- 15 Mart 2025
- 19
- 23
- 3
- Konu Sahibi ritamorgann
Merhabalar herkese. PCOS'um var ve su an dogum kontrol hapi veya tarlusal vs kullanmiyorum birkac aydir. Gecen ay ilk Alexandrite lazer seansim vardi bacak, genital, gobek alti ve kol bolgeme. Aci esigim asiri dusuk olmasina ragmen, 17 ayarinda atis yapildi fakat cok minimal bir aci yasadim, sonrasinda vucudumda kizariklik bile olmadi. Lazeri yapan teknisyen en yuksek ayarin 20 olddugunu soyledi. %30 oraninda dokulme yasadim ama PCOS'umdan dolayi bunun kalici olmasi icin ek ilaca baslamayi dusunuyorum Endokrinoloji doktorumla gorusup.
Benim size sormak istedigim, en kalici ve uzun vadeli lazer epilasyon sonuclarinizi DKH mı, adet sokturucu mu, yoksa Aldactone kullanirken mi yasadiniz? Doktoruma danisarak tedaviye baslayacagim fakat sizden de fikir almak istedim.
Benim size sormak istedigim, en kalici ve uzun vadeli lazer epilasyon sonuclarinizi DKH mı, adet sokturucu mu, yoksa Aldactone kullanirken mi yasadiniz? Doktoruma danisarak tedaviye baslayacagim fakat sizden de fikir almak istedim.