Lazer sonrası kizariklik

Yok canım .4.seansti ve traslamam hiç istenmemisti.4. de dozu arttırdı uygulayan kız sanırım.Sonrasinda krem süper geçirdi ama 2/3 gün baya korktum
Gecmis olsun. Ya yuzune cesaret edemiyorum ben. Hani sole tuysuz olsa tamamen guzel olurdu cok yok ama insan istiyo:) bakalim suralari halledimde.. seneye marta nisana tamamen buter dedi kiz.. baktim memnun kaldim bacakarida yaptiririm belki. Senin basja lazerli taraf var mi? Varsa kac seansta bitti?

Gecmis olsun. Ya yuzune cesaret edemiyorum ben. Hani sole tuysuz olsa tamamen guzel olurdu cok yok ama insan istiyo:) bakalim suralari halledimde.. seneye marta nisana tamamen buter dedi kiz.. baktim memnun kaldim bacakarida yaptiririm belki. Senin basja lazerli taraf var mi? Varsa kac seansta bitti?
Ben yüzden dudak üstüne gidiyordum.O olaydan sonra vücuda korktum.Bir de yaşadığım yerde lazer olayları ciddi paralara yapılıyor.Sonuc alıp almayacagimi bilemedigim birşeye bu paraları vermeyi istemedim.Ama artık ben de ciddi ciddi dusunuyorum

Ben yüzden dudak üstüne gidiyordum.O olaydan sonra vücuda korktum.Bir de yaşadığım yerde lazer olayları ciddi paralara yapılıyor.Sonuc alıp almayacagimi bilemedigim birşeye bu paraları vermeyi istemedim.Ama artık ben de ciddi ciddi dusunuyorum
Ben 2. Seansima gittim bile.. gariptir ama ilkinden sonra bile tabii jilet kullaniyorum ya simdi.. yer yer cikmasi gecikmeye basladi. Kol altidada o sekilde. Yuzdeki tuyler icinde jilet vurmadan yaparim istersen dedi dusunuyorum o yuzden, yanik manik cok duyuyorum : ( haricinde kollarima filan bakti ve tek seans yeter dedi..tabii kollarida jiletlemiycem ben. bacaklari zaten dusunuyodum.. bu gidisle yani tum vucut yaptircam.. kanima girdi kadin : (

Beni en cok yoran sey ise jilet kullanmaya mecbur olmak.. jileti sadece bacakta kullaniyodum cunku : (

Back
X