Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ben 3 seans alexandrite tüm vücut yaptırdım en son seans geçen mayıstı şu an alt bacak yüzde yetmiş bitti üst bacak yüzde altmış koltuk altı da alt bacak gibi bikini bölgesi üst taraf hemen hemen yok gibi ama alt taraf duruyor ben memnunum 4. seansada gidecem

yukarda yazmıştım, bugun itibariyle on gün oldu ve koltukaltımda tüyler döküldü. mutluyum gururluuyum. :) ikinci seansım 28 ocakta, bakalım ne zaman cıkmaya başlıcak tüyler..

yan etkisi olmadı yani ama bana yapan dermatolog du ben esmer olmama rağmen gayet iyi sonuçlar aldım

Asra, hic sivilcelenme ve kasinti sorunu yasadin mi lazerden sonra?

Ben yuz bolgeme lazer yaptiriyorum yanaklarima ve ceneme. 3 Seans gittim asiri bir sekilde memnunum diyemiyecem gerce cok hafif azalma var sanki ama..Yanaklarimda ilk 2gun falan kizariklik oluyor sorasinda geciyo.Cenemde sivilce oluyo ve lazer yakdigindan dolayi yara flnda oluyo, hatta son seans da cenem kanamaya basladi :S Ben Hollandada bir hastanede yapdiriyorum bana kalsa bastan sagma yapiyolar burda.Ben yazin trabzonda gobegimi yaptirmisdim hicbir rahatsizligim olmamisdi.Bilmiyorum acayip bunaltiriyo bu tuyler beni:( ama sonuna kadar gidecem insallah bi sonuc alacam.

Arkadaslar benim iki seans oldu, tum bacak yaptiriyorum, birinci seanstan sonra inanilmaz fark oldu.3 ay sonra 2. seansi yaptirdim, 1. de hicbir sorun yasamama ragmen 2. seansta 1 hafta boyunca bayaa bir kasinti ve sivilcelenme sorunu oldu ama gecti.Ilk seanstan sonra %70 civari bir azalma oldu. Boyle giderse 3. seanstan sonra kil sorunum kalmayacak.Ne kadar kalici olur bilemiyorum gerci, bir kac yil bekleyip gorecegiz.

gülayse nerde yaptırıyorsun lazeri. adını ve semtini söyleyebilir misin. bende yüz ve kollar için gitmek istiyorum. benim tüylerim açık renk gerçi. ama yine de bir görüşmek isterim. belki oluyordur.

Ahsenyaren, acik renk killar icin Diode lazer uygun diyorlar, Alexandra sadece kil rengi koyu, ten rengi acik oldugunda etki ediyormus. Iyice arastir gitmeden bence.

ben bıyık ve çene için 12 seans lazer epilasyona gittim. hiç bir faydasını görmediğim gibi, çene bölgemde ayvacık tüylerini sertleştirmek suretiyle kıllar arttı. hiç tavsiye etmiyorum lazer epilasyonu. ilk başladığımda bana yaklaşık 8 seansta biteceğini söylediler. 12 seans oldu hala bir azalma yok. bırakıyorum artık gitmeyeceğim. ayrıca yalnız ben değil annem ve kızkardeşimde aynı merkeze gittiler, onlarda sonuç alamadılar. bir arkadaşım başka bir merkezde yaptırdı oda 10 seanstan sonra bıraktı epilasyonu şimdi iple aldırıyor tüylerini!

lazere giden arkadaşlar gitmeden önce tüyleri uzatıp mı gidiyorsunuz?kıl kökünün gözükmesi yeterlı oluyor mu?

yiğenim gitti hiç memnun kalmadı çünkü tüyler daha kalın ve uzun çıktı sırnaşık şey

lazere giden arkadaşlar gitmeden önce tüyleri uzatıp mı gidiyorsunuz?kıl kökünün gözükmesi yeterlı oluyor mu?

Lazere gitmeden 4-5 gun once jilet yapmayi birakiyorum., ucunun gorunmesi yeterli. Cok uzun olmasi iyi degil yanik olusabilir.Sevgiler..

bende yaptirttim ama öyle cok memnun kalmadim...toplam 5 seansa gittim ama tam olarak killarim kaybolmadi:mymeka:

daha oncede yazmıstım, bi ay once koltukaltıma alex.le lazer yaptırdım, 3 hafta oldu nerdeyse döküleli ve halaaa kıllar cıkmadıı.. yaptıranlara sorum şu, şmdi en kötü ihtimalle bile bu kdr uzun aralıklarla cıkmamaya dvm edermi, artık böle mi olcaak, böleyse süperr cok mutluyum :)))

daha oncede yazmıstım, bi ay once koltukaltıma alex.le lazer yaptırdım, 3 hafta oldu nerdeyse döküleli ve halaaa kıllar cıkmadıı.. yaptıranlara sorum şu, şmdi en kötü ihtimalle bile bu kdr uzun aralıklarla cıkmamaya dvm edermi, artık böle mi olcaak, böleyse süperr cok mutluyum :)))

Merhaba Nehir, ben de k.altima yaptirdim alex. lazer, dokuldukten 1.5 ay sonra cikti ama cok daha ince ve seyrek cikti. Super bisii di mi!!:teytey:

kol altıma yaptırdım 6.seansım bitti umuyorum ki artık gitmeyeceğim 2 yıl oldu başlayalı seans aralarında da çok rahat ettim her seferinde daha geç,daha az ve daha cansız çıktılar ilk seansa 70 ödemiştim ben sonra 50 ye indirmişler daha sonra iki seans 50 ve son üç seansa da 30 ytl ödedim 4-5 ayda bir ödediğimi düşünürsek bence hiç birşey her ay sir ağdaya her ay 10 ytl ödemektense hem bu sonunda bitiyor

bu arada her seansdan 15 gün sonra rötuşa gidiyorsunuz kalanlar varsa alıyorlar o ücretsiz
:kahve::dance:

Merhaba Nehir, ben de k.altima yaptirdim alex. lazer, dokuldukten 1.5 ay sonra cikti ama cok daha ince ve seyrek cikti. Super bisii di mi!!:teytey:

yaa eveett o kadar mutluyum ki :)) kaçıncı seansdasın ?? artık en kötü ihtimalle bile bu kadar aralıklarla bu oranda mı cıkcak, cok mutluyum ya her bi yerime yaptırcam valllaa :nazar::dance:

yaa eveett o kadar mutluyum ki :)) kaçıncı seansdasın ?? artık en kötü ihtimalle bile bu kadar aralıklarla bu oranda mı cıkcak, cok mutluyum ya her bi yerime yaptırcam valllaa :nazar::dance:

Ben ikinci seansi yaptirdim 3 hafta once ama ilkinde sonuc aldim. Ben bacak ve ozel bolgeye de yaptirdim, ozel bolgeye yaptirali 2 ay oldu, tek tuk ince tuyler cikti, boyle devam ederse bi daha orama yaptirmiicam.
:hooray: Kendine iyi bak, tuysuz gunler diliyorum :)

Back