Lazer sonrası kizariklik

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar lütfen konum yanlış yerdeyse bile en azından bir günlük burada kalsa.Cok büyük bir dert şu an icin .Bugün saat 1 de lazer epilasyonum vardi(aleksandir marka) .En yüksek dozlarda çalışıldı.Ama bacağımdaki nokta nokta kırmızılıklar geçmedi. Daha once başına gelen var mi çok telâşlandım?

Şimdiye kadar geçmediyse doktorunuzu arayın. Mesela bende de geçmiyordu, cildiyeye gittim doktorum kesinlikle vucüdğn yüzün dahi yaptırma yazın deri 3 aydır gitmiyorum.

O yanma normal degil mi ya? Yanna dedigin nedur? Ben 1 seans gittim ve gittigim gun cayir cayir yandi ben x bolgesi ve koltuk altina yaptiriyorum. Sonra iz yapti bi kac yerde gecti bi kac gune

Aloe Vera jel sürüyorlar ben yaptırırken kızarma eve gidene kadar geçmiş oluyor, geçen gün ayak parmağım yandı, neden sadece orası kaşınıyor diye sordum kadın ovaladı falan epey bakamadım tabii, eve geldiğimde nokta şeklinde morluk vardı. Sonra geçti o da kendiliğinden. Lazere gitmeden önce kılları nasıl alıyorsunuz?

Sabaha geçer büyük ihtimalle. Bende de kızarıklık oluyodu ama en yüksek dozda çalışmamaları gerekiyor. Nasıl dayandın o_O sabah geçmezse cildiyeye git mutlaka ve sonraki seansında söyle o kadar yüksek dozda yapmasınlar. Olmaz etki etmez demelerine inanma.

Bu arada hametan ya da bepanten krem de iyi gelebilir. Varsa sür yoksa nöbetçi eczaneden al yine sür :)

Epilasyon öncesi traş yapıldı mı ?

Bende de bir kere olmuştu advantan krem önermişlerdi ama sadece 3 gün günde 1 kere kullanmam söylenmişti , kullanın demiyorum ama danışarak kullanabilirsiniz

Kızlar lütfen konum yanlış yerdeyse bile en azından bir günlük burada kalsa.Cok büyük bir dert şu an icin .Bugün saat 1 de lazer epilasyonum vardi(aleksandir marka) .En yüksek dozlarda çalışıldı.Ama bacağımdaki nokta nokta kırmızılıklar geçmedi. Daha once başına gelen var mi çok telâşlandım?

bende 2 gün devam ediyordu o kızarıklık ve resmen kıl kökleri görünüyordu sanki jiletle alınmış gibi . İlk başlarda çok telaş yapıyordum , etki etmiyor bana diye , ama 2-3 sonra kızarıklık tamamen geçip o kıllar köklerinden resmen çıkıyordu . Tabi sizin kızarıklığınız ne durumda ne boyutta bilemeyeceğim ama bende de çok oluyordu , sonra geçiyordu . Ben hastanede yaptırmıştım .

Epilasyon öncesi traş yapıldı mı ?

Bende de bir kere olmuştu advantan krem önermişlerdi ama sadece 3 gün günde 1 kere kullanmam söylenmişti , kullanın demiyorum ama danışarak kullanabilirsiniz
Hemen lazer oncesi jiletleme olunca daha cok aciyo dimi?

Hemen öncesi traş yapılınca bende olmuştu o kızarıklık , ciddi anlamda kaşıntı ve acı ...
Ben ilk gittim daha ve yapilacagi belki degildi henuz. Konusmaya gittim yapalim deyince olur dedim. Kol altina mskina kullaniyodum orata agda. Kiz bakti dedi zaten temizsin gilan. Dedim evet agda yapmistim iki hafta once. Jilet vurmadin mi? Yok. Bi guzel jiletledi orda su adi jiletlerle. Resmen buz koyarak gezdim kol altina cok kotuydu : ( ilkinde acisini bilmiyodum ama tekrar cok acir mi diye dusunmeden edemiyorum

Kizlar tesekkur ederim bakalim sabaha da böyle olursa tekrar gideceğim
Hametan krem sürdüm ben biraz hafifledi ama halen var yine kızarıklık ve aci

Benimde olmustu bepanten sür iyi geliyor ertesi gün gitmisti

Bana hep oluyor, bir iki gün sonra geçiyor. Lazerden sonra 3 gün yoğun bir krem kullanmayı unutmayın.

Ben yüz bölgemde lazerden yandım.Nokta nokta kızarıklık vardı ve bariz yanık kokusu geliyordu.Ertesi gun kızarıklık kahverengiye donustu.Gittigim yer hastahane ortamında bir merkezdi ve cilt doktoru vardı.Medicassol kremi günde 3 kere uygulayıp hıc güneşe çıkmadım.Sonra 2/3 güne bu bölge kendiliğinden döküldü ve lazeri biraktim

Ben yüz bölgemde lazerden yandım.Nokta nokta kızarıklık vardı ve bariz yanık kokusu geliyordu.Ertesi gun kızarıklık kahverengiye donustu.Gittigim yer hastahane ortamında bir merkezdi ve cilt doktoru vardı.Medicassol kremi günde 3 kere uygulayıp hıc güneşe çıkmadım.Sonra 2/3 güne bu bölge kendiliğinden döküldü ve lazeri biraktim
Ee traslamamismiydin?

Back
X