• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

3 seans oldu SOEP'le.. çok az bir acı hissi var ama sonrasında gerçekten mükemmel hissediyorsunuz..

Fiyat olarakda uygun gibi geldi bana.. Yaza kadar hazır olacağım.. Harikaaaaa... ;))

ben de lazere bir turlu baslayamayanlardanim. sizce tum vucut baslamak mi daha iyi yoksa once bi bolge yaptirip sonuclari gormke mi? genital beni cok korkutuyor :KK57:

ben de lazere bir turlu baslayamayanlardanim. sizce tum vucut baslamak mi daha iyi yoksa once bi bolge yaptirip sonuclari gormke mi? genital beni cok korkutuyor :KK57:
Bence basla canim guvenilir bi yer eger guvenilir bi cihazsa nereleri yaptirmak istersen basla ben ijinci seansimi bugyn oldum cok da memnunum alt bacaga baslayacam kontrol seabsima gidince keske ilk basladigim da baslasaydim bir ha fta once aldim tam cikmadigi icin yapilmadi

bugün 5. seansa gittim bacaklarım için SOEPe :) yasemin hanıma teşekkür ederim :) hala acıyor canım ama güvenilir bir yer . tavsiye ederim :)

selam ben yeni bir yere başladım ve ilk seansım oldu son teknoloji olduğunu ve türkiyede sadece 2 yerde olduğunu sölediler ama halen kararsızım şuan 1 hafta oldu bir değişiklik yok alex ve yag ikisini aynı anda atış yapabilen bir makineymiş duetto m.t. Ouanta system yazıyordu alex yaptılar bilgi verirseniz sevinirim candela üst denildi ama bilemiyorum
canim naptin? yuzune yaptirdin mi memnun kaldin mi?

kesinlikle lazer epilasyon yaptırmak için iyice araştırın derim ben. güvendiğiniz bir yere yaptırmalısınız zaten artık hastanelerde yapılıyor ama yine de yorumlarını incelemeke lazım vb...

Son düzenleyen: Moderatör:
ewt bencede kayseriyi bilmem ancak istanbulda o kadar çok yer var ki iyice araştırmak lazım

haklısın benmde canım çok tatlı cildim çok hassas ama 3 güne geçiyo acılarım yne de memnunum gitmeni tavsiye ederm.
ben haziranda başlamıştm gitmeye şu an tüylerimde bayağı bir azalma var

valla benim 2 günde tamamen geçmişti acılar ama off baya bi sıkıntılıydı ist karşıda yaptırdım

bence önce bir bölge başla bende öle yapmıştım çünkü sonuçlar faklı olabiliyo:)

Arkadaşlar merhaba. Ben lazer yaptirmayi dusunuyorum. Tuylerim ince. Hastahanede tapturmayi dusunuyorum. Sizce hangi yontem daha etkili olur, neresi uygundur, hangi hastane iyidir gibiyardımlarda bulunursanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :):):)

Arkadaşlar merhaba. Ben lazer yaptirmayi dusunuyorum. Tuylerim ince. Hastahanede tapturmayi dusunuyorum. Sizce hangi yontem daha etkili olur, neresi uygundur, hangi hastane iyidir gibiyardımlarda bulunursanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :):):)
Hangi sehirde oldugunuzu belirtmemissiniz. Tuyleriniz inceyse en uygunu buz lazerdir.

Back