E
EU1
Ziyaretçi
sonucunu paylaş canım burdaa.s
tabiki dee :) çok heycanlıyım dokulcekmi die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonucunu paylaş canım burdaa.s
Asra, hic sivilcelenme ve kasinti sorunu yasadin mi lazerden sonra?
Asra, hic sivilcelenme ve kasinti sorunu yasadin mi lazerden sonra?
gülayse nerde yaptırıyorsun lazeri. adını ve semtini söyleyebilir misin. bende yüz ve kollar için gitmek istiyorum. benim tüylerim açık renk gerçi. ama yine de bir görüşmek isterim. belki oluyordur.
lazere giden arkadaşlar gitmeden önce tüyleri uzatıp mı gidiyorsunuz?kıl kökünün gözükmesi yeterlı oluyor mu?
daha oncede yazmıstım, bi ay once koltukaltıma alex.le lazer yaptırdım, 3 hafta oldu nerdeyse döküleli ve halaaa kıllar cıkmadıı.. yaptıranlara sorum şu, şmdi en kötü ihtimalle bile bu kdr uzun aralıklarla cıkmamaya dvm edermi, artık böle mi olcaak, böleyse süperr cok mutluyum :)))
Merhaba Nehir, ben de k.altima yaptirdim alex. lazer, dokuldukten 1.5 ay sonra cikti ama cok daha ince ve seyrek cikti. Super bisii di mi!!:teytey:
yaa eveett o kadar mutluyum ki :)) kaçıncı seansdasın ?? artık en kötü ihtimalle bile bu kadar aralıklarla bu oranda mı cıkcak, cok mutluyum ya her bi yerime yaptırcam valllaa :dance: