• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

kacıncı seansın cnm?? bende özel bölgeye ve yüze gidiyorum..özel bölgemde kalmadı denebilir ve acayip rahatım 5.ci seansım bitti 2 ayda bir gidiyorum cookk memnunum..cene altım ayda bir gidiyorum acımıyor hic..menunum..önceden her hafta sir yapmak zorunda kalıyordum :( sanırım cabuk bitecek..herkese tavsiye ederim :23:
gittiğiniz yrin adresini alabilir miyim?

ALLAH istanbulda aşkına lazer gidip de memnun kalanlar kim gittikleri yerler nereler cihazları nasıl yüzde 100 bitmiyo tek tük de olsa kalıyo diyorlar önerdiğiniz bi yer varsa paylaşır mısınız lütfen :(

ben gittiğim yerden memnun kaldım ama şuan burda isim vermek reklama girer diye biliyorum o yüzden isim veremiyorum bi yerin reklamını yapmak istemiyorum evet kesin çözüm değil ama rahatlamanı sağlıyo en azından benim bi kaç arkadaşımda yaptırdı onlarda rahatlar önceki gibi değil en azından diode lazer yaptırıyorum ben burdan değil ama ancak özelden isim verebilirim

yeni gördüm msjını cnm :18: kusura bakma...izmirdemisin...benim gittigim yer izmir sanırım sen istanbulda ikamet ediyorsun.
Merhaba, İzmir'de yaşamaktayım ve burada güvenebileceğim bir yer neresi olabilir epilasyon için araştırıyorum. hellokitty senin memnun olduğun yeri nasıl öğrenebilirim ki acaba ? yer ismi belirtmek sanırım burada yasak. en azından semt olarak belirtirsen sevinirim. ben özelden mesaj atamıyorum. Çok teşekkürler deneyimlerini paylaşan herkese.

arkadaşlar benim de göğüs etrafında kıllanma vardı iki kere gittim lazere seansı 150 YTL .İlk seanstan sonra hemen hemen hepsi çıktı ama ikincisinden sonra hepsi gitti diyebilirim.Çok az kaldı bu ayın sonunda yine gideceğim sanırım bir daha da gerek kalmayacak.Doktorum çıkanları cımbızla alma ama jilet kullanabilirsin dedi.

ben de yüz için ve göğüs etrafı için nd yağ cihazıyla yaptırdım ama hiç bir faydasını görmedim. Gittiğin sürece dökülüyor ama 1 ayı geçtikten sonra bekle hepsi tekrar geliyor kesinle tavsiye etmiyorum. ben yandım siz yanmayın derim.çektiğim acı da hatıra kaldı

Son düzenleme:
Merhaba, İzmir'de yaşamaktayım ve burada güvenebileceğim bir yer neresi olabilir epilasyon için araştırıyorum. hellokitty senin memnun olduğun yeri nasıl öğrenebilirim ki acaba ? yer ismi belirtmek sanırım burada yasak. en azından semt olarak belirtirsen sevinirim. ben özelden mesaj atamıyorum. Çok teşekkürler deneyimlerini paylaşan herkese.

özel msj attım oraya yazdım...:10:

iyiki lazer epilasyon yaptırmışım diyen biri olarak bildiklerimi yazmak istedim arkadaşlar. ben bacağımdaki batıklardan çok çeken biriydim, ne denediysem olmadı. çorapsız asla etek giyemiyordum, yara bere içindeydi. tek çözüm lazer dediler. ben de gitmişken tüm vücut yaptırayım bari, dedim. bana dürüstçe, tüyler sıfır olmaz, biraz kalır. ama kalanlar ince ve çok zayıftır. azdır ve geç uzar dediler. aynen de öyle oldu. ağda, jilet yok dediler. philispin erkek vücut bakım ürününü aldım, onunla yazın 2-3 haftada bir, kışın daha uzun sürede tüm vücudumu yaklaşık 20 dakikada alıyorum. sıfır yapmıyor ama sıfıra çok yakın tüy bırakıyor. dibinden bakmazsan belli olmuyor. bilmiyorum belki sıfır alan başka makineler de vardır. bana kökten alacak işlemler yapma demişlerdi. üstelik evliyim ve hiç sorun olmuyor. dokununca pürüzsüz zaten, az ve ince ya. dediğim gibi yakından bakınca görülüyor. o da hiç önemli değil. unutmadan batıklarım ilk seansta %80 azaldı, ikincide bitti. ki çok fazla batığım vardı.

iyiki lazer epilasyon yaptırmışım diyen biri olarak bildiklerimi yazmak istedim arkadaşlar. ben bacağımdaki batıklardan çok çeken biriydim, ne denediysem olmadı. çorapsız asla etek giyemiyordum, yara bere içindeydi. tek çözüm lazer dediler. ben de gitmişken tüm vücut yaptırayım bari, dedim. bana dürüstçe, tüyler sıfır olmaz, biraz kalır. ama kalanlar ince ve çok zayıftır. azdır ve geç uzar dediler. aynen de öyle oldu. ağda, jilet yok dediler. philispin erkek vücut bakım ürününü aldım, onunla yazın 2-3 haftada bir, kışın daha uzun sürede tüm vücudumu yaklaşık 20 dakikada alıyorum. sıfır yapmıyor ama sıfıra çok yakın tüy bırakıyor. dibinden bakmazsan belli olmuyor. bilmiyorum belki sıfır alan başka makineler de vardır. bana kökten alacak işlemler yapma demişlerdi. üstelik evliyim ve hiç sorun olmuyor. dokununca pürüzsüz zaten, az ve ince ya. dediğim gibi yakından bakınca görülüyor. o da hiç önemli değil. unutmadan batıklarım ilk seansta %80 azaldı, ikincide bitti. ki çok fazla batığım vardı.

Yazdıklarınız çok iç açıcı , iyi sonuçlar almanızda çok sevindirici :46: Benimde çok batıklarım var, ve ağdadan sonra bir haftaya kıllarım çıkmaya başlar cildim çok kötü görünür ve bacaklarımı pek sevmem.bende dedim lazere başlayayım daha 2 sean oldu gideli kıllar çok geç çıkıyor, çıksada ince çıkıyor .Daha 8 seans daha gideceğim ,batıklarımda henüz azalma yok ama inşallah ilerleyen seanslarda azalır diyorum .ileride çıkanlar olursa benimde kökünden almamam mı gerekiyor lazerim bitince :44:

Yazdıklarınız çok iç açıcı , iyi sonuçlar almanızda çok sevindirici :46: Benimde çok batıklarım var, ve ağdadan sonra bir haftaya kıllarım çıkmaya başlar cildim çok kötü görünür ve bacaklarımı pek sevmem.bende dedim lazere başlayayım daha 2 sean oldu gideli kıllar çok geç çıkıyor, çıksada ince çıkıyor .Daha 8 seans daha gideceğim ,batıklarımda henüz azalma yok ama inşallah ilerleyen seanslarda azalır diyorum .ileride çıkanlar olursa benimde kökünden almamam mı gerekiyor lazerim bitince :44:

benim bir haftaya değil, iki üç güne çıkardı, hatta bazen ertesi gün minicik tüyler görürdüm:50: çıkmasa da etek giyemezdim ki zaten, çünkü yara olurdu. alamadığım batıkları ya iğneyle ya da keeyle çıkarırken mahvolurdu çünkü. devam et gitmeye, mutlaka batıklarından kurtulacaksın. senin gittiğin yer ne der bilmiyorum ama bana kökünden alma dediler. bir de ben seanslarım bittikten hemen sonra hamile kaldım. malum hamilelikte hormonlarla birlikte kıllanma artabiliyor. buna rağmen ben memnunum. belki hamilelik olmasa çok daha az olacaktı.

canım so-ep diye bi güzellik merkezi var bi doktorun kurduğu bi merkez.bugün ordan randevu aldık bakalım perşembe günü başlıcaz.sonuçları bildiririm ayrıca kampanya varmış koltukaltı sensı 30 tl :dance:
Kayserideyim ve bende bu merkezin ismini duydum, Çok iyi yorumlar aldım. Lütfen detaylı bilgi verebilir misin canım.

haftasonu telefondan bilgi aldım.. çok ilgili bir arkadaşla görüştüm. Koltuk altı öncelikli olarak diğer bölgelerin epilasyonu için bilgi aldım.. Randevu için tekrar görüşücem. Kayseri de bu SOEP'i bi benmi duymamışım ya.. Herkes biliyormuş.. Neyse geç olsun güç olmasın canlarım.. Gelişmeleri yazarım..

merhaba kızlar,
1. seansımı tamaladım, ben bacak, genital, kol, göbek gidiyorum, 2 seans şeklinde bölerek gittim, acıya dayanamıycağımı düşünerekten, farklı kişiler tarafından uygulandı, benim kafamda soru işaretleri kaldı, ütüleme yöntemiyle yapılıyor bu arada

bacak, kol, göbek bi seansa girdim---canım hiç acı hissetmedim, bazı yerlere 2kere geçti üstünden

genital---bu kısmı yapan kişi, 3 kere aynı yerler üzerinden geçerek uyguladı; ama kol,bacak, göbek de öyle olmamıştı, ve canım acıdı bu sefer, ağda da popo arası acımazken, tam tersi, popo arası en çok acı hissettiğim yerdi lazerde

kıl köklerinin derinliğinden dolayı mı, genital kısmına farklı, diğer kısma farklı uygulandı?
ve acıyı yoğunluğu değiştiği için beni tereddüte düşürdü

kol,bacak,göbek de bir kerede hepsini tamalandı, 2. kere yi bazı yerlere uyguladı sadece, ama genital de 3 kere üstünden tamamının geçti, ben de şüphelendim
eğer nedeni bu şekilde açıklanmıyorsa, 1. kız baştan savdı beni diyebilirim...

beni deneyimlerinizle bilgilendirirseniz sevinirim kızlar :21:

Valla bende bi cesaret edersem gidecem de, öncelikle Kayseri de SOEP'e giden varsa deneyimlerini paylaşsa, ona göre hemen bende başlayacam..:KK49:

Valla bende bi cesaret edersem gidecem de, öncelikle Kayseri de SOEP'e giden varsa deneyimlerini paylaşsa, ona göre hemen bende başlayacam..:KK49:
şikayet siteleri var googledan taratırsan olumsuzluklarhakkında bilgi edinebilirsin canım o yer ile ilgili, eğerütüleme yöntemiyle yapılıyosa bence başla rahat edersin

ben soepte 4 seans lazere gittim memnunum ama canım çok fazla yanıyo :/ kayseride başka bir yer daha var orayı da denedm ama siz sakın gitmeyin oralara . soepte lazeri güzel yapıyorlar ama bana biraz pahalı geliyo

şikayet siteleri var googledan taratırsan olumsuzluklarhakkında bilgi edinebilirsin canım o yer ile ilgili, eğerütüleme yöntemiyle yapılıyosa bence başla rahat edersin
Şikayetten ziyade, karalama kampanyası gibi geldi bana.. Çamur at izi kalsın.. Ben ilk görüşmemde çok etkilendim..
SOEP de zaten estetik olan ve lazer epilasyona giden arkadaşlarım olmuştu ama yakın zamanda giden oldu mu diye sormak istemiştim.. Karar bende bitiyor zaten.. Cesaretimi topladığım anda SOEP de başlayacağım seanslara..

ben soepte 4 seans lazere gittim memnunum ama canım çok fazla yanıyo :/ kayseride başka bir yer daha var orayı da denedm ama siz sakın gitmeyin oralara . soepte lazeri güzel yapıyorlar ama bana biraz pahalı geliyo

Cesaretimi toplayabilsem dediğim ondan işte.. canım tatlıdır benim, ama o acılar çokta büyütülecek bişey değil bence...

Lazer konusunda bence de SOEP.. Birkaç daha alternatif vardı ama eledim onları... kararımı verdim ve en yakın zamanda başlamam lazım... Çünkü Yaz geliyor kızlarrrrr... Hazırlanmak lazım

Şikayetten ziyade, karalama kampanyası gibi geldi bana.. Çamur at izi kalsın.. Ben ilk görüşmemde çok etkilendim..
SOEP de zaten estetik olan ve lazer epilasyona giden arkadaşlarım olmuştu ama yakın zamanda giden oldu mu diye sormak istemiştim.. Karar bende bitiyor zaten.. Cesaretimi topladığım anda SOEP de başlayacağım seanslara..
benim sadace genital kısmı acıdı, sizinki gibi benimde canım çok tatlıdır, ütüleme yöntemiyle acı çok hissedilmiyor die biliyorum, ağda daha çok acıtıyor, ve her yerimize yarım saatte yapıyolar nerdeyse ağdayı aynı sürede sürüyo

Cesaretimi toplayabilsem dediğim ondan işte.. canım tatlıdır benim, ama o acılar çokta büyütülecek bişey değil bence...

Lazer konusunda bence de SOEP.. Birkaç daha alternatif vardı ama eledim onları... kararımı verdim ve en yakın zamanda başlamam lazım... Çünkü Yaz geliyor kızlarrrrr... Hazırlanmak lazım
haklısın benmde canım çok tatlı cildim çok hassas ama 3 güne geçiyo acılarım yne de memnunum gitmeni tavsiye ederm.
ben haziranda başlamıştm gitmeye şu an tüylerimde bayağı bir azalma var

Back