• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

gulcehre,

benim bi arkadasim basladi dun benim gittgim merkeze, bunlar kampanya yapmaya baslamislar eger pesin odersen tum bacak ve genitali ve koltuk altini 450 ye yapiyolarmis ve kredi kartinada ekstra bisey almiyolar arkadasim kredi kartiyla odemis, haberiniz olsun, ama anadolu yakasinda sana biraz zor olur cnm..

canım karşısı bana çok uzak,
buraya bile akşam iş çıkışyında gidicem..
vakit sıkıntımda vra zaten..

yakın olması bana avantaj oldu, buraya giden 2 tanıdıkta var, dünde bi arkadaş formdan oraya gittiğini yazdı bana ve memnunda kalmış, o yüzden seçtim orayı..

ne benim ne de kimsenin ümitleri ve parası boşa gitmesin inşallah..

sevgilerimle canım..:1hug:

Arkadaşlar Kimse Buraya Bakmiyormu Yahuu Bişey Sorabilirmiyim Diğer Sayfayada Yazdim Ama Bu Lazer Epilasyondan Sonra Birdaha Hiçö Ama Hiçç Killar çikmicakmii Olaki Bir Iki Sene Sonra Başladi çikmaya Başladi Neyle Alicazz Ağdami Jiletmi

ben öbür taraflarda cvp vermiştim cnm sana kalmış tamamen bi de kalan tüylere tabi o kadar inceliyolar ki ağda almayabilir jilet yaparsan kesinlikle kalınlaşıp çoğalıyolar ama.

kıslarrrr hadi gidin yaptırında biran önce iyi bir sonuç aldığınızı duyayım bende gidicem..Dün ağda yaptım bacaklarımda bıktımm valla yaaa off amannn senağlama

bir iki sene sonra çıkanlar incecik hani kolumuzdaki tüyler gibi ince ve tek tük çıkıyor. bence onlarda iğneli epilasyonla tam bitirilebilir.ben yüzümdeki tüyleri iğneli epilasyonla bitirdim.
ARKADAŞLAR SAKIN YÜZÜNÜZDEKİ AYVA TÜYLERİNE LAZER YAPTIRMAYIN KOMPLE AZIYOR.ben çeneme yaptırdım lazer ve sakal gibi çıktı.zorla iğneli ile bitirdim sonra

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum:) ben lazerle ilgili bilgimi paylaşmak istiyorum beyaz tenli ve siyah köklü kıllarınız varsa lazer sizin icin süper bişey:) ama dogru aletle alexander diye bi alet var hava üflemeli onu tavsiye edirim ben beyaz tenli ve acık renk tüylerim var onun icin bana bi faydası yok arkadaşım faydasını gördü onu kıskanıyorum valla:)

gunaydın kızlar sızlere sorum olucak ben 2 seanslı alexandır cıhazıyla cene bölgeme lazer yaptırdım sıyah kıllar ıkı seansta bıle gectı fakat ayva tuylerımde artıs görundu dun gttıgımde belırttım bunu baska bı cıhaz kullandı doktor hanım ve cok acıdı kullandıgı cıhazı soramadım sızce ayva tuylerımde azalırmı yardımlarınızı beklıorum:))))

umarım o tüğlerdende kurtulursun hayatım bak şimdi benide telaşa düşürdün benim bacaklarımın üstünde baldır kısımlarda ayva tüğler var yani belli belirsiz onlara jilet vurusam çoğalır ya makina onları göremezse bende jilet vurduğumla kalırsamm:s

canım umarım gecer o ayva tuylerımde yoksa onlarda kötu göruntu olusturuor sıyah kıllar kalmadı ama onlarda gecerse degmeyın keyfıme :)

sszzkk merhaba canım alexsander lazer aleti kalın tüyleri yok ediyor yada inceltiyor ince ve acık renk tüylerde bişey bekleme derim ben diode lazer ince tüylere ii geliyormuş makinanın adını ögren beldi o aleti kullanmıştır o yüz bölgesinde baya etkili oldugu söleniyor

:l
benim anlamadığı mevzu şu
beyaz ten koyu siyah kıllıyım ve lazer yaptırıyorm alex.le
peki 5.seansa geldim ve inceldi diyelim
nolcak sonra?

iğneliyemi geçmeliyiz napmalıyız?

inceleri gören makine yokmuş?

:bbo:

:l
benim anlamadığı mevzu şu
beyaz ten koyu siyah kıllıyım ve lazer yaptırıyorm alex.le
peki 5.seansa geldim ve inceldi diyelim
nolcak sonra?

iğneliyemi geçmeliyiz napmalıyız?

inceleri gören makine yokmuş?

:bbo:

canım sonra nasıl bıtırcenı kara kara duşunceksın sonra aleti kullanan bayan sana dicek ki yüzde 80 etkili oldu:) hic yüzde yüz yok lülülülülülü neyse az kalırsa igneliyle cok ucuz bi parayla bitirirsin umarım yardımcı olmuşumdur:sm_confused:

Günaydinlar Herkese Dün Gideceğim Epilasyon Merkezini Aradim Bana Gelmeden Bir Gün önce Jiletle Temizle Demişlerdi Dün Aradim Yeni Makina Gelicekti Geldimi Diye Sormaya Gelmiş Bizde Sizi Aricaktik Dediler Bugün Jiletle Alin Dediler Biraz çikmalari Lazim Yeni Makina Için Dedi Bakalim Yarin Seansim Var Hoş Yarina Kadar Nekadar çikar Bilmiyorum Ama Yarin Alexandrite Makinasini Kullanicaklarmiş çok Heyecanliyim Ve Korkuyorum Ayrica Dün Emla Kremide Aldim Ne Olur Ne Olmaz Dimi Ama Bu Kremi Gitmeden 1 Saat öncemi Sürmem Lazim Miktari Nedir Bide Bilen Varsa Yardimci Olabilirmiii :)

kaşlarına lazer yaptıran varmı arkadaşlar
epilasyon bittikten sonra sızlamaoluyor mu

neden jiletle alınması gerekioo bileniniz var mı arlkadaşlar.

ben kolaltıma yaptırdığımda hiç jiletle almadım al diyen de olmadı ama bacaklarıma başladım ve gelmeden 3 gün önce jiletle al dedi bayan ben de çoğaltmaz mı dedim yok koyulaşır daha iyi olur dedi ama ikinci seansa gitmeden önce ben bunu yine sorarım emin olmak için
gerçi kendileri jilete benzer bir makineyle kısaltıyorlar başlamadan önce ama jilet biraz daha farklı

kaşlara lazer yapılıyor mu ki? lazer yapılmayan tek yer göz çevresi diye biliyordum ben

Günaydin Herkese Beklenen Gün Geldi Dün Ilk Seansima Girdim
1) Acimiyor Dersem Yalan Konuşmuş Olurum (makinayla Aliyormuş Gibi Ama)
2) Denildiği Gibi Açik Renk Koyu Killar Daha Etkili Oluyormuş Ben Esmerim Ve Bacaklarimin üstleri Ince Tüğler Var Yaptilar Ama Açikçasi Istenilen Seviyede Değilmiş öyle Dedi Yanii Bakicaz Açikçasi Istenilen Sonucu Alamadik Dedi Ee Ne Olucak Dediğimde Seansin Uzar Dediler
3) Giderken Kollarimin üstlerini Almamiştim Makina Tanimazsa Diye Orda Aldilar Ama Dediğim Gibi Kökler Ince Olduğu Için Ne Sonuç Vericek Görücez Artik
4) Emzirdiğim Için Koltuk Altlarimi Yapmadilar Daha Doğrusu önermediler Ve Sizin Tercihiniz Dediler Yaptiran Var Ama Bizim Aldiğimiz Eğitim Doğrultusunda Yaptirilmamasi Gerekiyor Dediler Bende Yaptirmamayi Daha Sonra Yaptircami Söyledim
5) Bepantene Sürmemi Söylediler Ilk Gün Su Değdirme Dediler 1-2 Gün Kese Lif Yok Dediler Kabuklanma Kabarma Olabilir Korkma Kabuklari Duşta Atarsin Dediler

Biraz Bi Yanma Var Bepantene Sürdükten Sonra özellikle Bide Bişey Sürtündüğünde Yani Pantolon Falan Gibi
Işte Böyle Ama Tekrar Dediğim Gibi Acimiyor Diye Bişey Yok Aciyor Ama Inşallah Değicek

ben kolaltıma yaptırdığımda hiç jiletle almadım al diyen de olmadı ama bacaklarıma başladım ve gelmeden 3 gün önce jiletle al dedi bayan ben de çoğaltmaz mı dedim yok koyulaşır daha iyi olur dedi ama ikinci seansa gitmeden önce ben bunu yine sorarım emin olmak için
gerçi kendileri jilete benzer bir makineyle kısaltıyorlar başlamadan önce ama jilet biraz daha farklı

kaşlara lazer yapılıyor mu ki? lazer yapılmayan tek yer göz çevresi diye biliyordum ben

teşekkür ederim.şu an bioder kullanıyorum baya azaldı bi kaç ay daha kullanıp kalanlara lazer yaptırmayı düşünüyordumda..sanırım mümkün olmayacak
ben internette araştırırken kaş yanak dudak çene bölgelerine yapılan lazerdenve fiyatlarından bahsediyordu.ama emin olmadan yaptıramam.

Back