- 20 Şubat 2015
- 10
- 3
- 3
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim fiyati hakkinda bilgi verebilirmiain SOEP IN3 seans oldu SOEP'le.. çok az bir acı hissi var ama sonrasında gerçekten mükemmel hissediyorsunuz..
Fiyat olarakda uygun gibi geldi bana.. Yaza kadar hazır olacağım.. Harikaaaaa... )
Bence basla canim guvenilir bi yer eger guvenilir bi cihazsa nereleri yaptirmak istersen basla ben ijinci seansimi bugyn oldum cok da memnunum alt bacaga baslayacam kontrol seabsima gidince keske ilk basladigim da baslasaydim bir ha fta once aldim tam cikmadigi icin yapilmadiben de lazere bir turlu baslayamayanlardanim. sizce tum vucut baslamak mi daha iyi yoksa once bi bolge yaptirip sonuclari gormke mi? genital beni cok korkutuyor
canim naptin? yuzune yaptirdin mi memnun kaldin mi?selam ben yeni bir yere başladım ve ilk seansım oldu son teknoloji olduğunu ve türkiyede sadece 2 yerde olduğunu sölediler ama halen kararsızım şuan 1 hafta oldu bir değişiklik yok alex ve yag ikisini aynı anda atış yapabilen bir makineymiş duetto m.t. Ouanta system yazıyordu alex yaptılar bilgi verirseniz sevinirim candela üst denildi ama bilemiyorum
haklısın benmde canım çok tatlı cildim çok hassas ama 3 güne geçiyo acılarım yne de memnunum gitmeni tavsiye ederm.
ben haziranda başlamıştm gitmeye şu an tüylerimde bayağı bir azalma var
ben de lazere bir turlu baslayamayanlardanim. sizce tum vucut baslamak mi daha iyi yoksa once bi bolge yaptirip sonuclari gormke mi? genital beni cok korkutuyor
Kısmetse 5. reklam üyeliğiniz ne zaman?bence önce bir bölge başla bende öle yapmıştım çünkü sonuçlar faklı olabiliyo:)
Hangi sehirde oldugunuzu belirtmemissiniz. Tuyleriniz inceyse en uygunu buz lazerdir.Arkadaşlar merhaba. Ben lazer yaptirmayi dusunuyorum. Tuylerim ince. Hastahanede tapturmayi dusunuyorum. Sizce hangi yontem daha etkili olur, neresi uygundur, hangi hastane iyidir gibiyardımlarda bulunursanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :):):)
Buz lazer son sistem diod lazer. Nd yag esmer tenlilere uygulanir. Buz lazerin sitesine girip ordan istanbulda kullanan kliniklerin adreslerini alabilirsinizBuz lazer nasıl oluyor acaba ? Pardon. İstanbul'da yaşıyorum. Arkadaşımın bir de şimdi ndyag önerdi.
Rica ederimTesekkur ederim
Tuy rengi ve yapisi. Ten rengi cok onemliArkadaşlar bu arada tenmm rengim kumral.