Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonla Oluşan Yanık Izleri

bu arada filizcim tenim koyu deil inanki açık buğday tenliyim ne çok açık ne koyu tüylerimse oldukça koyu idir...

tabiki sorarım canım öğrenince söylerim sana.....sağlık olsun burdan devam ederiz o zaman ismin canan cansu falanmı:) şu mesaj hakkımı doldurayımda ordan cevaplarım kendimle ilgili sorularını... hımmm açık buğday tenli bişey değilmiş bende yanıklardan dolayı dedim acaba esmermisinde ondan öyle oldu bide izmirde pek beyaz tenli olmak mümkün değil sanırım:)

kiraz88 esmer tenli değilsen korkmana gerek yok zaten esmerlere ait lazerlerde var onun ayarını tenine göre ayarlarlarsa sorun olmaz
yeterki uzman birine yaptır

saol kardeşim. ya bizim ırsi heralde benim tenim buğday yani denize gidince bile zor esmerleşiyorum bugün dr.gittim 1.ci derece yanık ama 1 ay geçer dedi ilaç verdi tekrar kullanıcam çünkü geçmesse rapor filan almayı düşünüyodum ama ALLAHIMA ŞÜKÜR geçiomuşşubatta seansımda vardı dr gitme dedi güz merk aradım yapan kızla görüştüm seansımı marta erteleyelim die sen gel şubatta bakaım dedi leke olursa yapmam filan dedi ısrarla ne bileim bende şimdilik akılına bıraktım tabiki dr herşeyden önemli söylediği ..... zaten koyu tenim olsaydı6 seansta yanmadıda 7.ci seanstamı yanar ne tuhaf dimi yada ön yanmadı arka nie yanar o zaman ne bileim walla zamana bırakıorum adım canan seninde filiz dimi filizcim diorum yanlış olmasın :26:

lazerdaş çok güzel ya:))) senin bilgilerinde görünmüyor canım:) burdan listemize ekleyelim bari birbirimizi o zaman bilgiler görünür ben mahus gizledim zaten ekli olmayanlara...bi dönem işletme okudum şuan çalışmıyorum sevdiğim işlerle uğraşıyorum ah şekerim seni korkutmak istemedim sadece dikkatli olman için dedim nolur nolmaz elinde güvencen olsun diye çünkü yanığın söz konusu yani ben burda imza attırma duymadığımdan garipsedim biraz neyse çıktın varsa inşallah bişey olmaz sen okuyorsun sanırım Allah kolaylık versin başarılar dilerim görüşmek dileğiyle Allah'a emanet ol lazerdaşım;D

Son düzenleme:

slmmmmmmmmmmmm......naptın görüşmeyeli lazer nasıl gidiyor?????

slmmmmmmmmmmmm......naptın görüşmeyeli lazer nasıl gidiyor?????

slm canım 1 ay geçti tüyler görünüyor dipten ama çıkmadı bir yandan iyi temizlik ama diğer yandan çok uzun sürüyor inşallah en geç 1 ay sonraya çıkmış olurda 2.seansa giderim hadi genital falan neyse en azından oralar çoktan döküldü ama bacaklarım daha dökülmedi bile çünkü uzamıyorki daha ne zamana çıkıp dökülecekte bidaha uzayıpda öyle gidicem inşallah çok uzun sürmez
seninkiler ne alemde? yanıklar nasıl oldu

selam arkadaşlar
genital ve k.altı için alex. soğutmalı cihazda oldum İLK defa ve inanılmazzzzzzz canım yandı! üstelik canım zor yanar acıya dayanıklıyımdır buna rağmen..
kıllarımı 3 gün önce al dedikleri için oraya vardığımda çıkmıştı, pis pis yanık koktu bi de
herşeyi geçtim JİLET, AĞDA da bile bembeyaz cildim çıkardı ortaya, hadi kıllar nokta nokta baş gösterse bile böyle olmazdı!!!!
Nasıl mı?????
Bildiğin bütün genitalimi NORMALİMDEN DAHA KOYU BİR ÖRTÜ kapladı!!!!!! sadece kıl noktaları olsa anlardım bu durum k.altımda da hafiften var

Bu gördüğüm ne böyle anlayamadım, yanık mı değil mi bilmiyorum.
Sizlerin yanıkları nokta nokta mıydı nasıl yanıklar ben anlamadım, benim yaşadığım nedir ki böyle?
Foto olsa da koysam

Off ya arkadaşlar yapmayın böyle şeyler..bence hemen bir doktora görün..benim arkadaşım yaptırdı ve büyük problem yaşadı neye benzediğini biliyorum foto gönderme olayı olsa iyi olurdu

yeni yaptırmışsın panik yapma. bende alexle yaptırdım evet ağrı ve yanık kokusu oluor ama ağrı 1 saat sonra geçior.
yanıklarına gelince, bikaç gün bekle hatta 1-2 hafta, ozaman geçio. benimde genital öyle olmuştu oturup ağlıcaktım resmen, ama o kabuklar kendiliğinden cıktı leke falanda kalmadı.
şimdi koltukaltımda biraz var işallah onlarda bıran önce gecer.

Slm filizcim randevumu bir ay ertelettim çünkü yanıktan dolayı drum önermedi biliosun yoksa bu ay randevum vardı 1 ay daha uzayacak ama napalım lekeler geçsinde((( yanıklara gelince nerdeyse 1 ay oldu krem kullanıyorum dr.un verdiğini soyulma başladı beklıyorum... tüylere gelince biten yerler iyiydi ama tüyler çoğalmaya başladı ama tuhaf öbir artma var eskiden kıllar daha canlı görünümdeyken şimdi sönük ama çoğalda çözemiyorum bu durumu artık zamana bırakıcm nede olsa az bi seana kaldı bitince görcez bakalım

sabret canım geçecek inşallah soyulma başladıysa iyiye işaret. ya çoğaldıysa boşuna mı yaptırdın acı çektin o kadar sor onlara sessiz kalma bence hem tüylerdeki o artış biliyosun ıpl'de oluyor=( inşallah kandırılmıyorsundur
benim bacaklarım da 18 gün oldu bazı yerler çıktı biraz ama esas yerler hala çıkmadı dipten öyle sadece görünüyor bi çıksa daha ne zamana çıkacakda dökülecekde ne zamana uzayacak anlamadım bu bacakda böyle oldu bi tek:/

tek dileğim geçmesi zaten çok korkmuştum geçmes die neyse..... ıpl değil dediler ama formax 100 dediler oda ıpl görünüyo dediğin gibi ama bilmiyorum neyin hesabını soracaksın güzelim ya parayı vermişsin başta her seferinde lazer yapınca imzada attırıyolar elinde belgede yok daha ne olsun yapacağın hiçbişey yok kızsan ne küssen ne ben artık moralimi bozmuyorum diyorumki nasılsa sir yaptırıyodum pahalı sir yaptırmış oldum yoksa moralim bozuluo artık zamanla görcez bakalım faydası olmuştur belki zaten kökten bitmesinide beklemiyorum çünkü sadece iğneli epilasyonda bitiyor sanırım seninkilere gelince bi süre sonra çıkar sanırım bende dökülme olmadı direk bölüm bölüm hiç çıkmamıştı ama değişio işte ne bileim zaman zaman başka yapcak bişey yok lazerdaş.....

aynen öyle lazerdaşım evet bozma artık moralini inşallah herşey güzel olur peki kalan seansların bittikten sonra kalan tüylerini neyle alman gerekecek ağdaya devam etsen bişey olmaz heralde özellikle bizim için genital+kolaltı+bikini çok önemli olduğu için oralarda iyi sonuç almak bile yetiyor yani ince ve az çıksa o bile kârdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…