• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonla Oluşan Yanık Izleri

Slm felicita,
herkesin cilt yapısı farklı ve uygulamayı yapan elemanın özeni farklı sanırım. Şoklardayım bende senin durumun aksine..
IPL senin gibi fırsat sitesinden aldım 6 seans bacak ve kol tamamladım, cildim pürüzsüzleşti ve renk farklılıkları (dizkapağı k.altı ortası) eşitlendi komple beyaz tenime kavuştum.
kıllar çok inceldi ve sarardı %80'i döküldü.
Alex'i gentialde ve kara kıllar kalan k.altı için başladım üstelik en iyilerden denilen çokça şubeleri olan bir yerde.... Sonuç....... felaket. nasıl canım yandı.. canım ki hiç ama hiç tatlı değildir.
elemanın hatası mı anlamadım havalara zıplıyordum resmen. en üzüldüğüm şey Alex ile farkedilir şekilde (k.altı için) tenimin kalitesi değişti, çok kötü oldu, lazerin değdiği her bölge önce karardı şimdi koyu sarı duruyor. İyi ki yaz değil, moralim çok bozuk :( IPL ile k.altım nemlendirici sürmüş özel bakım uygulanmış gibi olurdu.
ben de anlamış değilim. herkesin deneyimi farklı. tenimize zarar gelmesin de en önemlisi kıl 2. planda artık :(([/QUO

İyi IPL cihazlarının fraksiyonel etkiside vardır.Ben bacak batıklarımdan ıpl sayesinde kurtuldum.hoş bilinçli değildim ama sonradan öğrendim.

Slmmmmmm lazerdaş napaım canım ya okul ev vs uğraşıorum işte dünya telaşı bitmiyor eşim izindeydi biraz tatil yaptık ondan giremedim ama artık çok sık giremycm zaten dersler ağırlaştı malum yine vaktim oldukça görüşürüz haberleşiriz bu arada lekeler yok oldu ama 2 ay oldu zaten artık marttada seansım var sen naptın senin nasıl gidior lazerdaşşşşş bu arada özel mesaj hakkım yokmuş daha 100 msjı doldurmadığım için gönderemedim burdan görüşürüz artık napalım :43:

anlıyorum canım Allah kolaylıklar versin...bende geçen hafta 2.seansa gittim genital+kolaltına ama bacağa henüz gitmedim onun biraz daha vakti var bakalım nasıl olacak hala aynı bekliyorum öyle işte lazerdaşımmm

anlıyorum canım allah kolaylıklar versin...bende geçen hafta 2.seansa gittim genital+kolaltına ama bacağa henüz gitmedim onun biraz daha vakti var bakalım nasıl olacak hala aynı bekliyorum öyle işte lazerdaşımmm

slmlar lazerdaş şu 100 msjı doldurayımda ordanda görüşelim neyse benimde haftaya ama biten bölgelerde çıkmaya başladı nasıl dii eskisine yakın çıkıor miktar olarak ama yapı olarak kalındı inceye döndü senin nasıl????? Kib

slmlar lazerdaş şu 100 msjı doldurayımda ordanda görüşelim neyse benimde haftaya ama biten bölgelerde çıkmaya başladı nasıl dii eskisine yakın çıkıor miktar olarak ama yapı olarak kalındı inceye döndü senin nasıl????? Kib

evde bi süredir bağlantı yok sık giremiyorum canım evet özel msj hakkını doldur ordanda devam edelim
benim kesin bişey demem için henüz erken ama şuan genital kolaltı bölgesinde azcık azalma var gibi ve kesinlikle inceldi oralardan memnunum ama bacak hala aynı :18: bide ordan memnun olsam 2 ay geçti ama hala çoğu yer nokta nokta ve tırnağımla uğraşınca kökten çıkıyor ama niye uzayıpda dökülmüyor kendiliğinden bilmiyorum:25: inşallah hayırlı bi sonuç alırım :44:

evde bi süredir bağlantı yok sık giremiyorum canım evet özel msj hakkını doldur ordanda devam edelim
benim kesin bişey demem için henüz erken ama şuan genital kolaltı bölgesinde azcık azalma var gibi ve kesinlikle inceldi oralardan memnunum ama bacak hala aynı :18: bide ordan memnun olsam 2 ay geçti ama hala çoğu yer nokta nokta ve tırnağımla uğraşınca kökten çıkıyor ama niye uzayıpda dökülmüyor kendiliğinden bilmiyorum:25: inşallah hayırlı bi sonuç alırım :44:

slm lazerdaş olsun sorun deil bende zaten sık giremiyorum zaten bilgisayar başındada çok zaman geçen birisi deilim onun yerine kitap okumak artık daha ii gelio zaten derslerde var vs vs... bende geçen gittim k.altı ve genital bitmişti biliosun bacakta ve yüz devam edio çok şükür azalma var eskiden olsa 1 ay almayınca kötü oluo bitan yerlerde yina çıkıo biraz ama eskiye nazaranla ii ne bileim ıpl ii deil dediler ama bende şu an sorun yok yanık dışında oda geçti çok şükür seanlarımada az kaldı önemli olan bittikten sonrası az da olsa çıkması sorun deil eski hali olmasında ama faydası oluo sanırım ne bileim bence konuşmak için erken bana göre seanslar bitince 5-6 ay sonra konuşmak daha doğru gibi bu arada bacak daha geç düzelio sanki bendede öle olmuştu en baştan beri kib lazerdaşımmmmm

slm lazerdaş olsun sorun deil bende zaten sık giremiyorum zaten bilgisayar başındada çok zaman geçen birisi deilim onun yerine kitap okumak artık daha ii gelio zaten derslerde var vs vs... bende geçen gittim k.altı ve genital bitmişti biliosun bacakta ve yüz devam edio çok şükür azalma var eskiden olsa 1 ay almayınca kötü oluo bitan yerlerde yina çıkıo biraz ama eskiye nazaranla ii ne bileim ıpl ii deil dediler ama bende şu an sorun yok yanık dışında oda geçti çok şükür seanlarımada az kaldı önemli olan bittikten sonrası az da olsa çıkması sorun deil eski hali olmasında ama faydası oluo sanırım ne bileim bence konuşmak için erken bana göre seanslar bitince 5-6 ay sonra konuşmak daha doğru gibi bu arada bacak daha geç düzelio sanki bendede öle olmuştu en baştan beri kib lazerdaşımmmmm

slm lazerdaşımm epeydir giremedim nasılsın iyisindir inşallah herşey yolundadır....durumunun daha iyi olduğuna sevindim
evet dediğin gibi sonunda az da kalsa yeter bize yeterki eskisi gibi olmasın...benim bacağım hala aynı çıkan yerler var ama diğer yerlerdeki noktacıklar gitmiyo bi türlüü artık gitmeliyim en kısa zamanda çünkü 2,5 ay oldu nerdeyse..2.seansı halletmeliyim...diğer yerlerden şuan için memnunum reglim bitince gidip göstericem bakalım bacak için ne diyecekler
giremedim epeydir ama aklımdasın düşünüyorum bazen seni :16:

kızlar ben beyaz tenli sarı tüylüyüm. alt bacak yaptırıyorum. 5. seans oldu hemen hemen hiç faydası olmadı. üstelik en etkili olan diot lazer. son seansta da bacaklarım yandı, 2 ay olacak izleri geçmedi! gecer dediler ama bence geçmeyecek hesabını soracağım. 850 tl bitş garantili paket aldım! sadece alt bacak için. ben iğneli istemiştim, zorlarına gitti, allem edip kallem edip beni kandırdılar, şimdi de bacaklarım yandı!! sakın sakın yaptırmayın bu lazeri! hiçbir güvenilirlliği yok! çoğu kişi de sonradan tekrar çıktığını söylüyor! ne olur bunların tuzaklarına düşmeyin!!!

Merhaba.lazer ciddiye alinmasi gereken bir sey.arastirma yapmadan boyle biseye kalkismak buyuk cesaret dogrusu.halbuki azicik arastirsaydin acik renk tuylerde faydasi olmadigiji ogrenirdin paran cebine kalirdi canin da yanmazdi.bence tedaviyi sonlandir daha kotu sonuclar dogurmadan.parani da iste.gerekirse tuketici haklarina basvur.

slm lazerdaşımm epeydir giremedim nasılsın iyisindir inşallah herşey yolundadır....durumunun daha iyi olduğuna sevindim
evet dediğin gibi sonunda az da kalsa yeter bize yeterki eskisi gibi olmasın...benim bacağım hala aynı çıkan yerler var ama diğer yerlerdeki noktacıklar gitmiyo bi türlüü artık gitmeliyim en kısa zamanda çünkü 2,5 ay oldu nerdeyse..2.seansı halletmeliyim...diğer yerlerden şuan için memnunum reglim bitince gidip göstericem bakalım bacak için ne diyecekler
giremedim epeydir ama aklımdasın düşünüyorum bazen seni :16:

slmmmm lazerdaş nbr malum bende giremiyorum epeydir ama tabiki aklımdasın neyse gelelim asıl meselemize son seansım kaldı bacaktan ve yüzden fakat bacağımdaki izler tamamen gitmedi çok kötü olan dutum geçti ama izleri var son seansımdan önce geçen ay gittiğimde kız geçer dedi cildinizdeki kabuklanma soyulduğu için oldu falan filan dedi onu bizde biliyoruz ama ne yapalım yapacak birşey yok artık demkki iyice araştırmak lazım neyse iş işten geçti diğer yerlerde ise yine çıkıyor ama çok şükür azalma var yinede eskisinden iyi tek derdim tekrar çıkmasında böle devam etsin yeter senin nasıl gidio kib yine uzun süre giremeyebilirim tayin çıktı ev topla işler güçler falan filan malum:((

Slm kızlar

Bende 3 ay once yaptırdıgım seansta bacagımın belırlı yerlerınde yanıklar olustu nokta nokta .Önce acıdı sonra kabuk bagladı sonra o kabuklar attı ve sımdı acık kahve renklı lekelerım var .Lazerı yapan yer renk acma yapıcaz dedıler bıde kantron yagı sur dedıler ama benı pek tatmın etmedı acıkcası...Napsam kı bılemedım boyle bı durumu yasayan cvp yazabılırmı acaba!

Slm kızlar

Bende 3 ay once yaptırdıgım seansta bacagımın belırlı yerlerınde yanıklar olustu nokta nokta .Önce acıdı sonra kabuk bagladı sonra o kabuklar attı ve sımdı acık kahve renklı lekelerım var .Lazerı yapan yer renk acma yapıcaz dedıler bıde kantron yagı sur dedıler ama benı pek tatmın etmedı acıkcası...Napsam kı bılemedım boyle bı durumu yasayan cvp yazabılırmı acaba!

slm aynı durum bendede var yaklaşık 2 ay geçti ama izleri var halen öle bağlıyorlarki baştan parayı alarak laf söyleme hakkı bırakmıyolar bende yandığında sordum geçer dediler dr.gittim tabi hemen krem verdi geçer dedi dr geçmez deseydi tabiki ozaman hakkımı arardım ama o yanık geçti ve izleri var iki bacağımda yaz geldi ve moralim bozuluyor:(((

Kızlar ne mutsuzum bilseniz...20gundur bacagimdaki lekeler geçmiyor.Acik kahverengi benek benek. Bacaklarımın iç kısmında. Bir ay sonra düğünüm var ve yaz tatili de geldi. Ne yapsam bilemiyorum. Bende kabuklanma vs olmadi sadece açık kahve benekler var. Bepanthene geçirmiyor. Ne olursa en etkilisi neyse bana bir krem önerin lütfen.forumu okudum pek cok kremden bahsedilmiş. Bana en uygunu hangisi karar veremiyorum... :(

Kızlar ne mutsuzum bilseniz...20gundur bacagimdaki lekeler geçmiyor.Acik kahverengi benek benek. Bacaklarımın iç kısmında. Bir ay sonra düğünüm var ve yaz tatili de geldi. Ne yapsam bilemiyorum. Bende kabuklanma vs olmadi sadece açık kahve benekler var. Bepanthene geçirmiyor. Ne olursa en etkilisi neyse bana bir krem önerin lütfen.forumu okudum pek cok kremden bahsedilmiş. Bana en uygunu hangisi karar veremiyorum... :(

slmmmm lazerdaş nbr malum bende giremiyorum epeydir ama tabiki aklımdasın neyse gelelim asıl meselemize son seansım kaldı bacaktan ve yüzden fakat bacağımdaki izler tamamen gitmedi çok kötü olan dutum geçti ama izleri var son seansımdan önce geçen ay gittiğimde kız geçer dedi cildinizdeki kabuklanma soyulduğu için oldu falan filan dedi onu bizde biliyoruz ama ne yapalım yapacak birşey yok artık demkki iyice araştırmak lazım neyse iş işten geçti diğer yerlerde ise yine çıkıyor ama çok şükür azalma var yinede eskisinden iyi tek derdim tekrar çıkmasında böle devam etsin yeter senin nasıl gidio kib yine uzun süre giremeyebilirim tayin çıktı ev topla işler güçler falan filan malum:((

slm canım ya bende giremedim epeydir şimdi okudum geçmiş olsun lazerdaşım ya zamanla dahada iyileşir inşallah üzülme cilt kendini sürekli yeniler.bende 4.seansımı yaptırdım şimdilik iyi gidiyo bitmedi tabi var ama inceldi bakalım ilerde ne olur inşallah daha fazla çıkmaz dediğin gibi bide ben ilerde hamilelikte çıkıyo diyenler oluyo moralim bozuluyo inşallah öyle bişey olmaz o durum herkese göre değişiyomuş ama bu kadar uğraşıyoruz para veriyoruz boşa gitmez inşallah bu arada özledim seni kolay gelsin girince yazarsın gene kendine iyi bak lazerdaş kocaman muck:-*

geçmiş olsun kardeş lazere yeni mi başladın o lazerin etkisi bacakta diğer yerlere göre biraz daha geç sonuç veriyo ben kendimden öyle en azından bendede hep nokta nokta kalıyo uzun süre sinir oluyorum.nemlendirici kullanıyormusun peki sana lazerden nemlendirici krem ve jel verdiler mi o peeling jelini verdilerse her banyoda kese yap jel olmasa da yap ve sonra nemlendirici sür inşallah kısa zamanda düzelir

slm canım ya bende giremedim epeydir şimdi okudum geçmiş olsun lazerdaşım ya zamanla dahada iyileşir inşallah üzülme cilt kendini sürekli yeniler.bende 4.seansımı yaptırdım şimdilik iyi gidiyo bitmedi tabi var ama inceldi bakalım ilerde ne olur inşallah daha fazla çıkmaz dediğin gibi bide ben ilerde hamilelikte çıkıyo diyenler oluyo moralim bozuluyo inşallah öyle bişey olmaz o durum herkese göre değişiyomuş ama bu kadar uğraşıyoruz para veriyoruz boşa gitmez inşallah bu arada özledim seni kolay gelsin girince yazarsın gene kendine iyi bak lazerdaş kocaman muck:-*

slm lazerdaş nbr ???? arada bi olsada görüşmek ii.son durum nasıl senin benim son seansımı yapmadılar daha nedeni ise lazer makinası bozulmuş ararız dediler epey oldu aramadılar bende zaten tatildeyim malum karardık tabi son lazere gitmem artık çünkü ten esmerleşince zor oluo biliosun zaten bikere bacağı yaktılar artık korkuyorum son seansım kalsın artık napıım zaten onlarında işine gelio 2010 dan beri 10 seans bitmedi bi türlü 9 seans oldu artık ben bitirdim napıım son seans kalsın tüylere gelince inceden çıkıo yine umarım çoğalmaz:(((( kib....

slm lazerdaş nbr ???? arada bi olsada görüşmek ii.son durum nasıl senin benim son seansımı yapmadılar daha nedeni ise lazer makinası bozulmuş ararız dediler epey oldu aramadılar bende zaten tatildeyim malum karardık tabi son lazere gitmem artık çünkü ten esmerleşince zor oluo biliosun zaten bikere bacağı yaktılar artık korkuyorum son seansım kalsın artık napıım zaten onlarında işine gelio 2010 dan beri 10 seans bitmedi bi türlü 9 seans oldu artık ben bitirdim napıım son seans kalsın tüylere gelince inceden çıkıo yine umarım çoğalmaz:(((( kib....

slm kardeşim iyiyim sen nasılsın ya benim şuan için fena gitmiyo ama bacağımda nokta nokta hala çıkmıyolar sinirimi bozuyo:/ sende sıkma canını sağlık olsun bak haberin var mı hani burda tüy bölümünde her ay belli günlerde epilasyon tarihleri veriliyoya ben takip ediyorum sende bak o tarihlerde epilasyonunu yap herkes çok etkisini görüyomuş bende denicem faydası olacağına eminim çünkü herkes görüyor sende yap canım bu şekilde çıkan yerleri dahada azaltıp yok edebiliriz belki bu arada iyi tatiller bende gitmeyi istiyorum inşallah nasip olur görüşmek üzere öpüyorum....

bende izmirin en pahalı ve en iyilerinden sayılan alsancak novar epilasyona gittim. benim de bacağımda kabuklanma sonrası oluşan beyaz lekelerden kaldı. bir iki haftaya gecer diyip yolladılar fakat iki ay oldu geçmeye hiç niyeti yok, kalıcı biliyorum. ve moralim çok bozuk. eğitimsiz baştan savma iş yapan insanlar çalışıyor. lazer çok dikkatli yapılması gereken bir sey, herkes çok dikkatli olsun buradan herkese geçmiş olsun diyorum..

Back