Ben yaklaşık 3 yıl gittim.
İlk önce farklı bir güzellik merkezine gittim.. yüzüm ve bıyıklarım için. çok fazla bişi yoktu tüyler vardı sadece. arkadaşım aklımı çeldi sende yaptır dedi. ve yaptırdım ilk önce yüzümü permatikle tıraş ettiler.. çok tedirgin oldum..:18: estetisyenler endişelenmeyin, kökü
güçlenidiryoruz tamamen kurtulmanız için dedi. Tabi her uzadıgında çok kötü uzuyordu. Hiç memnun kalmadım parasınıda vermedim
hemen başka bir merkeze gittim.xxxxxxxxxBir çok şehirde şubesi var zaten. 2 yıldır oraya düzenli gittim ve şimdi kurtuldum
3 - 4 ayda bir çok az çıkıyo.. yakında başka bölgelerime de başlıcam
bende rica edicemhangi cihazı kullandılar ve gittiğiniz merkezi özelden yazarsanız sevinirmm
Yaklaşık 2 buçuk sene alexandr tipi lazere gittim.Özel okmeydanı hastanesinde..bacakalrımda tektük var.kolaltımda da öyle.bıyığım nedense bıtmedı..yanı lazere gıttıgım donem 2 ay 3 ay hıc cıkmıyodu tabı ama bırakınca yıne cıktılar..kollarımda baya azaldı.yani çok buyuk olçude azaldılar tuyler kıl değilde tuy gıbı ınce çıkıyorlar.onları almamda zaten 5 dk suruyo uzun sure rahat edıyorum..şimdi başka bıyerde genıtale gıdıyorum ıpl tipi jelli yani.bundanda memnunum 7 seans bitti.ust taraf oldukça azaldı alt kısım ınatçı zaten orası zor dokulurmuş..memnunum ınş tamamen kurtulurum..sevgıler
yorumun benı cok cesaretlendırdı bend lazere gıtmeye dusunuoum bu ii oldu pekı kac seans gıttın bacaga genıtal bolgede kac seans oldu bı d bacakta cıkanları neyle alıosun??
jelli konusunda eminmisiniz hanımlar ben hiç de iyi şeyler duymadım bi işe yaramadığı yazıyor her forumda ben 5 seanstır gidiyorum ve hiç bu kadar rahat bir yaz geçirmemiştim bakalım 1 seans da paket harici gideceğim sonrassındada gebelik düşünüyorum umarım yüysüz bir hamilelik geçiririm
hangi cihazı kullandılar ve gittiğiniz merkezi özelden yazarsanız sevinirmm
bende rica edicem
kızlar ben lazere daha 2 defa gittim ve neredeyse bitti! bikini bölgem pamuk gibi oldu çok rahatım güvenilir bi yere gitmek şart ben çok memnunum ayrıca benim gittiğim yerdeki kadın cilt bakımım konusunda da danışmanlık yapıyo bana
nereye gittiniz fiyat neydi tüylerin son durumu nedir
canlar ben kozyatağındaxxxxxa gidiyorum ne yazıkki özelden yazamıyorum buujuu cevaplayamadım. betül hanım yapıyo orda süper tatlı bi kadın bide muhabbet dostcanlısı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz :))) tam yeditepe hastanesinin karşı tarafına geçin benzinlik var önünde taksi durağı az ilerisinde.. göbeğim ilk senastan bitti 15 20 tane siyah zıpçıktı kılım vardı orda 1 ayı geçti hala çıkmadılar bebek gibiyimya orda şu şekilde ilk 2 seansı peşin alıyolar mesela bikini göbek ve koltuk altı senası 75 tl ama 150 alıyolar, 2. gidişinizde bişey vermiyosunuz. canlar cidden çok memnunum Allah ondan razı olsun sayesinde hem yüzümdeki favoriler tamamen gitti tek 1 iz bile kalmadan, hem diğer kıllar gitmeye devam ediyo ) xxxxxxxx numarayı özelden atamıyorum ne yazıkki mesaj hakkım henüz yok ((
illa özelden yazmana gerek yok sadece salonun ismi yazman yeterli burda çogu isimleri veriyor
nereye gittiniz fiyat neydi tüylerin son durumu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?