- Konu Sahibi callisto_jade
-
aynen öyle lazerdaşım evet bozma artık moralini inşallah herşey güzel olur peki kalan seansların bittikten sonra kalan tüylerini neyle alman gerekecek ağdaya devam etsen bişey olmaz heralde özellikle bizim için genital+kolaltı+bikini çok önemli olduğu için oralarda iyi sonuç almak bile yetiyor yani ince ve az çıksa o bile kârdır
walla canım ya ağda düşünmüyo deilim ama şeker olduğu için çaoğaltabilir diede düşünmüyo deilim epi.cihazı yapsak oda olurmu bilmem ne bileim şimdilik açık kahve tüyler yazı bekliorum sonuçta sarıda olsa kahverengide olsa mecbur alcaz kalanları ama neyle alcam inan bilmiyorum bide lazerden sonra artanlar oluyomuş korkuorum umarım bizim olmas lazerdaş:)))))))))
:)) inşallah canım bu arada şekersiz ağdadan kullan sir li yani onda şeker olmadığı için çoğalttırmaz bide benim bildiğim seanslar bittikten sonra yakılan tüyler tekrar geri gelmezmiş uzmanlar böyle diyo ama gerçekten yakılırsa tabi[/QU
ya biz bunları alınca daha kötü çıkarmı acaba merak ediyorum ünlülerin tüm vücutları nasıl sürekli bebek gibi temiz ve güzel çok merak ediyorum nasıl gidio senin lazerdaş
ya biz bunları alınca daha kötü çıkarmı acaba merak ediyorum ünlülerin tüm vücutları nasıl sürekli bebek gibi temiz ve güzel çok merak ediyorum nasıl gidio senin lazerdaş
pc'den çıkmadan önce bi bakayım dedim lazerdaşım yazmışmı diye:) al bendende o kadar nasıl pürüzsüz olabiliyorlar bende hep merak etmişimdir
aynı canım ya bi çıksalar bekliyorum nolacak diye:/ kolaltımda incecik tüyler çıktı 2.seansta ya alex.görmezse tüyleri bilmiyorum nolacak
senin nasıl gidiyo
ince ve sarı tüyleri lazer görmüo sanırım çünkü benim bitenlerde ince tüy kalmıştı şimdilerde ise o inceler duruyo yeni çıkanlarda açık kahve. kahve. karışık yani ama çıkıo yinede eskiye nazaran az tabi neyse görcez bakalım ama bu işin sonun da mecbur bize yine alma zamnları geleck oysaki seanslara gitdiğimizde alınmadığından dolayı rahttık of yaaaaa
evet görmüyo biliyorum=( daha ilk seansta böyle oldu ama ben paket aldım napacaklar merak ediyorum alex.büyük ihtimal görmeyecek iğneli var orda ondan yaparlarmı bilmem:/ ama bi şekilde halletmek zorundalar parasını ödemişim alex.görmezse iğneli yapın dicem ama o da daha çok acıtıyomuş yaaaanapıcam bilmiyorum gardaş genitalin bazı yerlerinde de ince tüyler çıkmış poff merak ettim ya en iyisi seans zamanım gelmeden önce bi ara gidip konuşayım bakalım ne diyecekler.hani şöyle olsa tüylerin çoğu bitse bidaha çıkmasa ama bazı yerlerden inceler çıksa tamam ona razıyız kalanları ağdayla hallederiz biz ama çoğu bitmeli önemli olan o işte....sende var mı bi değişiklik
inşallah iğneli yaparlar lazerdaş ya ama fiyatı farklı olabilir sor bakalım ayrıca fiyat alırsan ii olur mümkünse banada söylermisin fikrim olsunda ilerde başa çıkamassak onuda deneriz olmadı bende değişiklik yok daha önce bahsettiğim gibi aynı((((
tabi sorarım canım fiyatı daha mı pahalıdır yani? Fiyat listesinde yazıyoki 'iğneli epilasyon dakikası 1,5 tl' uzun yapılmıyosa iyiymiş pahalı değil
ah lazerdaş sıkma canını inşallah düzelir biraz daha sabırr. Inşallah bendeki ince tüyler her yerde çıkmaz yoksa ne anladım bu işden çoğunu bitirsin diye verdim o kadar parayı kolaltım seyrek çıktı ama çıkan yerlerin hepsi ince ilk seansta nasıl döndü hemen anlamadım:/
walla canım bu iş nasıl anlamadım bende inan ve pişman oldum heleki bazı yazıları gördükçe baksana yüzünde yanıklar olmuş allah korusun ben artık kalan 3 seansa gitmeye korkar oldum(((( kıslar sormuşsunuz nerde yaptırıyosunuz die ben güzellik salonunda yaptırıyorum güzellik uzmanı dedi sordum yapan kişi ama bilemiyorum tabi:18:
ah be ne diyim çok hatalılar bizde napacağımızı şaşırıyoruz aslında bu tür şikayetçi olanların gidip yetkili yerlere şikayet etmeleri lazım ki oraları kapattırıp bidaha sömürecek insan bulamasınlar allah ıslah etsin onları ama istedikleri kadar milleti sömüre dursunlar o paraların hayrını göremeyecekler hem burda hem ahirette
haklısın canım nasıl içine sindiriyorlar öle deilmi halbuki bence insanları memnun etmek demek 'bir müşteri bin müşteri' felsefesidir yanlışmıyım
kızlar bende bi fırsat sitesinden ıpl epilasyon aldım bir yıllık sınırsız. ilk seansımda hiç ama hiç bir dökülme olmadı tüylerimde ve de minik minik yanık izleri oluştu. verdiğim paraya mı acıyım bu yanık izlerine mi bilemedim.valla bıktım bu batıklarımdan bacaklarımdaki tüylerden ya. etek giymeyi haram etti bana resmen
yeni yaptırmışsın panik yapma. bende alexle yaptırdım evet ağrı ve yanık kokusu oluor ama ağrı 1 saat sonra geçior.
yanıklarına gelince, bikaç gün bekle hatta 1-2 hafta, ozaman geçio. benimde genital öyle olmuştu oturup ağlıcaktım resmen, ama o kabuklar kendiliğinden cıktı leke falanda kalmadı.
şimdi koltukaltımda biraz var işallah onlarda bıran önce gecer.
ah be ne diyim çok hatalılar bizde napacağımızı şaşırıyoruz aslında bu tür şikayetçi olanların gidip yetkili yerlere şikayet etmeleri lazım ki oraları kapattırıp bidaha sömürecek insan bulamasınlar allah ıslah etsin onları ama istedikleri kadar milleti sömüre dursunlar o paraların hayrını göremeyecekler hem burda hem ahirette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?