sağolhadi kolay gelsin..bende canın yandımı ve fiyatı nasıl bunlrı sorcaktım
sağol
genital+kol altı+yarım bacak 16 seans 1000 lira.
canım biraz yandı çok değil.iğne batırır gibi aynı.ağdanın dörtte biri kadar.hemen bitiyor zaten[/QUO
meraba canım peki sonuç nasıl memnun musun ağda epilasyon olayına son mu gerçekten
yazın sadece genital bölge ve koltuk altı uygulaması yapılıyor. diğer bölgeler güneş ışığına direk maruz kalıyor çünkü
kurtuluruz inşallahinşallah hepimiz bütün tüylerimizden kurtuluruz. Bende yaptırma istiyorum ama korkuyorum nedense. benim çok kalın. ya olmazsa diye korkuyorum. malesef bu konuda çok şanssızım bacılarımYazın da yapılıyormuş galiba sonra krem veriyorlarmış güneş kremi. ama uygun olarak gördükleri kış ayları tabiki. :) hastane mi olsa daha iyi sizce yoksa özel bir yerdemi
rica ederim :)
acıyor tabi ama çok korkulacak birşey yok merak etme
2.seansımı 1buçuk ay sonraya dedi ama sonra artıcakmış bu aralıklar
ben 2-3 haftada bir ağda yapıyordum çok zordu hele genital bölgeçok iyi 4 haftada bir ağda yapmaktan ii en azından
Tüylerden 3 dk da kurtulmak mümkün olabilir mi hiç? Tamamen para tuzağıbu zeynep gündoğdu demirel diye estetisyen. tv de gördüm de tüylerden 3 dakika kurtulun dyordu bitkisel formül ama üründen bi türlü bahsetmediler. sizler biliyormusunuz acaba çok iyimiş galiba .
Doğru olan yazın açık yerlerin yapılmaması canım. Lekeler oluşabiliyor. Benim gittiğim yerde yazın bacak,kol ve yüz yapmıyorlar.doğru söylüyorsun ne bileyim bi an inandım gibi :) bende lazeri düşünüyorum çok acımıyor demi internnette acı yok diyo aama :) doğrumu bilmem. bugün özel polikinikten aradılardaa yazın çok güneşlenmediğin sürece yaptırabiliyormuşsun. tabi krem sürüceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?