• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyondan Ne Sonuç Aldınız

[SUP][/SUP]ben 6 seans alexsandrayt cihaza gittim bayabi azldı cok memnundum...
sonra kalanlar içinde 6 seansta kampanyadan satın aldıgım jelli uygulama yapılan yesilköyde bir lazer merkezine gittim...
birtane bile kılım gitmedi 6 seansta daha 2 seansım daha var ama gitmiycem...
eski giitigim yere devam edip 3 seans daha gitseydim eminim biterdi.
benim tavsiyem kesinlikle kampanyalardan satın alıp gitmeyın zamanınıza yazık arkadaslar...

Son düzenleme:
Ben yaklaşık 3 yıl gittim.

İlk önce farklı bir güzellik merkezine gittim.. yüzüm ve bıyıklarım için. çok fazla bişi yoktu tüyler vardı sadece. arkadaşım aklımı çeldi sende yaptır dedi. ve yaptırdım ilk önce yüzümü permatikle tıraş ettiler.. çok tedirgin oldum..:18: estetisyenler endişelenmeyin, kökü
güçlenidiryoruz tamamen kurtulmanız için dedi. Tabi her uzadıgında çok kötü uzuyordu. Hiç memnun kalmadım parasınıda vermedim :52:
hemen başka bir merkeze gittim.xxxxxxxxxBir çok şehirde şubesi var zaten. 2 yıldır oraya düzenli gittim ve şimdi kurtuldum
3 - 4 ayda bir çok az çıkıyo.. yakında başka bölgelerime de başlıcam :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaklaşık 3 yıl gittim.

İlk önce farklı bir güzellik merkezine gittim.. yüzüm ve bıyıklarım için. çok fazla bişi yoktu tüyler vardı sadece. arkadaşım aklımı çeldi sende yaptır dedi. ve yaptırdım ilk önce yüzümü permatikle tıraş ettiler.. çok tedirgin oldum..:18: estetisyenler endişelenmeyin, kökü
güçlenidiryoruz tamamen kurtulmanız için dedi. Tabi her uzadıgında çok kötü uzuyordu. Hiç memnun kalmadım parasınıda vermedim :52:
hemen başka bir merkeze gittim.xxxxxxxxxBir çok şehirde şubesi var zaten. 2 yıldır oraya düzenli gittim ve şimdi kurtuldum
3 - 4 ayda bir çok az çıkıyo.. yakında başka bölgelerime de başlıcam :1:

hangi cihazı kullandılar ve gittiğiniz merkezi özelden yazarsanız sevinirmm

Yaklaşık 2 buçuk sene alexandr tipi lazere gittim.Özel okmeydanı hastanesinde..bacakalrımda tektük var.kolaltımda da öyle.bıyığım nedense bıtmedı..yanı lazere gıttıgım donem 2 ay 3 ay hıc cıkmıyodu tabı ama bırakınca yıne cıktılar..kollarımda baya azaldı.yani çok buyuk olçude azaldılar tuyler kıl değilde tuy gıbı ınce çıkıyorlar.onları almamda zaten 5 dk suruyo uzun sure rahat edıyorum..şimdi başka bıyerde genıtale gıdıyorum ıpl tipi jelli yani.bundanda memnunum 7 seans bitti.ust taraf oldukça azaldı alt kısım ınatçı zaten orası zor dokulurmuş..memnunum ınş tamamen kurtulurum..sevgıler

yorumun benı cok cesaretlendırdı bend lazere gıtmeye dusunuoum bu ii oldu pekı kac seans gıttın bacaga genıtal bolgede kac seans oldu bı d bacakta cıkanları neyle alıosun??:32:

jelli konusunda eminmisiniz hanımlar ben hiç de iyi şeyler duymadım bi işe yaramadığı yazıyor her forumda ben 5 seanstır gidiyorum ve hiç bu kadar rahat bir yaz geçirmemiştim bakalım 1 seans da paket harici gideceğim sonrassındada gebelik düşünüyorum umarım yüysüz bir hamilelik geçiririm :emir_bebek::1:

kızlar ben lazere daha 2 defa gittim ve neredeyse bitti! bikini bölgem pamuk gibi oldu çok rahatım güvenilir bi yere gitmek şart ben çok memnunum ayrıca benim gittiğim yerdeki kadın cilt bakımım konusunda da danışmanlık yapıyo bana :16:

kızlar sizin çevrenizde de lazere gidip memnun kalanlar var mı onun üzerine mi gittiniz bir de kaç seansdır hangi bölgelere gittiniz?

kızlar sizin çevrenizde de lazere gidip memnun kalanlar var mı onun üzerine mi gittiniz bir de kaç seansdır hangi bölgelere gittiniz?

yorumun benı cok cesaretlendırdı bend lazere gıtmeye dusunuoum bu ii oldu pekı kac seans gıttın bacaga genıtal bolgede kac seans oldu bı d bacakta cıkanları neyle alıosun??:32:

bacaklarıma dusun 2 bucuk sene en az 24 seans fılandır sanırım hatırlamıyorum..çıkanları bazen makıne bazen ağda zaten tuy gıbı azcık cıkıyolar ..genıtalım 8.seanstayım..genıtale jelliye gıdıyorum..diğer gttiğim yer farklıydı orda alex tipiydi

jelli konusunda eminmisiniz hanımlar ben hiç de iyi şeyler duymadım bi işe yaramadığı yazıyor her forumda ben 5 seanstır gidiyorum ve hiç bu kadar rahat bir yaz geçirmemiştim bakalım 1 seans da paket harici gideceğim sonrassındada gebelik düşünüyorum umarım yüysüz bir hamilelik geçiririm :emir_bebek::1:

nereye gittiniz fiyat neydi tüylerin son durumu nedir

hangi cihazı kullandılar ve gittiğiniz merkezi özelden yazarsanız sevinirmm

bende rica edicem

ben İskenderun'da xxxxxxxxxx gidiyorum. Hangi cihazları kullandıkları aklımda değil ama xxxxxxTürkiye'nin bir çok yerinde şubesi var. Merkezi Paris'te. Ben memnun kaldım. Zaten zincirleme olan yerlerin her zaman kaliteli oldugunu düşünüyorum.
İnternettende araştırabilrsiniz.

Bu arada henüz sitede 100 mesajım olmadığı için özel mesaj atamıyorum. yoksa Özel mesj olarak yazacaktım.. :D

kızlar ben lazere daha 2 defa gittim ve neredeyse bitti! bikini bölgem pamuk gibi oldu çok rahatım güvenilir bi yere gitmek şart ben çok memnunum ayrıca benim gittiğim yerdeki kadın cilt bakımım konusunda da danışmanlık yapıyo bana :16:

bittiyse yerleri söyler misin bizde kurtulalım artıkkk ya bıktımm

Son düzenleme:
canlar ben kozyatağındaxxxxxa gidiyorum ne yazıkki özelden yazamıyorum buujuu cevaplayamadım. betül hanım yapıyo orda süper tatlı bi kadın bide muhabbet dostcanlısı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz :))) tam yeditepe hastanesinin karşı tarafına geçin benzinlik var önünde taksi durağı az ilerisinde.. göbeğim ilk senastan bitti 15 20 tane siyah zıpçıktı kılım vardı orda 1 ayı geçti hala çıkmadılar bebek gibiyim :D ya orda şu şekilde ilk 2 seansı peşin alıyolar mesela bikini göbek ve koltuk altı senası 75 tl ama 150 alıyolar, 2. gidişinizde bişey vermiyosunuz. canlar cidden çok memnunum Allah ondan razı olsun sayesinde hem yüzümdeki favoriler tamamen gitti tek 1 iz bile kalmadan, hem diğer kıllar gitmeye devam ediyo ;)) xxxxxxxx numarayı özelden atamıyorum ne yazıkki mesaj hakkım henüz yok :(((

nereye gittiniz fiyat neydi tüylerin son durumu nedir

ben 5 seanlık bir paket almıştım geçen sene eylülde 900 tl idi form..ed polikliniği içerenköyde bu sene de 1200 tl olmuş sanırım paket 2 aydır gelen tüy yok son koltı-uk altı ve genital seansım kaldı paket dahili belki paket harici bi kere daha giderim ama çıkanlar çok ince tüy ve çok az almasan belli olmaz:9:

ben soprano XL diot lazer kullanan bir yerde yaptırdım 1 sene önce başladım. artık tüylerimi almadan gezilecek gibiyim, çok ince ve seyrek kaldılar bacaklarımda. kol altı ve genital bitti gibi. ten rengim çok çok açık. tüylerim de pek koyu değil.

canlar ben kozyatağındaxxxxxa gidiyorum ne yazıkki özelden yazamıyorum buujuu cevaplayamadım. betül hanım yapıyo orda süper tatlı bi kadın bide muhabbet dostcanlısı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz :))) tam yeditepe hastanesinin karşı tarafına geçin benzinlik var önünde taksi durağı az ilerisinde.. göbeğim ilk senastan bitti 15 20 tane siyah zıpçıktı kılım vardı orda 1 ayı geçti hala çıkmadılar bebek gibiyim :D ya orda şu şekilde ilk 2 seansı peşin alıyolar mesela bikini göbek ve koltuk altı senası 75 tl ama 150 alıyolar, 2. gidişinizde bişey vermiyosunuz. canlar cidden çok memnunum Allah ondan razı olsun sayesinde hem yüzümdeki favoriler tamamen gitti tek 1 iz bile kalmadan, hem diğer kıllar gitmeye devam ediyo ;)) xxxxxxxx numarayı özelden atamıyorum ne yazıkki mesaj hakkım henüz yok :(((

illa özelden yazmana gerek yok sadece salonun ismi yazman yeterli burda çogu isimleri veriyor

Back