• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyondan Ne Sonuç Aldınız

Ben 1 ay önce Bağdat caddesinde bir yerde tüm vücut dahil lazer epilasyona başladım ilk seanstan 3 gün sonra hiç dökülen olmadı ve jiletle alınan yerler çok rahatsız edici şekilde uzadığından şikayet etmeye başladım.Hemen merkezi aradım bana normal olduğunu bir kılın gelişimini 21 günde tamamladığını 1 ay içinde dökülmeye başlayacağını söylediler.
Aradan 2 hafta geçti yer yer dökülmeye başladı,tuttuğumda elimde kalıyor kopuyor.Ama çoğunluk olarak hala var ve hiçbir şekilde ne makineyle ne jiletle almayın 1 ay bekleyin dediler çok rahatsız edici bir durum iğne gibi batıyor.Yaptırdığıma pişmanım keşke başlamayasaydım 1000tl peşin ödediğimden iptal etme şansım da yok.Mecbur diğer seanslara da katılıcam umarım işe yarar.Belki 2-3 seanstan sonra değişiklik olur ancak ilk seansta etkili olduğunu söyleyen arkadaşların yorumlarını okuyunca pek inancım kalmadı..

IPL ye gittim 6 ya da 7 seans sonra 2 ay ara vermek zorunda kaldım tatil dolayısıyla. hooop tüm kıllar öncekinden de beter haliyle geri geldi. Aslında bu jelle yapılan lazerin iyi olmadığını duymuştum ama bir an boşluguma geldi parayı vermiş bulundum:( 1 sene boyunca üyeliğim var sırf para boşa gitmesin diye tekrar gitmeye başlayacağım ama hiiiç ümidim yok. Gittiğim yer Ankara da İzmir de Mersin de baya bi yerde şubeleri var bu yüzden güvendim ama sonuç fiyasko kızlar
Oysa annem 7 sene önce alexe gitmişti bacagı için ve tamamen kurtuldu kıllarından bunu bile bile ben nasıl böyle bir hataya düştüm bilemiyorum:43:
Siz siz olun IPL yani jelli olan lazerden uzak durun!!

IPL ye gittim 6 ya da 7 seans sonra 2 ay ara vermek zorunda kaldım tatil dolayısıyla. hooop tüm kıllar öncekinden de beter haliyle geri geldi. Aslında bu jelle yapılan lazerin iyi olmadığını duymuştum ama bir an boşluguma geldi parayı vermiş bulundum:( 1 sene boyunca üyeliğim var sırf para boşa gitmesin diye tekrar gitmeye başlayacağım ama hiiiç ümidim yok. Gittiğim yer Ankara da İzmir de Mersin de baya bi yerde şubeleri var bu yüzden güvendim ama sonuç fiyasko kızlar
Oysa annem 7 sene önce alexe gitmişti bacagı için ve tamamen kurtuldu kıllarından bunu bile bile ben nasıl böyle bir hataya düştüm bilemiyorum:43:
Siz siz olun IPL yani jelli olan lazerden uzak durun!!

annenizin 7 sene önce alex ile yaptırdığını yazmışsınız öncesinde nasıldı şimdi ne durumda herhangi bir yöntemle alıyor mu hala ?

annenizin 7 sene önce alex ile yaptırdığını yazmışsınız öncesinde nasıldı şimdi ne durumda herhangi bir yöntemle alıyor mu hala ?

annemin bacakları felaketti batık problemi vardı ve cok oynuyordu kılları çıkarmak için bu nedenle bacagı hep yara içindeydi gören ayy bacagına noldu diyodu cidden kötü bir görüntüsü vardı. Kılları çok siyah ve çok sertti resmen sakal gibi. İlk gittiginde alexe ordaki yapan bayan tam ideal kıl yapısına sahip oldugunu soyledi hatta fotografını cekti öncesi ve sonrası yapmak için. Şimdi ise pürüzsüz cildi var. çok dikkatli bakıldıgında (güneş ışığı altında) yer yer uzun tüyleri var yılda bir kere felan jiletle alıyo onları da. Yani annem alexten cok memnun hatta ozamanlar çok pahalıydı ama hiç bir zaman pişman olmadı o verdiği paraya keşke daha önce olsaymışım der hala her konuşuldugunda. Ben hangi akla uyupta IPL ye gittim bilmiyorum ben yandım siz dikkatli olun

bende aleksandra (adını yanlış yazmış olabilirim ama bu tarz bişi) bununla koltuk altımı yaptırıyorum halen 1 seans ve 1 kontrol olmasına rağmen harika çok memnunum arkadaşlarım yüz bölgesine yaptırdı. 3 seansta bitti çok memnun hatta yapanlara dua ediyo çünkü hiç geçmicek die korkuyordu. manisada özel bi hastanede yaptırdık. herkes çok memnun herkese tavsiye ediyorum ve fiyatlar çok cazip ;)

ben göztepe xxxxxxxxx gidiyorum. öncelikle tüm vücuda başlamaya tırstım sonuç alabilir miyim diye, kol altından başladım, 10 seans gittim ve şuan 1-2 tüy dışında tertemiz oldu. şimdi de tüm vücuda başlıyorum =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlar size bu konuyla ilgili çok uzun mazisi olan biri olarak diyebilirim ki

1- alexandrite veya diode lazer yaptırın çünki bunlar hakkında bir çok literatür okudum. Okuduklarım hastane araştırmalarıydı ve en etkili yöntemlerin bunların olduğu tespit edilmiştir. İngilizceniz yeterliyse google da bununla ilgili tezler arayın.

2- Melanin hem cilde hemde kıl a rengini veren maddenin adıdır. Melanin lazerin ısı enerjisini kıl köküne ulaştırır. Yani kıl ne kadar koyu ve kalın ise o derece iyi sonuç alabileceksiniz.
İnce tüylerde bu yüzden ya çok uzun sürecektir tedavi ya da hiç etkisi olmayacaktır lazerin.

3- Ten renginiz ne kadar açıksa yani melanin ne kadar az ise o kadar iyi görecektir lazer kılları. Çünki cildi ve kılları karıştırmayacaktır lazer. Açık tenlerde bu yüzden yanık oluşma ihtimali daha düşüktür.

4- Seans aralıkları çok önemli yüzde ki kıllarda 4 hafta gibi. Vücutta ki kıllarda 6-8 hafta arası. Çünki bu bahsettiğim haftalarda kıllar yeni çıkmaya başlıyor. O anı kaçırdınız mı lazer o kökleri yaksa ve o kıllar dökülse bile etkisi olmayacaktır.
Benim bacaklarda 1. ve 2. seans arası 10 hafta 2. ve 3. arası 12 hafta , 3. ve 4. arası. 14 hafta, 4. ve 5. arası 15 hafta olmuştur. Seans aralıkları uzatılır çünki kılın uzama kabiliyeti gittikçe azalır.
Vücut bölgesinde her 4 haftaya lazer yapan birileri varsa emin olun ki para tuzağıdır...

5-Hormonel bozukluğunuz varsa boşuna ümitlenmeyin

6-Hamilelikte veya daha sonrasında hormonel değişikten dolayı azar azar çıkabilir yeniden ama asla hepsi çıkmayacaktır. Buna da razı olun artık.

7-Yüze sakın jilet vurup ince tüyleri beslemeyin! Bir bitkiyi ne kadar yolarsan o kadar dağılır o toprakta. Çok göze batanları tek tek makasla kırpın.

8-Yanık oluşursa anında Aloe Vera jel veya Bepanten sürün.

9-Vücut her hücresiyle her zaman yenilenen-yenilenebilen birşeydir. Kılların zaman içerisinde çıkma ihtimali var. Aşırı hormonel bozukluğunuz yoksa asla ve asla hepsi çıkmayacaktır.

Bana gelince..
Koltukaltı son seansımı en son tam 2 sene önce yaptırmıştım. Bugün... sadece 3-5 kıl var. Uzatıyorum onları da ;))) Zaman zaman jiletledim de ağda makinayla aldım da o minik kılları ama hiçbirşey olmadı... Asla çoğalmadı. Çok mutluyum. Merak edenler varsa Light Sheer diode lazer yaptırmıştım...

Bacaklarım çok kıllıydı erkek kardeşimle yan yana tutunca bacaklarımızı gülüşüyorduk :) Şimdi çok azaldı inceldiler incecikler ama çıkıyorlar. Tahminimce 8 seansta biterler ama bir kıl kökünden 3-4 kılın birden çıktığını düşünürsek normal bir seans sayısı! Diode lazer yaptırıyorum iki hafta önce 5 seansımı yaptırdım 50kJ ile çok yüksek bir dozaj biraz düşük olabilir aslında bazı yanıklarım oluyr... Asla 30kJ den düşük yaptırmayın bacaklarınızı Light Sheer diode lazer ile!!!

Genital bölgeme gelince.. Her tarafını yaptırıyorum.. Ön arka alt üst :) Çok memnunum nihayet kıl batmalarından kurtuldum çıkan tüyler yumuşacık. 3. Seansımı yaptırdım bir kaç gün önce. Kaç seans giderim tahminim yok gerçekten. Alexandrite ile yaptırıyorum bunu. İki lazer kıyas edebilmek adına..

Şunu diyebilirim ki alexandrite in tene temas etmemesi çok güzel bir olay... Dalga uzunluğu daha yüksek olan Diode in de jel ile kullanmasını tavsiye ederim çünki hem daha az yanık oluşuyor kıllar tene yapışmıyor hemde seans daha hızlı bitiyor..

Bu arada ufak tefek kabuklanmalar iz bırakmadığı sürece normaldir.

Benden bu kadar. ilerki zamanda size ara ara rapor veririm ama şu an tedavi çok iyi gidiyor.
Yaptırmak isteyen veya yaptırıp da umudu tükenmiş olan arkadaşlara belirttiğim noktaları dikkate almalarını rica ederim. Kesinlikle ve kesinlikle kendinizi bu işin ehline bırakın. Size sorularınızı cevaplayamayan veya mantıksız gelen birine güvenmeyin ve en önemlisi araştırın. Araştırırken güvenilir kaynakları seçin.

Asla vazgeçmeyin. kadını kadın yapan bakımdır bunu da unutmayın..
Öpüldünüz canlar... :*

benimkn de 2. seans sonrası %90 yok oldular genetik cok önemliymiş bana bu sonuç için 5-6 gelmen lazımdı dediler
kılsız günlere:)

:26:slm kızlar ümraniyede yeni açılan genital+kolaltı 50tl şeklinde kampanyası olan merkezi bilen giden varmı ?:18:

ben hem koltukaltı hem genital bölge yaptırıyorum.. bitiş garantili ücret ödedim 2. içinde koltukaltıma 280 lira verdim 10 seans olmuştur, çok çok az kaldı kenarlarda onlarda ince oldugu için karşıdan gözükmüyor bile belki 1 seans daha yapar bitirir.. genital bölgede 4 seans filan oldu bitiş garantili 550 tl verdim.baya azaldı..devam ediyoruz halen...

cnm senin gittiğin yer nerede ?10 seans bana uzun gibi geldi yaa sürüyormu okadar ben henüz 1 seans gittim şuan için iyimi kötümü bilemiyorum anca dökülmeye başladı tüğler hepside dökülmedi henüz yer yer döküldü normalmidir bu durum sanırım hepsinin dökülmesi lazım yada daha erkenmi daha dökülecekmi bilemiyorum ben ümraniyede bahsettiğim yerde koltuk altı+genitale 50 tl veriorum bana çok uygun geldi ikisi bir arada umarım sonuç iyi olur bakalımm bu arada alet alex

yüzüme 9 seans ıpl yaptırdım.. sonuç berabt iyiki farkettimde kötüye gttiğini devam etmedm. zararın neresnden dönersem kar..

mrb arkdslar bende bır hastahanede yaptırıcam da nd yag ve alex kullanıyolarmıs ama ndyagla alakalı nete ozellkletını vermısler 130W güç ve 120 puls enerji diye yazmıslar fotona xp max yazıyor 42 cm uzerınde tarama alanı vs yazıyo bu ozellkler ıyımı bılen varmı????

Ben de koltukaltım için yaptırıyorum alex ile yapılıyor 2 seans yaptırdım tüylerimin %70-80'i gitti çok memnun kaldım tabi cilt ve kıl tipi ve rengimin de payı var diye düşünüyorum. 1 seans daha gidicem ondan sonra 5-6 ay ara vericem bakıcam nasıl olacak diye. Çok az kalsa da benim için sorun olmaz 3-5 tüy eskiden kalın simsiyah kuvvetli kıllarım vardı yoğun bir şekilde. Bir dahaki sonbahara da tüm vücut düşünüyorum kısmetse.

Ben tüm vucut gidiyorum. Mayıs sonunda dördüncü seansa gittim. İki buçuk ay oldu. Kıllarım yüzde otuz-kırk azaldı diyebilirim bir de o eski kalınlık kalmadı. Sekiz seansa anlaşmıştım. Devam edeceğim bakalım daha da azalacak mı. Şu var eskiye göre ben çok mutluyum. Bacağımın en üstünde kalın kalın kıllar vardı onlardan eser kalmadı şimdi. Kolum kıllıydı bakınca moralim bozulurdu. Şimdi gene çıkıyor ama azaldı bayağı ve beni hiç etkilemiyor eskisi gibi. Umarım böyle devam eder.

valla ben gıdığıma yaptırıyorum ve çok memnunum ama ben alex makinasına yaptırıyorum zaten en iyisi ondan hariç memnun olan görmedim bundan 1 yıl önce 3 sean falan gitmiştim çok azalmıştı ama gidemedim sora şimdi tekrar gidiyorm 2 sean oldu çıkmış durumdalar ama tüy gibi belli dil eskisi gibi kara kara görünmüyo en azından çok memnunum

Yaklaşık 2 buçuk sene alexandr tipi lazere gittim.Özel okmeydanı hastanesinde..bacakalrımda tektük var.kolaltımda da öyle.bıyığım nedense bıtmedı..yanı lazere gıttıgım donem 2 ay 3 ay hıc cıkmıyodu tabı ama bırakınca yıne cıktılar..kollarımda baya azaldı.yani çok buyuk olçude azaldılar tuyler kıl değilde tuy gıbı ınce çıkıyorlar.onları almamda zaten 5 dk suruyo uzun sure rahat edıyorum..şimdi başka bıyerde genıtale gıdıyorum ıpl tipi jelli yani.bundanda memnunum 7 seans bitti.ust taraf oldukça azaldı alt kısım ınatçı zaten orası zor dokulurmuş..memnunum ınş tamamen kurtulurum..sevgıler

merhabaa bende başlaycağım ama tamamen bitiyor mu ??

Back