• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer yaptırdım sonunda.Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim :)

ya ben 5 gün önce ilk seansıma girdim.bazı yerlerdekiler nokta nokta bazıları uzamış.nezaman dökülücek bunlar.genital siyah nokta nokta böyle çok gıcık:43:

benim birhafta oldu genital ve koltukaltı cekınce geliyor ama kendi dökülmycekmi ya ben böle cekicekmiyim bunları

ben kontrole gittim polikliniliğe dökülmeyenleri aldı ama nasıl canım acıdı ilkinden çok acıdı. bide bana krem ve pütürtülü bi şey daha verdi geç çıkıyor çok nasıl dökülüyor anlayamadım doğrusu

yükseltmiştir de ondan daha çok acımıştır ilk düşük veriyorlar. ben krem olarak bepanthen kullanıyorum. dediğin şeyi hiç bilmiyorum

Bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat doğumdan sonra hormon değişikliğine istinaden tekrar çıkıyor diye bir kaç yorum okudum.Doğumdan önce lazer yaptırıp hamile kaldıktan sonra ki durumları aktaracak arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba ?

önerilerinize ihtiyacım var. ben beyaz tenliyim ve benim dudak üstü tüğlerim çok ince ama güneşe çıkınca belli oluyor.o yüzden 10 yıldır iple aldırıyordum.ama artık onlardan kurtulmak istiyorum.sizce lazer epilasyon yaptırsam başarılı olur mu?ömür boyu kurtulmak istiyorum onlardan.

Back