• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

arkadaşlar bende koltukaltında 4. seansa gidecem ve çok seyreldi ,çok zayıf tüycükler çıktı.lazerden bir hafta sonra epilasyon yaparsanız uzun süre temiz olur ve acı hissetmiyorsanız doğru yapılmış demektir.genital bölgede 3. seansa gidecem bazı yerlerde hiç çıkmadı,bazı yerlerde seyreldi ama çok cılızlaşmadı.6 sean gerekiyormuş.eşimde yaptırıyor(kulak, burun,yanak)sonuç fena değil.burunda yüzde yüz işe yaradı.kılın sert olması sonucu etkiliyor.fiyat sormak istiyorum.burda koltukaltı 80.00 ytl den başlıyor her seans 10.00 ytl iniyor.genital bölge için 150.00 ytl den başlıyor oda iniyor.fiyatları paylaşırsanız sevinirim.

Canım çok sevindim. Umarım istediğin sonuçlara tez elden ulaşırsın. Ben de ikinci seansa gittim geçen hafta (bacak-kol-koltukaltı), ilkinde dökülmesi 15 günü bulmuştu, şimdi bir haftada çoğu döküldü. Uygulama doğru yapıldıysa iyi sonuç alacağına eminim. Foruma bakarsan çok farklı yorumlar görürsün, kimi hiç işe yaramadı derken kimi çok işe yaradı diyor. Bu bence büyük oranda uygulamayı yapanların profesyonelliğiyle ilgili. Umarım gittiğin yer böyle bir yerdir. Kendine iyi bak, görüşürüz a.s.

Tşk ederim duygularıma ortak olmana cnm,gelişmeleri haber verim sana,5 gün kadar oldu lazeri yaptıralı ve dün dökülmeye başladılar çok sevndm kendiliğinde kıllar hafif çekmemler döküldüler galiba işe yaradı inşlh:nazar: öyledr.başta moralimi çok bozlmuştu dökülmüyo aynı kaldı diye sinirlenmiştim ama şuan çogu döküldü,acaba nezamn yine eskisi gibi çıkacak yada azalacakmı acaba çünkü kıllar uzadıkça bnm psikolojm bozuluyo.önceleri hergün diyebilirim elimden cımbız düşmezdi şimdi zor tutuyorum kendimi uzun oldumu dayanmıyorum çünkü,şuan bile birkısmı dökülmş hali çok mutlu etti beni.Allah"ın izniyle hepsinde kurtuldugumda tam rahatlıyacagm.bu tedaviden ii sonuç olursam bende koltukaltıma yaptırmayı düşünüyorum.neyse cnm sanada kolaygelsin.Tez zamanda kurtulmak dilegiyle şu zalim kıllardan :içelim: :) görşrüz.. :teselli:

Merhaba küçük böcük, :teytey: dediğim gibi sanırım seanslar ilerledikçe dökülme süresi kısalıyor, benim şu anda 2. seans ve 10 gün içinde çoğu döküldü, sanırım bazı kökü güçlü tüyler var ki onların dökülmesi uzun sürebiliyor ama bunların miktarı giderek azalıyor, tamamen tertemiz olmasını beklememeli bence çünkü unutulanlar oluyor, bu yüzden kontrol seansı yapılıyor, sanırım ancak 4-5 seansta dediğin gibi pırıl pırıl bir cilt oluşabilir seanstan sonraki 10-15 gün içinde. Seans sonrası 15 gün dökülme+ 1 hafta kontrol ve sonrası desen 3 haftada ağdalı gibi bir yüzey elde edilebilir belki ama bu süre gittikçe düşecektir, forumda bazılarının da ölmüş tüyleri daha hızlı düşürmek için ağda v.b. yaptığını okudum, bence bu zararlı çünkü ölü tüylerle birlikte kontrol seansında alınması gereken tüyleri de alarak parasını ödediğin bir şeyin karşılığını almamış oluyorsun. Zaten yukarıda söz ettiğim 3 hafta sonrasında yeni tüylerin çıkması bir 3-4 hafta daha sürüyor ki diğer seans zamanı da gelmiş oluyor, adeta ağdaya hiç gerek kalmadan, jilet v.b. müdahelelerle sürekli temiz gezebiliyorsun dah tedavi bitmeden. Bu gerçekten çok güzel bence. Fiyat sormuşsun, bacak için 600, kol ve koltuk altı için 200 ödedim ve hiç pişman değilim. Umarım sen de istediğin sonuca ulaşırsın.Kolay gelsin, öptüm :içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tşk ederim duygularıma ortak olmana cnm,gelişmeleri haber verim sana,5 gün kadar oldu lazeri yaptıralı ve dün dökülmeye başladılar çok sevndm kendiliğinde kıllar hafif çekmemler döküldüler galiba işe yaradı inşlh:nazar: öyledr.başta moralimi çok bozlmuştu dökülmüyo aynı kaldı diye sinirlenmiştim ama şuan çogu döküldü,acaba nezamn yine eskisi gibi çıkacak yada azalacakmı acaba çünkü kıllar uzadıkça bnm psikolojm bozuluyo.önceleri hergün diyebilirim elimden cımbız düşmezdi şimdi zor tutuyorum kendimi uzun oldumu dayanmıyorum çünkü,şuan bile birkısmı dökülmş hali çok mutlu etti beni.Allah"ın izniyle hepsinde kurtuldugumda tam rahatlıyacagm.bu tedaviden ii sonuç olursam bende koltukaltıma yaptırmayı düşünüyorum.neyse cnm sanada kolaygelsin.Tez zamanda kurtulmak dilegiyle şu zalim kıllardan :içelim: :) görşrüz.. :teselli:

Canım mrb, sabırlı olmalısın bence, cımbız v.b. kökten alan bir yöntem kullanma, yavaş yavaş dökülecektir, kontrol seansında da dökülmeyenlere işlem yaparlar, daha sonraki seanslarda dökülme süresi daha da kısalacaktır. Döküldükçe insanın morali nasıl yükseliyo di milülülülülülü . Eğer maddi olarak sorunun yoksa bence koltukaltına da sıcaklar basmadan başla derim. Ya tüy belasından kurtulmak bir yana iki seans arasında ağda ihtiyacın kalmıyo gerekirse jiletle falan idare ediyosun, bu bile büyük nimet değil mi, her askılı giyişinde koltukaltını kontrol etmek zorunda kalmamak.Allah bu teknolojiyi geliştiren müyendislerden (yani bizlerden sırnaşık şey) razı olsun. Hadi öptüm, haberleşiris yine.

Merhaba küçük böcük, :teytey: dediğim gibi sanırım seanslar... Bu gerçekten çok güzel bence. Fiyat sormuşsun, bacak için 600, kol ve koltuk altı için 200 ödedim ve hiç pişman değilim. Umarım sen de istediğin sonuca ulaşırsın.Kolay gelsin, öptüm :içelim:

çok teşekkür ederim bulletwitch :1hug: bana kontrol seansı demediler ama senin söylemen süper oldu... 2 hafta tamamlansın bikaç gün daha bekler ararım ben de... mecburen bi kontrol seansı yaparlar jeyyar ... saol ya tekrar :teytey:

arkadaşlar ben dün tüm yüzüme yaptırmaya başladım Diode lazer. valla göreceğim 40 günde bir uygulanacak 20günde bir ücretsiz rütüş var. 120 ytl bakalım ne olcak bende çok merak ediyorum..

Kızlar lazerden sonra hiç lekelenme yaşayan olmadı mı? Benim koltukaltım tamamen lekelendi. bİRAZ daha hafifledi ama geçmiyor. Kısa kollu giyemiyorum. Bu ne yaa insan içine çıkamaz hale getirdiler beni senağlama
İlk seansımda böyle olmamıştı. Nedir çektiğim :çok üzgünüm:

Kızlar lazerden sonra hiç lekelenme yaşayan olmadı mı? Benim koltukaltım tamamen lekelendi. bİRAZ daha hafifledi ama geçmiyor. Kısa kollu giyemiyorum. Bu ne yaa insan içine çıkamaz hale getirdiler beni senağlama
İlk seansımda böyle olmamıştı. Nedir çektiğim :çok üzgünüm:

CAnım bende hiç lekelenme olmadı. SEnin ciltte yanık oluşmuş sanırım..

!!!!!!!!!!!!!
Arkadaslarrrrr Lutfen Soruma Cevap Verin!!

Aklima Takilan Bir Mevzu Var
Su An Lazere Gidiyorum Bacak Kolalti Genital Icin
Ama Ilerde Tekrardan Tuylerin Cikma Ihtimali Oldugundan Canim Sikilmaya Basladi Simdiden

Aramizda Onceden Lazer Yaptirmis Ve Hamile Kalip Dogum Yapmis Olan
Ama Hala Tuylerim Cikmiyor Diyenler Var Mi?

Lutfen Icimi Rahatlatin :(

Dogumdan Sonra Kesinmi Bu Tuylerin Tekrardan Cikacagi :(

Arkadaslar lekelenme deneyimsiz ellerde olur ancak. zaten alexandrite cihazın degerleri var ve arttırılarak yapılıyo her seans. ayrıca lekeden korunmak için güneş koruyucu kremler kullanmak zorundasınız. ben Alsancak ta yaptırıyorum ve cok memnunum.

genital bölgeye yaptrmayı düşünüyorum...kesin sonuç alırmıyımki...tekrar çıkarmı kıllar? birde acıyormuu ?

evet acıyor ama agda ve sirdeki acıyla alakası yok o kadarcık olsun canım sende :)
görüntüye deger merak etme :)

peki tekrar çıkma gibi bişey olmuyor dimi ?? bu öğrenci halimle param boşuna giderse yıkarım başlarına orayı =D

:1hug:
Canım mrb, sabırlı olmalısın bence, cımbız v.b. kökten alan bir yöntem kullanma, yavaş yavaş dökülecektir, kontrol seansında da dökülmeyenlere işlem yaparlar, daha sonraki seanslarda dökülme süresi daha da kısalacaktır. Döküldükçe insanın morali nasıl yükseliyo di milülülülülülü . Eğer maddi olarak sorunun yoksa bence koltukaltına da sıcaklar basmadan başla derim. Ya tüy belasından kurtulmak bir yana iki seans arasında ağda ihtiyacın kalmıyo gerekirse jiletle falan idare ediyosun, bu bile büyük nimet değil mi, her askılı giyişinde koltukaltını kontrol etmek zorunda kalmamak.Allah bu teknolojiyi geliştiren müyendislerden (yani bizlerden sırnaşık şey) razı olsun. Hadi öptüm, haberleşiris yine.

:1hug: mrb canım umarım iyisindr yazışmayalı,hemen alakalı oldugumuz tek konuya gireyim,geçengün seans kontrolüme gittim yine birkaç atış yaptılar çok şükür baya güsel suan tektük var tuyler gitti çoğu,ama açık renkli sert tüyler dökülmedi zaten demişlerdi koyularda etkili olur diye lazer nese buna çok şükür :nazar:ya beni rahatsız etmiyo bu hali.darısı sennde başına inşlh tüm bu dertler ugraşanlar en kısa zamnda rahata kavuşurlar.ya bişe sorcam cnm senin mühendis dalın ne merak ettim,tüylerden başka bişe konuşamıyoz zaten :) nese cnm kendine ii bak,Allah a emanet ol. byee sengözlerimebaksanab :teytey:

kimseye lazer yaptırmayı tavsiye etmiyorum arkadaşlar .. para tuzagı buu inanmayın.. ilk bir kaç seansta tuyler azalıyor sonra yine cıkıyor.. benim arkadaşın biri üç yıldır düzenli gidiyor hala bitmedi..
umutlarınızı baglayıp kendinizi enayi yerine koydurmayın.. 8 seans gittim eskisinden beter cıktı bütün tüyler .. KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM ...

arkadaşlar lazer epilasyonda genital bölgesinde 2.seansı yaptırdım çok memnunum kıllar dökülürken mudahele etmeyin kendileri dökülsün sonra seans sayısını arttırırsınız bende oynuyodum ama ellemeyin dediler dikkat edin kıllardan kurtulmanın yolu lazerdir diyorum sırnaşık şeya.s.bys

slmlar,
arzu öncelikle gittiğin lazer merkezindeki aletin markasına bak. piyasada adına lazer deyilipte aslında lazer olmayan bir çok alet war. ilk seansda hemen sonuç almadığına göre gittiğin merkezde ıpl teknolojisi kullanılıyor olabilirr. sana alexandrite teknolojisi kullanılan bir yere gitmeni öneririm. Daha etkin ve çabuk sonuç alırsın.
Bu arada lazer için çok ucuk fiyatlardan bahsediyosunuz.kozyatağı nda dermaline die bi yer war hem son teknoloi kullanılıyor hemde bahsettiğiniz fiyatların neredeyse üçte biri fiyatlar war.seans sayılarındada kişiden kişiye veya kıl yapısından kıl yapısına göre değiştiğini unutmamak lazım.

Back