Slm felicita,
herkesin cilt yapısı farklı ve uygulamayı yapan elemanın özeni farklı sanırım. Şoklardayım bende senin durumun aksine..
IPL senin gibi fırsat sitesinden aldım 6 seans bacak ve kol tamamladım, cildim pürüzsüzleşti ve renk farklılıkları (dizkapağı k.altı ortası) eşitlendi komple beyaz tenime kavuştum.
kıllar çok inceldi ve sarardı %80'i döküldü.
Alex'i gentialde ve kara kıllar kalan k.altı için başladım üstelik en iyilerden denilen çokça şubeleri olan bir yerde.... Sonuç....... felaket. nasıl canım yandı.. canım ki hiç ama hiç tatlı değildir.
elemanın hatası mı anlamadım havalara zıplıyordum resmen. en üzüldüğüm şey Alex ile farkedilir şekilde (k.altı için) tenimin kalitesi değişti, çok kötü oldu, lazerin değdiği her bölge önce karardı şimdi koyu sarı duruyor. İyi ki yaz değil, moralim çok bozuk
IPL ile k.altım nemlendirici sürmüş özel bakım uygulanmış gibi olurdu.
ben de anlamış değilim. herkesin deneyimi farklı. tenimize zarar gelmesin de en önemlisi kıl 2. planda artık
([/QUO
İyi IPL cihazlarının fraksiyonel etkiside vardır.Ben bacak batıklarımdan ıpl sayesinde kurtuldum.hoş bilinçli değildim ama sonradan öğrendim.