Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonla Oluşan Yanık Izleri

Teşekkür ederim umarım diğer arkadaşlarda faydasını görür .)

GÜN BATMADAN LASERE GİTMEDİM seanstan çıkar çıkmaz bol bol güneş koruyucu sürüdüm UYGULAMA YAPILAN GÜN kesinlikle suyla irtibat kurmadım kısa sürede sonuç alabilmek için çok yüksek akım uygulattım ;ama hiçbir bölgem de yanık olmadı o kadar para,emek ve zaman yani azıcık dikkat kızlar geri dönüşü olmayan magduriyetler ortaya çıkmasın ilk birkaç gününde nokta nokta kabuklanmalara da bol bol bepanten plus sürdüm

bende lazer epilasyondan yanık izi var 1 ay oldu ve bana güzeelik merkezi geçiceğini söledi inanmıyorum yaa hemde bıyık bölgemde ve böle yanıkların normal olduğunu sölediler şu ann şoktayımm gerçekten geçmiyormuu arkadaşlar sefaköyde melissa güzellik salonuna gittim yaktılara ve normal bir gelişme olduğunu sölediler geçer dediler hem kendi hataları hemde bana paket satalım lekenizi geçirelim dediler artık lazer işi tamamen ticarete dökülmüşş insan salığının hiç önemi yok iyice araştırmadan gitmeyin sakın

Merhabalar.. Ben aranıza yeni katıldım ve hatta lazer epilasyonlada yeni tanıştım diyebilirim dün çene bölgeme ilk lazer seansımı yaptırdım makine alexti şuan kızarıklık leke falan yok ama özellikle kılların yoğun ve sert olduğu tarafta biraz şişlik ve sertlik var bu normal midir? çok korkuyorum kalıcı ödem kalacak diye yardımcı olursanız sevinirim..

normal cnmmm merak etme gecer 4-5 güneee:)bepanten yada expiment krem sürrrr bende öle yapıyorum:)

evet geçti:)Teşekkür ederim yalnız yüz bölgesindeki tüylerin tamamen yok olmadığı gibi bişeyler okudum lazer sonrası. Aceba boş bi uğraş içine mi girdim naaptıımm çok utanıyorum bu tüyler beni çok rahatsız ediyor!:bbo:

İyi geceler.
Cok tatsız bir durum yasıyorum; lazer epilasyondan bacaklarım yandı ( yaklasık 1.5 ay oldu merkezin doktorunun verdigi bitakım kremleri kullandım ama yine de kabuklar dusunce beyaz deri ortaya cıktı aralıkta nisanım var 3 aya da dugunum vaz gecmeyi bile dusunuyorum cunku bacaklarım zebra gibi acık renk cizgiler kaynıyo ((((
forumdaki doktor hanım bronzlasmanın ise yarayacagını soylemis bunu deneyen var mı? solaryuma girin ise yarar demis acaba solaryum icin erken mi? ayrıca doktor hanım eger cevap verebilirse merak ediyorum bu izler gecer mi.. gecerse ortalama ne kadar surede gecer ((

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba benimde koltuk altımda koyu renk yanıklar oluştu krem verdi sür geçer dedi ama geçmedi ve gittiğim yer hastane nasıl olacak bu iş anlamadım bırakmayı düşünüyorum açıkcası çok üzgünüm ..

kızlar ben beyaz tenli sarı tüylüyüm. alt bacak yaptırıyorum. 5. seans oldu hemen hemen hiç faydası olmadı. üstelik en etkili olan diot lazer. son seansta da bacaklarım yandı, 2 ay olacak izleri geçmedi! gecer dediler ama bence geçmeyecek hesabını soracağım. 850 tl bitş garantili paket aldım! sadece alt bacak için. ben iğneli istemiştim, zorlarına gitti, allem edip kallem edip beni kandırdılar, şimdi de bacaklarım yandı!! sakın sakın yaptırmayın bu lazeri! hiçbir güvenilirlliği yok! çoğu kişi de sonradan tekrar çıktığını söylüyor! ne olur bunların tuzaklarına düşmeyin!!!

canım ben de diot mağduruyum sol şakağımda ve göğüs bölgemde leke yaptı 2 sene geçti geçmedi.

3. seansım sonunda genital alt bölgede yanık oluştu küçük bir bölgede ama beni bayagı korkutmuştu.. o lekeyi görünce çok ürktüm en çok da kalıcı olmasından.uzmanımla görüştükten sonra bana madecassol krem ve bepanthene merhemı karıstırıp sürmemi istedi.bir kaç gun uyguladım.o bölge soyulduktan sonra devam ettim. şimdi hiç bir iz yok yalnızca madecassol kremin etkisinden dolayı o bölgenin renginde biraz açılma oldu.Fazla derin olmayan bir yanıgınız olursa endişelenmeyin, çünk dalga akım şiddeti 3. yada 4. seansta arttırılıyor tüy yapısı inceldiği için bundan dolayı işlem esnasında daha cok yanma , acıma hissi olusuyor (daha once hıc olmadıgı kadar) bu durum tabıkı geçici ve bu tip gecici yanıklara sebep olabiliyr.Böyle durumlarda endişelenmeden direk uzmanınızla görüşün yada hafif bir yanık oldugunu düşünüyorsanız madecassol-bepanthene ikilisini deneyebilrsiniz ...

bepanthene kıl yapıyor tavsiye etmem. silverdin mükemmel bir krem yanık oluştuktan hemen sonra bir kaç gün kullanınca leke kayboluyor. bende simsiyah lekeler oluşmuştu kısa sürede geçti

Üst bacağımın iç kısmında hafif bir iz oluştu lazerden sonra yanık mı bilemedim. bana pantenol kremi önerdiler lazer yaptığım yerden. Onu kullanınca geçti diyebilirim. Çok az bir şey kaldı çünkü o izden.

merhabalar
2 sene önce 5 kez lazere gittim alexandir, bakirköydeydi gittigim yer ve son seansta genitalimde yanik oldu.
doktora gittim vichiynin bi ürününü verdi ama geçmedi o vakit
1 sene sonra baska bir doktora gittim çünkü kararti olustu, islem öncesi emla kullanmistim her seansta oldugu gibii.
çok üzülüyorum gcemedgi için
son gittigim doktorda, bu izin geçmeyecegini söyledi hiçbir kremde vermedi.

yapabilecegim bisey varsa lütfen paylasin

tesekkürler

Son 2 seanstır lazerden sonra cildimde yanık izleri çıkıyor gittiğim yer Advantan diye bir krem var onu kullanmamı söyledi ve sanıyorum 10 günlük bi sürede geçtiler hiç iz kalmadı tavsiye ederim

ben de ıkı gun önce yaptırdım kolumda leke kaldı aynı kremden sürüyorum inş. gecer,ılk seansımdı daha

geçiyor hiç merak etmeyin sabırla sürün sürekli aklıma geldikçe sürdüm ben en fazla 15-20 gün kalır sonra hiç öyle bi iz olmamış gibi düzeldi benim ki çok kötü bi durumdaydım

Son 2 seanstır lazerden sonra cildimde yanık izleri çıkıyor gittiğim yer Advantan diye bir krem var onu kullanmamı söyledi ve sanıyorum 10 günlük bi sürede geçtiler hiç iz kalmadı tavsiye ederim

Selam;
Kusura bakmayın böyle araya girdim ama. Ben geçen hafta Pazartesi sir ağda yüzünden kolumu yaktım, hem de 2 kolumu. Harita gibi oldu. Bebeğim uyanınca acele ettim ve sabah havuz sonrası farkettim. Şimdi acayip huzursuzum, sinirlerim bozuldu. Bu dediğiniz krem şimdi kullansam bir işe yarar mı. Bir de emzirdiğim için eczanede sormam gerek. şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…