Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

bir ay oldu ince ve seyrek çıktı diyen kızlar uyarıyorum en az iki ay bekleyin ince dediğiniz kıllar gitgide kalınlaşıyor ve uzuyor ben iki kez özel bölgeme yaptırdım üçüncü seansı bekliyorum gördüğüm tek fark daha geç çıkmaları

ya ben de koltuk altı düşünüyorum ama yan etkileri olurmu falan diye çekiniyorum açıkçası.

kızlar ben yüzüme alex cihazla 1 hafta önce lazer epilasyon yaptırdım,ama yapılan bölgedeki tüyler hala dökülmedi bu normal mı?ne yapmam gerek tüylerin ucu çıktı ama dökülmüyor,bu durumu yaşayan var mı?::sm_confused:

arkadaşlar, lazer sonrası ciltte içi beyaz renk olan ufak ufak cilt kabarcıklarının çıkması normal mi..
sizde böyle birşey oldu mu ?

7 seans yaptırdım kolaltıma artık bitti gibi ama kaşıntı oluyor zaman zaman
sanki kıl çıkacakmış gibi bir kaşıntı

bu kaşıntı normal midir?
hiç geçmeyecek mi?

Ben 1,5yıla yakın lazer epılasyon yaptırdım(10seansa yaklasık) ve bıoderde kullandım.yaptırıken tuylerım zayıflamıstı rengı acılmıstı ama daha sonra maddı acıdan sıkıntılarım oldu ve yaptıramadım.tuylerım tekradan çıktı nerdeyse ilk kalınlığında,rengıde koyulastı yenıden.bıoderı kulanmaya devam ettım fakat faydasını gormedım acıkçası.şimdı ise yuzum için sadece ignelı epilasyona gıdıyorum.ondanda fazla mutlu degılım ama enazından daha ucuz ve devam edebılıyorum.sızın bana bır tavsıyenız olursa yazın lutfen..a.s.

merhaba
bende tüm genital için geçen cumartesiilk seansımı geçirdim muhteşemdi biraz acıdı ama dayanılmaz bir acı değil seansım iyi geçti çok iyi davrandılar çokta hijyenik ilerde ne olur bilmiyorum ama şimdilik çok memnunum inş. bütün tüylerim biter

Sorularıma bir türlü cevap bulamıyorum neyseeee.:sm_confused:.Bu da başka sorum..Lazer için hangi mevsim iyidir. Yazın yaparsam bir zararı olur mu bana?

yaa benımde bı sorum olucak ben alexsander cıhazıyla cene altıma basladım 3 seans gttım 3 ay bttı hala cıkmadı tuyler acaba tekrar cıkarmı doktor cıkınca gel demıstı ama sızce cıkarmı tuyler

arkadaslar bende tum genıtal bolgeye 6 sefer gıttım ma seans aralarım coookkk uzundu yurt dısındaydım.senede 1 sefer ızıne geldıkce yaptırıyorum.eger gıversem bu aralar 7ıncı
seansa gıtcem.ama hala azalma yok. aramızda genıtal bolgeye uzun aralıklarla gıdıp kesın sonuca ulasan var mı.yanı kacıncı seandan sonra bıter bunye ye gore degısır ama :uhm: maddı acıdan bıraz tuzlu oluyor acıkcası yoksa agdaya donmeyı dusunuyorum:çok üzgünüm:

bu konuda bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım

tesekkurler

Sorularıma bir türlü cevap bulamıyorum neyseeee.:sm_confused:.Bu da başka sorum..Lazer için hangi mevsim iyidir. Yazın yaparsam bir zararı olur mu bana?

cnm lazer için sonbahar ve kışın dıyorlar özellikle yuzune yaptırcaksan kışın yaptır diyorlar leke olabiliyorlarmış,nerene yaptırcaksın ona bağlı yani???yüzüne ya da görünen yerlerine yaptırcaksan lazerden sonrakı 10 gun 30 faktörlı guneş koruyucu sürmeden dışarı çıkmamam gerekıyor doktor demişti...

arkadaslar bende tum genıtal bolgeye 6 sefer gıttım ma seans aralarım coookkk uzundu yurt dısındaydım.senede 1 sefer ızıne geldıkce yaptırıyorum.eger gıversem bu aralar 7ıncı
seansa gıtcem.ama hala azalma yok. aramızda genıtal bolgeye uzun aralıklarla gıdıp kesın sonuca ulasan var mı.yanı kacıncı seandan sonra bıter bunye ye gore degısır ama :uhm: maddı acıdan bıraz tuzlu oluyor acıkcası yoksa agdaya donmeyı dusunuyorum:çok üzgünüm:

bu konuda bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım

tesekkurler

korkuttun beni bende tüm genital yatırıyorum ama ilk seansımı geçen hafta yaptırdım daha yeni ya bende de öle olursa :1no2:

SELAM ARKADAŞLAR BENDE BUGÜN ÜYE OLDUM DAHA AMA YAZILARI OKUDUM BENİMDE İLK SEANSIM 3 NİSANDA KOMPLE GİRİCEM BİTENE KADAR ANLAŞTIM AMA AÇIKÇASI RÜYALARIMA BİLE GİRİYOR ACIYORMU DİYE ÇOK KORKUYORUM ÖZELLİKLE GENİTAL BÖLGE İÇİN TEDİRGİNİM BİDE GELMEDEN ÖNCE KOMPLE TERTEMİZ OLACAK ŞEKİLDE JİLETLEMEM GEREKTTİĞİNİ SÖYLEDİLER KOLLARIMIDA DÜŞÜNÜYORDUM AMA JİLET VURMAYA ÇEKİNİYORUM AÇIKÇASI YA DAHA KÖTÜ OLURSAA :bbo:

arkadaşlar cumaya randevu aldım
ilk seansım olacak
tedirgin hissediorum kendimi..

şimdi kendimi jilet yapıp öyle mi gideceğm ilk seans için?

buarada baska sayfalardaki sohbetlerde basladim iki hafta oldu demissin, kafam karisti gulcehre ?

canım, ben iğneli epilasyona başlayalı 3 hafta oluyor..
senin aklın ona gitmiştir.
yüzüme göbeğime iğneli yaptırıyorum çünkü..

diğer bölgeler içinde lazere başlayacağım bu cuma nasipse..
bacak, k. altı vs..

hepimiz sonuç alırız inşallah..

:1hug:

canım, ben iğneli epilasyona başlayalı 3 hafta oluyor..
senin aklın ona gitmiştir.
yüzüme göbeğime iğneli yaptırıyorum çünkü..

diğer bölgeler içinde lazere başlayacağım bu cuma nasipse..
bacak, k. altı vs..

hepimiz sonuç alırız inşallah..

:1hug:

iğneli epilasyonda iz kaldımı canım

iğneli epilasyonda iz kaldımı canım

şükür canım yüzümde hiç is kalmadı, en çok yüzümde vardı benim..

göbeğimde kırmısı noktalar var biraz ama gün geçtikçe azalıyorlar..

bence dayanılmayacak kadar acıtan bişey değil..

eğer kısa sürede sonuç verse bacağımada yaptırırdım ama maleesef uzun sürede sonuç verirmiş bende.. o yüzden bacağa lazer yaptıracağım inş.

birde bol bol bepanthene sürdüm ben onunda etkisi oılmuştur

sevgilerimle

Ya :( Valla Ne Diyim Bu Saatten Sonra Yapicak Bişeyim Yok Inşallah Dediğin Gibi Olmaz çok üzülürüm Gerçekten :(

Back