsn. o ilk heyecan herkesde oluyor ama emin ol yakında hüsrana döner. döküldüğünü sandığın tüylern yeniden çıkacak. dört seans gttm dediğin gibi soğuk hava üfleyen cinsten bnmkide. her sefernde dökülüyo 2 hafta içerisnde çok da mutlu oluyorum ama 4. haftada dökülenler geri çıkıyo ((
lazer epilasyonun ten ve kıl rengi yapısı uygun olduğu sürece sonuç vermemesi imkansızdır.yanlış yere gidiyorsun sanırım.lazerin o dozu çok kuvvetli ve kıl köklerini tahrip ediyor. benim daha ilk seansım oldu 1 ay geçti dökülenler çıkmadı 20 gün sonra randevum var o zamana çıkar heralde.
gittiğin yeri bir gözden geçir derim ben
ilk seans olduğu için böyle daha sonra 2 ay hatta daha da uzuyorYaa 4 haftada nasıl çıkar ki bu bir ay demek.. Lazerde (alex için) iki ayda bir çıkması gerekiyor...
Bugün lazerlendim :)
Hemde genital kol altı ve yarım bacak. Çok rahat işmiş yahu 20 dk sürdü hepsi
Gitmeyi düşünen ama karar veremeyenler varsa sorularını cevaplayabilirim
harika bişeymiş kızlar daha 3 seansta tüylerin yarısı artık yok kalanlar da incecik tüy oldu
kol altı+genital+yarım bacak 16 seans 1000 liraya anlaştım. kampanya varmış ondan. 16 seans olmasının sebebi de mesela 4-5 yıl sonra hamilelikte tekrar çıkıyormuş ya o zaman ücret almadan yapıcaklar.ama 8-10 seansta biter şimdiye kadar hep öyle oldu dediler
harika bişeymiş kızlar daha 3 seansta tüylerin yarısı artık yok kalanlar da incecik tüy oldu
10gün önce bende ilk seansıma gittim dökülüyor şuan. ben genitalde her atışta hopladım ama dayanılmaz bir acı yok 5dk sürüyor zaten. ağdanın yanında hiç kalır.
bazı arkadaşlar dökülüyor tekrar çıkıyor yazmış. ablam da 3 seans gitti ama şuan çıkmıyor. 2ayda bir seanslarımız benim de onunda. bidahaki seansa gidene kadar ablamda çıkmıyor. bitmeye çok yaklaştı. daha 3 seansı var. 6seans aldık biz çok da uygun fiyata. genital + koltukaltı 6şar seans peşin öderseniz 210tl. ağdaya 15günde bir gidip 15 tl veriyordum batıklar da cabası. adını vermem sakıncalı olur sanırım isteyene özelden yazarım. istanbul anadolu yakasında olduğunu söyleyebilirim.
bir de konu sahibi arkadaşa sorum batıkların var mı? bana batık losyonu önerdi mutlaka al dedi onunda fiyatı 130tl. benim ablam almıştı onun bittiği için ben kullanıcam onunkini. sana böyle bişey tavsiye ettiler mi ? gerçi farkettiğim kadarıyla üst deri de lazerle gidiyor ve batıklar üste çıkıyor çıkması kolaylaşıyor. bir sorum da renk bozukluğu. bu konuda renk tonu düzelir diyorlar mı, senin böyle bir sorunun varsa tabi ??
cevaplarsan sevinirim..
10gün önce bende ilk seansıma gittim dökülüyor şuan. ben genitalde her atışta hopladım ama dayanılmaz bir acı yok 5dk sürüyor zaten. ağdanın yanında hiç kalır.
bazı arkadaşlar dökülüyor tekrar çıkıyor yazmış. ablam da 3 seans gitti ama şuan çıkmıyor. 2ayda bir seanslarımız benim de onunda. bidahaki seansa gidene kadar ablamda çıkmıyor. bitmeye çok yaklaştı. daha 3 seansı var. 6seans aldık biz çok da uygun fiyata. genital + koltukaltı 6şar seans peşin öderseniz 210tl. ağdaya 15günde bir gidip 15 tl veriyordum batıklar da cabası. adını vermem sakıncalı olur sanırım isteyene özelden yazarım. istanbul anadolu yakasında olduğunu söyleyebilirim.
bir de konu sahibi arkadaşa sorum batıkların var mı? bana batık losyonu önerdi mutlaka al dedi onunda fiyatı 130tl. benim ablam almıştı onun bittiği için ben kullanıcam onunkini. sana böyle bişey tavsiye ettiler mi ? gerçi farkettiğim kadarıyla üst deri de lazerle gidiyor ve batıklar üste çıkıyor çıkması kolaylaşıyor. bir sorum da renk bozukluğu. bu konuda renk tonu düzelir diyorlar mı, senin böyle bir sorunun varsa tabi ??
cevaplarsan sevinirim..