aksine koyu renkli esmer insanlarda iyi sonuç alınmaz çünkü gerçek ışın lazeri beyaz tende siyah kıllar üzerinde çok daha etkili..
piyasada lazer adı altında o kadar çok işlem yapılıyor ki kullandıkları cihazlara bakıyorsunuız onlar lazer diyor fotoepilasyon veya radyofrekans işlemi çıkıyor. bu işlemi yaptırmadan önce fiyat araştırması değil, cihaz araştırması yapın. ben mersin de mesoest sağlık estetik kliniğinde bitene kadar kampanyasından yararlandım. arkadaşım daha uygun fiyat aldığı bir başka yerle anlaştı hiç memnun değil,bense çok memnunum.cihaz alexandrigtın en iyi serisi 3 seansım oldu çok memnunum3 te 2 azalmıştır ve rengini de açıyor. tavsiye ederim...
aksine koyu renkli esmer insanlarda iyi sonuç alınmaz çünkü gerçek ışın lazeri beyaz tende siyah kıllar üzerinde çok daha etkili..
piyasada lazer adı altında o kadar çok işlem yapılıyor ki kullandıkları cihazlara bakıyorsunuız onlar lazer diyor fotoepilasyon veya radyofrekans işlemi çıkıyor. bu işlemi yaptırmadan önce fiyat araştırması değil, cihaz araştırması yapın. ben mersin de mesoest sağlık estetik kliniğinde bitene kadar kampanyasından yararlandım. arkadaşım daha uygun fiyat aldığı bir başka yerle anlaştı hiç memnun değil,bense çok memnunum.cihaz alexandrigtın en iyi serisi 3 seansım oldu çok memnunum3 te 2 azalmıştır ve rengini de açıyor. tavsiye ederim...
Canım bu dediğin klinik Mersin de tam olarak nerde, bende lazere başladım (alexander) ama kendi kendime bir yer bulup gittim sen memnunsan oraya da gidip bir görüşmek isterim
Lazer ışınları; siyah ve sert olan kıllarda, tam başarı göstermektedir.
Genellikle, siyah ve sert tüyler; koyu tenli yani esmerlerde bulunmaktadır.
Açık tenli insanların kılları ise; genellikle orta renkte ve ince tüylerdir.
Siyah ve sert olan tüyler, koyu tenli insanlarda olduğu için; ''koyu tenlilerde, lazer daha etkilidir'' deniliyor ve diyoruz. alkisalkisalkis
Lazer doğru ellerde , doğru şartlar sğlandığında her tip ciltte sonuç verebilir. Sadece sarı, gri, kızıl ve beyaz tüylerde hiç bir etkisi yoktur.
Yaptırdığınız yerden memnunsanız asla başka yere başlamayın, tedavi sonucunu etkiler. Lazerde aynı cihazla süreklililk çok önemli.
Sanırım ben Türkçe'yi çok iyi anlamıyor, anlayamadığım için karşımdakinede anlatamıyorum.(!)
Ya da burdaki bazı arkadaşlarda bu sorun vardır. (?)
Bir mesajımda: ''Lazer; koyu tenlilerde, tam bir başarı gösterme ihtimali yüksektir, kıllar siyah ve sert ise'' diye yazmıştım.
Bir arkadaşamızda yanıt olarak ''aksine lazer açık tenli ve siyah sert olan kıllarda daha etkilidir'' diye yazmış.
Ben de, etkilidir evet fakat ben niçin lazer, ''koyu tenliler''de daha etkilidir dediğimi sebebi ile açıkladım.
Sebebi: Siyah ve sert olan kıllar, genellikle; koyu tenlilerde bulunmaktadır. Bundan dolayı, ''lazer ışınları koyu tenlilerde daha etkilidir'' deniliyor. (öyle alışılagelmiş).
Diğer bir arkadaşımızda; ''Lazer her cilt tipinde, başarı gösterebilir.
Fakat, kıllar siyah ve sert olduğu sürece'' diye.
ıyide.. ben de aslında bu vurguyu öne sürmekteyim.
Fakat bazı arkadaşlar; ısrarla yazdığım mesajlara karşılık, anlamları aynı, yazılışları farklı cümlelerle, yanıt yazıp duruyorlar (!)
burda herkes tecrübelerini ve bildiklerini paylaşabilir. sizlerinkiyle aynı ya da farklı. hiç birinizin söylediği yanlış değil belki eksik-fazla..benim ki de öyle.sakinlik... sevgiler
arkadaslar ben kaş ve bıyık için lazer düşünüyorum kaşlarım kalın siyah bıyıklarım cok kalın sayılmaz sizce etkili olur mu?candela ve aleks diye bir makineleri varmış bunlar iyi mi?hiç bilgim yok bu konuda ne yapmalıyım?
Bu laflarınız şahsıma mı?Eğer öyle ise ne bu şiddet bu celal? Benimlafımda sizi destekler tarzdaydı, herhalde siz anlamadınız yazdıklarımı
esmerlerle ne alakası var tüylerin sert ve kalın olması beyaz tenli olup tüyleri sert ve siyah olan bi çok insan var ten rengiyle değil hormonlarla alakalı
esmer tende olanlarda yüksek dersecede lazer kullanılmıyor sonra yanık oluşuyor..beyaz tenli olanlarda daha yüksek dereceyi rahat kullandıkları için beyaz tenli ve koyu kıllı olanlarda daha etkilidir..hatta seansa gelmeden bayağı bir önce kesinlikle güneşlenmeyin diyorlar yaa..benim doktorum beni lazer için çok uygun bulmuştu ve tüm bacağım 4 seansı yaptırdım 5 ay oldu daha da çıkmadı..çıkacağınıda zannetmem...ten kesinlikle etkili
Örneğin genelde açık tenli insanların tenleri; genellikle, güneşte bronzlaşmaz, kırmızılaşır.
Koyu tenli insanlara göre, yedikleri bazı besinlerden (meyve, sebze ve ya bir yemek türü v.b..) dolayı, alerji olma riskleri, daha fazladır.
Bu bir kaç örnek gibi, daha çok örnekte vardır.
Açık tenli insanların tenleri, hassas bir tendir.
Genelde; beyaz tenlilerin, tenleri çok hassas olduğundan dolayı, lazer uygulamasında, uzman arkadaşlar daha bir çok dikkat etmektedirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?