- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
sevgili bayanlar benim gittigim klinikte kullanılan ''Alexandrite lazer (755 nm ) ''..
oncelikle google da bir araştırma yapın .. lazerin pekcok cesidi oldugunu gorursunuz. uygulamadan once jel kullanılıyorsa gercek lazer degildir. ve sadece gecici cozum oluyor. kalıcı olması ıcın kıllar bıttıkten sonra en az senede bır kere uygulamayı tekrarlamanız gerekmektedir. arastırmalarım ve cevremdeki lazer uygulaması yapmış olan bayanlarla gorusmelerim sonucu bunları yazıyorum..
canım kafan karışmasın.. doktor yapmıyor ki uygulamayı makine yapıyor.. yani eger doktor makinesini yenilemediyse eski bir makine kullanıyorsa bunda doktorun sucu yok?akadaş bende yeni başladım ve uygulamadn önce jel kullanan bi yerde yapıyorum ve takip eden doktor en ünlü doktorlardan biri diyebilirm...şuan kafam karıştı açıkçası...
bende yaptırmayı düşünüyordum ama böyle iz kaldı acıdı falan deyince korktum ya hem bu işi kışa denk getirmek gerekiyor çünki dün gittim antalyada bi yere bi kız vardı orda yaptıran ona seanslar bitene kadar almak yok demişler anca makasla tüylerin boyunu kısaltabiliyormuşsun. seneye kaldı bu iş .
canım cok dogru soyluyorsun ama ben de neden bu şekilde yaptıklarını inan bilmiyorum ve anlamıyorum. belki o yuzden paket uygulamaları vardır..iyi de o zaman para verenler enayi mi oluyo. her seans gidip bize düşük doz uygulayıp amaçları seansları uzatıp para kazanmak mı ? bende gecen seans cırladım bıraz 4 seansdır gelıorum ama yarısı bıle bıtmedı dedım. herhalde dozu arttırdılar cunku gecen seans cok acıdı ama bıraz ız kaldı umarım gecer.
ayrıca ben hastanede yaptırıyorum ama bana belge falan imzalatmadılar. her seans sonu normal fis alıyorum sadece ki onda da muayene yazıyor zaten.
canım kafan karışmasın.. doktor yapmıyor ki uygulamayı makine yapıyor.. yani eger doktor makinesini yenilemediyse eski bir makine kullanıyorsa bunda doktorun sucu yok?
lazer cok onemli bır olay.
bu onemi bılen yerler uygulamaya gırmeden once size belge imzalatıyorlar. kapıdan girdiginizde hadi hemen başlayalım canım bırsey olmaz lay lay lom diyorlarsa oradan kacın hemen:))
saglık bakanlıgı dahi doktor diploması olmayan yerlerin lazeri kullanmasını yasakladı..
sizin saglıgınız onemli olan.. gittiginiz klinikte sorun doktorun dıploması nerde asılı yazılı izinleri var mı? izni ne zaman almış..
aa vallahi soruyorum.. bu sorular karsısında bana pis pis bakıyorlarsa hıc ugrasmam oyle yerle terkederim .. hemen.. bu kadar soruma gıcıklık yapan yer lazer sonucu vucutta lekeler olusursa ne yapacak??
cenem acıldı bu sabah yıne.. uykusuzluguma verin lutfen..
ha bır de unutmadan yazayım. eger sabrınız ve zamanınız varsa igneli epilasyon kalıcı cozumdur. ama genital bolgeye nasıl uygulanır onu bılemem.. valla o hassas bolgeye normalde agda dahi yapamayan ben ıgne batıracak insanı epilasyon sırasında ne yapardım bilemiyorum
aslında iyice araştırıp güzel bir makinayla yaptırınca acı çok azalıyor. ben kol altıma ipl yaptırdım ve canım deli gibi acırdı. şu anda bacak ve genital yaptırıyorum ve çok memnunum.hatta forumda da yazmıştım.Light Age Epicare Alexandrite makinası kullanan bir hastaneye gidiyorum. -1 derece soğuk hava üfleyen aparatı var ve acıyı çok azaltıyor,işlem süresi de oldukça kısa. benim tüyler çok sert ve güçlüdür,hatta kökünden alınca hep kanardı ama bu aletle ne leke oldu,ne de aşırı,dayanılmaz bir acı yaşadım. araştırmanızı öneririm.
canım teşekkürler tavsiyelerin için bana yapan doktor memorıal hastahanesinde uzman doktor, kendisi muahanesi var orda lazer epilasyon yapıyo mesela ben yüzme istedim yapmadı ..çenem içinde hormonn testini getirsen başlarım dedi,seası 200 tlye yapıyo,açıkçası ben doktora güveniyorum en azından uzman doktor öyle hiç bişeyde imzaltmadı...
makinası eski gördüğüm kadarıyla...bakalım daha dört gün oldu yaptıralı gelişmleri yazrım size..
canım cok dogru soyluyorsun ama ben de neden bu şekilde yaptıklarını inan bilmiyorum ve anlamıyorum. belki o yuzden paket uygulamaları vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?