• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer yaptırdım sonunda.Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim :)

ben de gıtmek ıstıyorum ama duyumlarıma gore,hamıle olduktan sonra hormanların da degısmesıyle kıllar yenıden cıkıyormus .

o yuzden cocuk dogurdukten sonra gıdılmesı daha dogru dıye duydum .ben evlencem de cocuk dogurcanm da olme essegım olme :9:

tuylerın tamamen bıtmesı ıcın gıttıgımız yer evet cok onemlı ,o yuzden arasıtrmak lazım,canım mumkunse ozelden gıttıgın yerın no adresını verır mısın ?

lazerın sıyah ve kalın tuylerı ıyı gordugunu bılıyordum o yuzden lazere gıdecekler bol bol jıletlenmesı lazımmıs:9:

hangı makıneyı onerırsın ve leke yapma olayı var mı ?

benım koltukaltı bolgem de sır agdadan dolayı kararma olustu resmen ,lazerle acaba o kararma gıder mı ?

ben de gıtmek ıstıyorum ama duyumlarıma gore,hamıle olduktan sonra hormanların da degısmesıyle kıllar yenıden cıkıyormus .

o yuzden cocuk dogurdukten sonra gıdılmesı daha dogru dıye duydum .ben evlencem de cocuk dogurcanm da olme essegım olme :9:

tuylerın tamamen bıtmesı ıcın gıttıgımız yer evet cok onemlı ,o yuzden arasıtrmak lazım,canım mumkunse ozelden gıttıgın yerın no adresını verır mısın ?

lazerın sıyah ve kalın tuylerı ıyı gordugunu bılıyordum o yuzden lazere gıdecekler bol bol jıletlenmesı lazımmıs:9:

hangı makıneyı onerırsın ve leke yapma olayı var mı ?

benım koltukaltı bolgem de sır agdadan dolayı kararma olustu resmen ,lazerle acaba o kararma gıder mı ?
hamilelikte çıkıyormuş ama kesinlikle şimdiki eskisi gibi olması mümkün değil bu konuda rahatım zaten bunun için fazladan seanslarım var :34:

özelden atıyorum şimdi adres ve numarayı
alet alexandirte.zaten en çok önerilen alex ve diod lazer. bana alex uygunmuş
kararmalar için cildiye uzmanları hep lazeri öneriyorlar benim de genital bölgemde var.
leke için de yazın güneşe maruz kalınca olabiliyormuş mesela.bunun için de yazın sadece genital ve kol altı uygulaması yapıyorlar.
bir de yapan kişilerin uzman olması lazım leke olmaması için.

hamilelikte çıkıyormuş ama kesinlikle şimdiki eskisi gibi olması mümkün değil bu konuda rahatım zaten bunun için fazladan seanslarım var :34:

özelden atıyorum şimdi adres ve numarayı
alet alexandirte.zaten en çok önerilen alex ve diod lazer. bana alex uygunmuş
kararmalar için cildiye uzmanları hep lazeri öneriyorlar benim de genital bölgemde var.
leke için de yazın güneşe maruz kalınca olabiliyormuş mesela.bunun için de yazın sadece genital ve kol altı uygulaması yapıyorlar.
bir de yapan kişilerin uzman olması lazım leke olmaması için.

canım cok tesekkur ederım benım de aklım da alex. vardı zaten .

meriyln cok tesekkur ederım canım ,özel mesajını aldım .

tatlım sen o merkezı nereden buldun ? tavısıye uzerıne mı ?

meriyln cok tesekkur ederım canım ,özel mesajını aldım .

tatlım sen o merkezı nereden buldun ? tavısıye uzerıne mı ?
rica ederim canım.
bize yakın yerde yeni şubesi açıldı. gittim konuştum tabi o arada birsürü yerle görüştüm. oraya giden birkaç kişi buldum onlarla da konuştum memnunlar hatta burdan da konuştum biriyle o da memnundu. ben de başladım. hemen ara konuş kampanya bitmemiştir umarım :)

zararlı olduğuna dair hiçbir bilimsel veri yok canım.zaten lazer ışını en fazla 3-4 cm deri altına gider.yani çocuğun olmaz falan diyenlere gülüyorum ben :1:
evet genitalde tamamını açıyorsun ama zaten yapan o kadar doğal ve rahat ki utanman geçiyor emin ol.ben de çok utanırım diyordum ama öyle olmadı :9:

anladım tatlım sağol iğneli çekilir dert değil valla ya lazer yaptırıp kurtulmak istiyorum genitalden de :34:

offf saat 4 tede benim randevum var. genital ve kol altı gidiyorum. 2. seansım bu kol altımda hiç kalmadı ama genitalin yarısı duruyor. nezleyimde vücudum çok hassas çok canım acicak valla ayaklarm geri geri gidior ya:5:

offf saat 4 tede benim randevum var. genital ve kol altı gidiyorum. 2. seansım bu kol altımda hiç kalmadı ama genitalin yarısı duruyor. nezleyimde vücudum çok hassas çok canım acicak valla ayaklarm geri geri gidior ya:5:

ilk seansta tamamen dökülmüyormuş canım 2-3ten sonra etkisi daha çok görülüyormuş.
emla sürenler var onu denesene sende canın acımaz

ilk seansta tamamen dökülmüyormuş canım 2-3ten sonra etkisi daha çok görülüyormuş.
emla sürenler var onu denesene sende canın acımaz

valla ilk seansta kontrol seansına bile gidememe rağmen kol altımda 3-5 tane kıl kaldı. ki benimki çok yayılmıştı bu kadar iyi sonuç beklemiyordum valla. emla cihazın etkisini düşürüyormuş canım ya ast astarı genital 3 dk sürüyor dişimi sıkıcam artık ama valla şuann hayattan soğumuş bir şekilde kurbanlık koyun gibi saat 4 ü bekliorm ooff off

valla ilk seansta kontrol seansına bile gidememe rağmen kol altımda 3-5 tane kıl kaldı. ki benimki çok yayılmıştı bu kadar iyi sonuç beklemiyordum valla. emla cihazın etkisini düşürüyormuş canım ya ast astarı genital 3 dk sürüyor dişimi sıkıcam artık ama valla şuann hayattan soğumuş bir şekilde kurbanlık koyun gibi saat 4 ü bekliorm ooff off
hmm o zaman sıkıcaksın dişini mecbur :)

kızlar peki bu lazeri yaptırmak için en uygun dönem hangisiymiş fikri olan varmı?

genital ve kol altı için mevsim farketmiyormuş diğer yerleri kışın öneriyorlar. ztn bronz tene epilasyon yapılamıyor. bende 2. seansımdan şimdi döndüm ilk seanski kdr acımadı rahatladm valla

genital ve kol altı için mevsim farketmiyormuş diğer yerleri kışın öneriyorlar. ztn bronz tene epilasyon yapılamıyor. bende 2. seansımdan şimdi döndüm ilk seanski kdr acımadı rahatladm valla
o zaman seanslar geçtikçe acı da azalacak çok iyi :46:
gerçi benim çok acımamıştı ama azalması iyi

Bugün lazerlendim :)
Hemde genital kol altı ve yarım bacak. Çok rahat işmiş yahu 20 dk sürdü hepsi :1:
Gitmeyi düşünen ama karar veremeyenler varsa sorularını cevaplayabilirim :42:

hadi kolay gelsin.. :1: bende canın yandımı ve fiyatı nasıl bunlrı sorcaktım :40:

Back