• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer yaptırdım sonunda.Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim :)

henüz ilk seansıma gittim ama lazer yaptıran arkadaşlarım var, 4 seanstan sonra incecik tüy gibi kaldı artık gitmiyorum gerek yok diyorlar.
kıl tüy işi biticek sanırım :52:

yazın sadece genital bölge ve koltuk altı uygulaması yapılıyor. diğer bölgeler güneş ışığına direk maruz kalıyor çünkü

inşallah hepimiz bütün tüylerimizden kurtuluruz. Bende yaptırma istiyorum ama korkuyorum nedense. benim çok kalın. ya olmazsa diye korkuyorum. malesef bu konuda çok şanssızım bacılarım :( Yazın da yapılıyormuş galiba sonra krem veriyorlarmış güneş kremi. ama uygun olarak gördükleri kış ayları tabiki. :) hastane mi olsa daha iyi sizce yoksa özel bir yerdemi

yazın sadece genital bölge ve koltuk altı uygulaması yapılıyor. diğer bölgeler güneş ışığına direk maruz kalıyor çünkü

Bir arkadaşıma gittiği yer yazında yapılabileceğini söylemişte kafam karıştı ondan.
Teşekkürler :)

inşallah hepimiz bütün tüylerimizden kurtuluruz. Bende yaptırma istiyorum ama korkuyorum nedense. benim çok kalın. ya olmazsa diye korkuyorum. malesef bu konuda çok şanssızım bacılarım :( Yazın da yapılıyormuş galiba sonra krem veriyorlarmış güneş kremi. ama uygun olarak gördükleri kış ayları tabiki. :) hastane mi olsa daha iyi sizce yoksa özel bir yerdemi
kurtuluruz inşallah :16:
tüyler ne kadar kalınsa sonuç o kadar başarılı oluyor lazerde şanslısın yani lazer için :34:

hastane de düşündüm ama özel yere karar verdim ben

bu zeynep gündoğdu demirel diye estetisyen. tv de gördüm de tüylerden 3 dakika kurtulun dyordu bitkisel formül ama üründen bi türlü bahsetmediler. sizler biliyormusunuz acaba çok iyimiş galiba .

bu zeynep gündoğdu demirel diye estetisyen. tv de gördüm de tüylerden 3 dakika kurtulun dyordu bitkisel formül ama üründen bi türlü bahsetmediler. sizler biliyormusunuz acaba çok iyimiş galiba .

Tüylerden 3 dk da kurtulmak mümkün olabilir mi hiç? Tamamen para tuzağı :20:

3 dakikada temizliyormuş yanında geciktiricisi varmış. geç çıkıyormuş tüyler. çıkıncada yine uyguluyormuşsunuz 3 uygulamada bitiyormuş. öyle duydum tv ye çıktı.

doğru söylüyorsun ne bileyim bi an inandım gibi :) bende lazeri düşünüyorum çok acımıyor demi internnette acı yok diyo aama :) doğrumu bilmem. bugün özel polikinikten aradılardaa yazın çok güneşlenmediğin sürece yaptırabiliyormuşsun. tabi krem sürüceksin :)

doğru söylüyorsun ne bileyim bi an inandım gibi :) bende lazeri düşünüyorum çok acımıyor demi internnette acı yok diyo aama :) doğrumu bilmem. bugün özel polikinikten aradılardaa yazın çok güneşlenmediğin sürece yaptırabiliyormuşsun. tabi krem sürüceksin :)
Doğru olan yazın açık yerlerin yapılmaması canım. Lekeler oluşabiliyor. Benim gittiğim yerde yazın bacak,kol ve yüz yapmıyorlar.
Acı yok diyene inanma var tabi :)
Sıcak bir iğneyi batırıyorlar gibi. Ama ağdanın yanında hiçbirşey diyebilirim hiç korkma.
Benim 1 hafta oldu yaptıralı dökülmeye başladı.Dökülen yerlerin rengi de açılıyor bu arada.

bende bugün ilk defa koltukaltına gittm lazere allahım nasıl canım yandı anlatamam :D
Bi de böyle yanmış protein kokusu geliyor ya o çok kötü ya tedirgin oluyor insan. Kıllar yakın zamanda dökülür inşallah böyle yanık yanık duruyorlar :D

Back