- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
özel polikliniğe gidiyorum canım estetik konularla ilgileniyorlar sadeceGittiğin neresi canım? güzellik salonuna mı gidiyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel polikliniğe gidiyorum canım estetik konularla ilgileniyorlar sadeceGittiğin neresi canım? güzellik salonuna mı gidiyorsun?
hamilelikte çıkıyormuş ama kesinlikle şimdiki eskisi gibi olması mümkün değil bu konuda rahatım zaten bunun için fazladan seanslarım varben de gıtmek ıstıyorum ama duyumlarıma gore,hamıle olduktan sonra hormanların da degısmesıyle kıllar yenıden cıkıyormus .
o yuzden cocuk dogurdukten sonra gıdılmesı daha dogru dıye duydum .ben evlencem de cocuk dogurcanm da olme essegım olme
tuylerın tamamen bıtmesı ıcın gıttıgımız yer evet cok onemlı ,o yuzden arasıtrmak lazım,canım mumkunse ozelden gıttıgın yerın no adresını verır mısın ?
lazerın sıyah ve kalın tuylerı ıyı gordugunu bılıyordum o yuzden lazere gıdecekler bol bol jıletlenmesı lazımmıs
hangı makıneyı onerırsın ve leke yapma olayı var mı ?
benım koltukaltı bolgem de sır agdadan dolayı kararma olustu resmen ,lazerle acaba o kararma gıder mı ?
hamilelikte çıkıyormuş ama kesinlikle şimdiki eskisi gibi olması mümkün değil bu konuda rahatım zaten bunun için fazladan seanslarım var
özelden atıyorum şimdi adres ve numarayı
alet alexandirte.zaten en çok önerilen alex ve diod lazer. bana alex uygunmuş
kararmalar için cildiye uzmanları hep lazeri öneriyorlar benim de genital bölgemde var.
leke için de yazın güneşe maruz kalınca olabiliyormuş mesela.bunun için de yazın sadece genital ve kol altı uygulaması yapıyorlar.
bir de yapan kişilerin uzman olması lazım leke olmaması için.
rica ederim canım :)canım cok tesekkur ederım benım de aklım da alex. vardı zaten .
rica ederim canım.meriyln cok tesekkur ederım canım ,özel mesajını aldım .
tatlım sen o merkezı nereden buldun ? tavısıye uzerıne mı ?
zararlı olduğuna dair hiçbir bilimsel veri yok canım.zaten lazer ışını en fazla 3-4 cm deri altına gider.yani çocuğun olmaz falan diyenlere gülüyorum ben
evet genitalde tamamını açıyorsun ama zaten yapan o kadar doğal ve rahat ki utanman geçiyor emin ol.ben de çok utanırım diyordum ama öyle olmadı
evet iğnelinin çok acıttığını söylüyor herkes hiç uğraşılmaz valla lazer gibi bir rahatlık varkenanladım tatlım sağol iğneli çekilir dert değil valla ya lazer yaptırıp kurtulmak istiyorum genitalden de
offf saat 4 tede benim randevum var. genital ve kol altı gidiyorum. 2. seansım bu kol altımda hiç kalmadı ama genitalin yarısı duruyor. nezleyimde vücudum çok hassas çok canım acicak valla ayaklarm geri geri gidior ya
ilk seansta tamamen dökülmüyormuş canım 2-3ten sonra etkisi daha çok görülüyormuş.
emla sürenler var onu denesene sende canın acımaz
hmm o zaman sıkıcaksın dişini mecbur :)valla ilk seansta kontrol seansına bile gidememe rağmen kol altımda 3-5 tane kıl kaldı. ki benimki çok yayılmıştı bu kadar iyi sonuç beklemiyordum valla. emla cihazın etkisini düşürüyormuş canım ya ast astarı genital 3 dk sürüyor dişimi sıkıcam artık ama valla şuann hayattan soğumuş bir şekilde kurbanlık koyun gibi saat 4 ü bekliorm ooff off
yazın kol,bacak,yüz yapılması sakıncalı. geri kalan bölgeler için dönem farketmez heraldekızlar peki bu lazeri yaptırmak için en uygun dönem hangisiymiş fikri olan varmı?
kızlar peki bu lazeri yaptırmak için en uygun dönem hangisiymiş fikri olan varmı?
o zaman seanslar geçtikçe acı da azalacak çok iyigenital ve kol altı için mevsim farketmiyormuş diğer yerleri kışın öneriyorlar. ztn bronz tene epilasyon yapılamıyor. bende 2. seansımdan şimdi döndüm ilk seanski kdr acımadı rahatladm valla
kızlar peki bu lazeri yaptırmak için en uygun dönem hangisiymiş fikri olan varmı?
Bugün lazerlendim :)
Hemde genital kol altı ve yarım bacak. Çok rahat işmiş yahu 20 dk sürdü hepsi
Gitmeyi düşünen ama karar veremeyenler varsa sorularını cevaplayabilirim