- 15 Mart 2008
- 118
- 72
- 623
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar soruma cevap alabilirim inş.
bugün kontrol seansım var
genitaldeki tüylerin altta yani dış dudaklarındaki tüyler olduğu gibi duruyor ama diğer yerleri hep döküldü
acaba dış dudklara lazer uygulanmıyormu? yoksa benim canım çok yandı diye kıpırdanmamdansebep kadın bana yapmadımı o kısımlara?
sorum dış dudaklara yapılıyor mu?
sevgiler:çok üzgünüm:
ÇOkk teşekkür ederim fikirlerin için ,,sadece rahatlamak ve bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum en iyiyi hangisi olacaksa onu yapma taraftarıyım,söylediklerini dikkate elacagım tekrar tşk ederim sanırım bu hafta kesin tedavi yaptıracagım bilgilendrmek isterim senide inl güsel sonuçlanır ugraşım... a.s.
slmms a.s. sonunda karar verdm cnm,sennlede paylaşmak istedim,geçen gün epilasyon merkezine gittim bir tanıdık gitmiş ve memnun kalmıştı onn tavisyesiyle görüştm bende,uygulama yapacak kişi cilt doktoru konuştk ve kısmet olrsa orada yaptrmaya kara verdim geçen hafta tüylerimi aldıgım için hemen başlamadı buhafta randevu alcam ve inşlh başlaıcaz seansa,alexsandra lazer kullanıyolrmış sacede çene bölgemi yaptıracm şimdi 40 ytl dediler,inşlh ya ii bir sonuç alırım...amin diyorum Allah'ım tüm kadınları istenmeyen tüylerinden enkısa zamanda kurtarsın senide haberdar etmek isterim ilk seansatn sonraki fikrim ve sonuçla ilgili, hadi kendine ii bakk :1hug:
Kolay Gelsin İlaryacıım, umarım istediğini sonucu elde eder ve yaz gelmeden rahatlarsın. Bilgi verirsin artık, sevgiler.:teytey:
Ayyyy Canım hemn geldim netin başına sana haber vereyim dedim,çok şükür bugun ilk seansa başladık ,korkuyula gittim biraz,acır diye ..ama çok az acısı oldu ama dayanılmayacak derecede değil,biraz yakıyor ve kötü koktu çünkü kıllar yanıyo..çok kısa sürdü zaten pek fazla deildi çünkü birkaç atış yaptı okadar,ama tam böle tertemiz olmadı hala ellediğimde sert kıllar vardı ama birkaç gün sonra dökülür dedi onlar,bakalım inşlh ii sonuç alırız Allh ın izniyle ,15 gün sonra kontrole gitcem işte.böle işte cnm kafamdaki tasadan biraz kurtuldum darısı tamamen kurtulmaya...hadi kendine iii bak görüşürüz yine..:1hug:
Herhangi bir şeyle tüyleri kısalttılarmı?