• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonla Oluşan Yanık Izleri

aynen öyle lazerdaşım evet bozma artık moralini inşallah herşey güzel olur peki kalan seansların bittikten sonra kalan tüylerini neyle alman gerekecek ağdaya devam etsen bişey olmaz heralde özellikle bizim için genital+kolaltı+bikini çok önemli olduğu için oralarda iyi sonuç almak bile yetiyor yani ince ve az çıksa o bile kârdır

walla canım ya ağda düşünmüyo deilim ama şeker olduğu için çaoğaltabilir diede düşünmüyo deilim epi.cihazı yapsak oda olurmu bilmem ne bileim şimdilik açık kahve tüyler yazı bekliorum sonuçta sarıda olsa kahverengide olsa mecbur alcaz kalanları ama neyle alcam inan bilmiyorum bide lazerden sonra artanlar oluyomuş korkuorum umarım bizim olmas lazerdaş:)))))))))

walla canım ya ağda düşünmüyo deilim ama şeker olduğu için çaoğaltabilir diede düşünmüyo deilim epi.cihazı yapsak oda olurmu bilmem ne bileim şimdilik açık kahve tüyler yazı bekliorum sonuçta sarıda olsa kahverengide olsa mecbur alcaz kalanları ama neyle alcam inan bilmiyorum bide lazerden sonra artanlar oluyomuş korkuorum umarım bizim olmas lazerdaş:)))))))))

:)) inşallah canım bu arada şekersiz ağdadan kullan sir li yani onda şeker olmadığı için çoğalttırmaz bide benim bildiğim seanslar bittikten sonra yakılan tüyler tekrar geri gelmezmiş uzmanlar böyle diyo ama gerçekten yakılırsa tabi

:)) inşallah canım bu arada şekersiz ağdadan kullan sir li yani onda şeker olmadığı için çoğalttırmaz bide benim bildiğim seanslar bittikten sonra yakılan tüyler tekrar geri gelmezmiş uzmanlar böyle diyo ama gerçekten yakılırsa tabi[/QU

ya biz bunları alınca daha kötü çıkarmı acaba merak ediyorum ünlülerin tüm vücutları nasıl sürekli bebek gibi temiz ve güzel çok merak ediyorum nasıl gidio senin lazerdaş:3:

ya biz bunları alınca daha kötü çıkarmı acaba merak ediyorum ünlülerin tüm vücutları nasıl sürekli bebek gibi temiz ve güzel çok merak ediyorum nasıl gidio senin lazerdaş:3:

pc'den çıkmadan önce bi bakayım dedim lazerdaşım yazmışmı diye:) al bendende o kadar nasıl pürüzsüz olabiliyorlar bende hep merak etmişimdir
aynı canım ya bi çıksalar bekliyorum nolacak diye:/ kolaltımda incecik tüyler çıktı 2.seansta ya alex.görmezse tüyleri bilmiyorum nolacak
senin nasıl gidiyo

pc'den çıkmadan önce bi bakayım dedim lazerdaşım yazmışmı diye:) al bendende o kadar nasıl pürüzsüz olabiliyorlar bende hep merak etmişimdir
aynı canım ya bi çıksalar bekliyorum nolacak diye:/ kolaltımda incecik tüyler çıktı 2.seansta ya alex.görmezse tüyleri bilmiyorum nolacak
senin nasıl gidiyo

ince ve sarı tüyleri lazer görmüo sanırım çünkü benim bitenlerde ince tüy kalmıştı şimdilerde ise o inceler duruyo yeni çıkanlarda açık kahve. kahve. karışık yani ama çıkıo yinede eskiye nazaran az tabi neyse görcez bakalım ama bu işin sonun da mecbur bize yine alma zamnları geleck oysaki seanslara gitdiğimizde alınmadığından dolayı rahttık of yaaaaa:27:

ince ve sarı tüyleri lazer görmüo sanırım çünkü benim bitenlerde ince tüy kalmıştı şimdilerde ise o inceler duruyo yeni çıkanlarda açık kahve. kahve. karışık yani ama çıkıo yinede eskiye nazaran az tabi neyse görcez bakalım ama bu işin sonun da mecbur bize yine alma zamnları geleck oysaki seanslara gitdiğimizde alınmadığından dolayı rahttık of yaaaaa:27:

evet görmüyo biliyorum=( daha ilk seansta böyle oldu ama ben paket aldım napacaklar merak ediyorum alex.büyük ihtimal görmeyecek iğneli var orda ondan yaparlarmı bilmem:/ ama bi şekilde halletmek zorundalar parasını ödemişim alex.görmezse iğneli yapın dicem ama o da daha çok acıtıyomuş yaaaa:( napıcam bilmiyorum gardaş genitalin bazı yerlerinde de ince tüyler çıkmış poff merak ettim ya en iyisi seans zamanım gelmeden önce bi ara gidip konuşayım bakalım ne diyecekler.hani şöyle olsa tüylerin çoğu bitse bidaha çıkmasa ama bazı yerlerden inceler çıksa tamam ona razıyız kalanları ağdayla hallederiz biz ama çoğu bitmeli önemli olan o işte....sende var mı bi değişiklik

evet görmüyo biliyorum=( daha ilk seansta böyle oldu ama ben paket aldım napacaklar merak ediyorum alex.büyük ihtimal görmeyecek iğneli var orda ondan yaparlarmı bilmem:/ ama bi şekilde halletmek zorundalar parasını ödemişim alex.görmezse iğneli yapın dicem ama o da daha çok acıtıyomuş yaaaa:( napıcam bilmiyorum gardaş genitalin bazı yerlerinde de ince tüyler çıkmış poff merak ettim ya en iyisi seans zamanım gelmeden önce bi ara gidip konuşayım bakalım ne diyecekler.hani şöyle olsa tüylerin çoğu bitse bidaha çıkmasa ama bazı yerlerden inceler çıksa tamam ona razıyız kalanları ağdayla hallederiz biz ama çoğu bitmeli önemli olan o işte....sende var mı bi değişiklik

inşallah iğneli yaparlar lazerdaş ya ama fiyatı farklı olabilir sor bakalım ayrıca fiyat alırsan ii olur mümkünse banada söylermisin fikrim olsunda ilerde başa çıkamassak onuda deneriz olmadı bende değişiklik yok daha önce bahsettiğim gibi aynı:(((((

inşallah iğneli yaparlar lazerdaş ya ama fiyatı farklı olabilir sor bakalım ayrıca fiyat alırsan ii olur mümkünse banada söylermisin fikrim olsunda ilerde başa çıkamassak onuda deneriz olmadı bende değişiklik yok daha önce bahsettiğim gibi aynı:(((((

tabi sorarım canım fiyatı daha mı pahalıdır yani? fiyat listesinde yazıyoki 'iğneli epilasyon dakikası 1,5 tl' uzun yapılmıyosa iyiymiş pahalı değil
ah lazerdaş sıkma canını inşallah düzelir biraz daha sabırr. inşallah bendeki ince tüyler her yerde çıkmaz yoksa ne anladım bu işden çoğunu bitirsin diye verdim o kadar parayı kolaltım seyrek çıktı ama çıkan yerlerin hepsi ince ilk seansta nasıl döndü hemen anlamadım:/

Kızlar nereye gittiğiniz, nerede yaptırdığınız da çok önemli. Paranızı alıp seansları saçma sapan yapan bir üstüne bir sürü yanıkla uğraştıran yerlere dikkat edin. Ben mesela Bahçelievler civarında üstelik güzellik kursu olan bir kadının yerinden çok şikayetler duyuyorum. En son bir arkadaşımın arkadaşının yüzünde çok kötü bir yanık oluştu. Üstelik izi de geçmedi. Dudağının sağ üst yanı çukur kaldı. Bir de bu kadın millete lazer yapabilmeleri için sertifika dağıtıyor düşünün yani.. Lütfen dikkatli olun!! Lütfen lütfen!! Etrafımda çok kişi mağdur durumda..

"lazer yapması için sertifika" mı
öyle bişey olamaz ki yasal olarak aslında hekimlerden başkasının lazer yapması yasak
gerçi merkezlerde hekimler mi yapıyor hayır...bir hekim adına çaılış yapıyorlar çalışanlar hep sıradan personel
ama kimse de sertfika dağıtamaz direk yasadışı
o sadece güzellik uzmanı sertifikası verebilyordur ki o da MEB onaylı oladıkça geçerli değil

tabi sorarım canım fiyatı daha mı pahalıdır yani? Fiyat listesinde yazıyoki 'iğneli epilasyon dakikası 1,5 tl' uzun yapılmıyosa iyiymiş pahalı değil
ah lazerdaş sıkma canını inşallah düzelir biraz daha sabırr. Inşallah bendeki ince tüyler her yerde çıkmaz yoksa ne anladım bu işden çoğunu bitirsin diye verdim o kadar parayı kolaltım seyrek çıktı ama çıkan yerlerin hepsi ince ilk seansta nasıl döndü hemen anlamadım:/

walla canım bu iş nasıl anlamadım bende inan ve pişman oldum heleki bazı yazıları gördükçe baksana yüzünde yanıklar olmuş allah korusun ben artık kalan 3 seansa gitmeye korkar oldum :((((( kıslar sormuşsunuz nerde yaptırıyosunuz die ben güzellik salonunda yaptırıyorum güzellik uzmanı dedi sordum yapan kişi ama bilemiyorum tabi:18:

walla canım bu iş nasıl anlamadım bende inan ve pişman oldum heleki bazı yazıları gördükçe baksana yüzünde yanıklar olmuş allah korusun ben artık kalan 3 seansa gitmeye korkar oldum :((((( kıslar sormuşsunuz nerde yaptırıyosunuz die ben güzellik salonunda yaptırıyorum güzellik uzmanı dedi sordum yapan kişi ama bilemiyorum tabi:18:

ah be ne diyim çok hatalılar bizde napacağımızı şaşırıyoruz aslında bu tür şikayetçi olanların gidip yetkili yerlere şikayet etmeleri lazım ki oraları kapattırıp bidaha sömürecek insan bulamasınlar Allah ıslah etsin onları ama istedikleri kadar milleti sömüre dursunlar o paraların hayrını göremeyecekler hem burda hem ahirette

ah be ne diyim çok hatalılar bizde napacağımızı şaşırıyoruz aslında bu tür şikayetçi olanların gidip yetkili yerlere şikayet etmeleri lazım ki oraları kapattırıp bidaha sömürecek insan bulamasınlar allah ıslah etsin onları ama istedikleri kadar milleti sömüre dursunlar o paraların hayrını göremeyecekler hem burda hem ahirette

haklısın canım nasıl içine sindiriyorlar öle deilmi halbuki bence insanları memnun etmek demek 'bir müşteri bin müşteri' felsefesidir yanlışmıyım:53:

kızlar bende bi fırsat sitesinden ıpl epilasyon aldım bir yıllık sınırsız. ilk seansımda hiç ama hiç bir dökülme olmadı tüylerimde ve de minik minik yanık izleri oluştu. verdiğim paraya mı acıyım bu yanık izlerine mi bilemedim.valla bıktım bu batıklarımdan bacaklarımdaki tüylerden ya. etek giymeyi haram etti bana resmen :(

haklısın canım nasıl içine sindiriyorlar öle deilmi halbuki bence insanları memnun etmek demek 'bir müşteri bin müşteri' felsefesidir yanlışmıyım:53:

aynen öyle bacım sorma ya onlar aslında kendi hallerine acısınlar millete boş boş güvenceler verip onca yükün altına giriyolar
millet ne hayallerle varını yoğunu yatırıyor lazere bazıları yediği yemekten bile kısıyor Allah böyle bencillerin eline kimseyi düşürmesin

kızlar bende bi fırsat sitesinden ıpl epilasyon aldım bir yıllık sınırsız. ilk seansımda hiç ama hiç bir dökülme olmadı tüylerimde ve de minik minik yanık izleri oluştu. verdiğim paraya mı acıyım bu yanık izlerine mi bilemedim.valla bıktım bu batıklarımdan bacaklarımdaki tüylerden ya. etek giymeyi haram etti bana resmen :(

Slm felicita,
herkesin cilt yapısı farklı ve uygulamayı yapan elemanın özeni farklı sanırım. Şoklardayım bende senin durumun aksine..
IPL senin gibi fırsat sitesinden aldım 6 seans bacak ve kol tamamladım, cildim pürüzsüzleşti ve renk farklılıkları (dizkapağı k.altı ortası) eşitlendi komple beyaz tenime kavuştum.
kıllar çok inceldi ve sarardı %80'i döküldü.
Alex'i gentialde ve kara kıllar kalan k.altı için başladım üstelik en iyilerden denilen çokça şubeleri olan bir yerde.... Sonuç....... felaket. nasıl canım yandı.. canım ki hiç ama hiç tatlı değildir.
elemanın hatası mı anlamadım havalara zıplıyordum resmen. en üzüldüğüm şey Alex ile farkedilir şekilde (k.altı için) tenimin kalitesi değişti, çok kötü oldu, lazerin değdiği her bölge önce karardı şimdi koyu sarı duruyor. İyi ki yaz değil, moralim çok bozuk :( IPL ile k.altım nemlendirici sürmüş özel bakım uygulanmış gibi olurdu.
ben de anlamış değilim. herkesin deneyimi farklı. tenimize zarar gelmesin de en önemlisi kıl 2. planda artık :((

Son düzenleme:
yeni yaptırmışsın panik yapma. bende alexle yaptırdım evet ağrı ve yanık kokusu oluor ama ağrı 1 saat sonra geçior.
yanıklarına gelince, bikaç gün bekle hatta 1-2 hafta, ozaman geçio. benimde genital öyle olmuştu oturup ağlıcaktım resmen, ama o kabuklar kendiliğinden cıktı leke falanda kalmadı.
şimdi koltukaltımda biraz var işallah onlarda bıran önce gecer.

geçmiş olsun :( ya artık bi bilimadamı falan devrim yapsın kıl tüy konusunda hepsinin bi şekilde zararı var
ya ben de kabuk olmadı, yanık mı ne oldğunu anlamadım ben de. tenimin kalitesi değişti kara sarı kaldı, pigmentlerim mi karardı, hücrelerim öldü bitti mi, ne oldu bilmiyorum fakat tam bir felaket. ıpl'i koltuk altım arıyorsa, bir tutam kılı batsın. ben ıpldeki tenimin yumoş halini geri istiyorum :(

senin kaçıncı seans oldu bu arada gask? ben kontrol seansına bile gitmedim, tutarlar rotüş vs. yapmaya kalkışırlar bi de münakaşa çıkar Alllahımm :)

Slmmmmmm lazerdaş napaım canım ya okul ev vs uğraşıorum işte dünya telaşı bitmiyor eşim izindeydi biraz tatil yaptık ondan giremedim ama artık çok sık giremycm zaten dersler ağırlaştı malum yine vaktim oldukça görüşürüz haberleşiriz bu arada lekeler yok oldu ama 2 ay oldu zaten artık marttada seansım var sen naptın senin nasıl gidior lazerdaşşşşş bu arada özel mesaj hakkım yokmuş daha 100 msjı doldurmadığım için gönderemedim burdan görüşürüz artık napalım :43:

ah be ne diyim çok hatalılar bizde napacağımızı şaşırıyoruz aslında bu tür şikayetçi olanların gidip yetkili yerlere şikayet etmeleri lazım ki oraları kapattırıp bidaha sömürecek insan bulamasınlar allah ıslah etsin onları ama istedikleri kadar milleti sömüre dursunlar o paraların hayrını göremeyecekler hem burda hem ahirette

Back