Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

aksine koyu renkli esmer insanlarda iyi sonuç alınmaz çünkü gerçek ışın lazeri beyaz tende siyah kıllar üzerinde çok daha etkili..
piyasada lazer adı altında o kadar çok işlem yapılıyor ki kullandıkları cihazlara bakıyorsunuız onlar lazer diyor fotoepilasyon veya radyofrekans işlemi çıkıyor. bu işlemi yaptırmadan önce fiyat araştırması değil, cihaz araştırması yapın. ben mersin de mesoest sağlık estetik kliniğinde bitene kadar kampanyasından yararlandım. arkadaşım daha uygun fiyat aldığı bir başka yerle anlaştı hiç memnun değil,bense çok memnunum.cihaz alexandrigtın en iyi serisi 3 seansım oldu çok memnunum3 te 2 azalmıştır ve rengini de açıyor. tavsiye ederim...

bu arada ben çok araştırdım burdan da bakmıştım iyi bi yer cihaz tavsiyesi var mı diye.hamilelere, 12 yaşından küçüklere,emzirenlere kalp pili bulunanlara yapılmıyor. bu arada yapılacak bölgeiy artırdıkça fiyat daha da uygunlaşıyor.haberiniz olsun.sevgiler

Canım bu dediğin klinik Mersin de tam olarak nerde, bende lazere başladım (alexander) ama kendi kendime bir yer bulup gittim sen memnunsan oraya da gidip bir görüşmek isterim

Lazer ışınları; siyah ve sert olan kıllarda, tam başarı göstermektedir.
Genellikle, siyah ve sert tüyler; koyu tenli yani esmerlerde bulunmaktadır.
Açık tenli insanların kılları ise; genellikle orta renkte ve ince tüylerdir.
Siyah ve sert olan tüyler, koyu tenli insanlarda olduğu için; ''koyu tenlilerde, lazer daha etkilidir'' deniliyor ve diyoruz. alkisalkisalkis

Canım bu dediğin klinik Mersin de tam olarak nerde, bende lazere başladım (alexander) ama kendi kendime bir yer bulup gittim sen memnunsan oraya da gidip bir görüşmek isterim

Yaptırdığınız yerden memnunsanız asla başka yere başlamayın, tedavi sonucunu etkiler. Lazerde aynı cihazla süreklililk çok önemli.

Lazer doğru ellerde , doğru şartlar sğlandığında her tip ciltte sonuç verebilir. Sadece sarı, gri, kızıl ve beyaz tüylerde hiç bir etkisi yoktur.

Lazer doğru ellerde , doğru şartlar sğlandığında her tip ciltte sonuç verebilir. Sadece sarı, gri, kızıl ve beyaz tüylerde hiç bir etkisi yoktur.

Sanırım ben Türkçe'yi çok iyi anlamıyor, anlayamadığım için karşımdakinede anlatamıyorum.(!)
Ya da burdaki bazı arkadaşlarda bu sorun vardır. (?)
Bir mesajımda: ''Lazer; koyu tenlilerde, tam bir başarı gösterme ihtimali yüksektir, kıllar siyah ve sert ise'' diye yazmıştım.
Bir arkadaşamızda yanıt olarak ''aksine lazer açık tenli ve siyah sert olan kıllarda daha etkilidir'' diye yazmış.
Ben de, etkilidir evet fakat ben niçin lazer, ''koyu tenliler''de daha etkilidir dediğimi sebebi ile açıkladım.
Sebebi: Siyah ve sert olan kıllar, genellikle; koyu tenlilerde bulunmaktadır. Bundan dolayı, ''lazer ışınları koyu tenlilerde daha etkilidir'' deniliyor. (öyle alışılagelmiş).
Diğer bir arkadaşımızda; ''Lazer her cilt tipinde, başarı gösterebilir.
Fakat, kıllar siyah ve sert olduğu sürece'' diye.
İyide.. ben de aslında bu vurguyu öne sürmekteyim.
Fakat bazı arkadaşlar; ısrarla yazdığım mesajlara karşılık, anlamları aynı, yazılışları farklı cümlelerle, yanıt yazıp duruyorlar (!)

Bu laflarınız şahsıma mı?Eğer öyle ise ne bu şiddet bu celal? Benimlafımda sizi destekler tarzdaydı, herhalde siz anlamadınız yazdıklarımı

Son düzenleme:
burda herkes tecrübelerini ve bildiklerini paylaşabilir. sizlerinkiyle aynı ya da farklı. hiç birinizin söylediği yanlış değil belki eksik-fazla..benim ki de öyle.sakinlik... sevgiler

burda herkes tecrübelerini ve bildiklerini paylaşabilir. sizlerinkiyle aynı ya da farklı. hiç birinizin söylediği yanlış değil belki eksik-fazla..benim ki de öyle.sakinlik... sevgiler

Size katılıyorum. Ama 10 senedir bu sektörde bu işi birebir yapmış biri olarak insanların yeterince kandırılıp süslü laflarla çok oyuna getirildiğine inanıyorum. Sonra da kişiler sıkıntı yaşayınca abuk subuk yerlerle aynı keseye konmak hiç de hoş olmuyor. Bu forumdaki amacım yanlış bilgileri düzeltip eksik olanları da tamamlamak. Başkalarının bozduğu kılları ve ciltleri onarıp tedavileri rayına oturtmak o kadar zor ki. O zamana kadar hastalar da maddi ve manevi olarak yıpranmış oluyorlar.mirmirmirmir

esmerlerle ne alakası var tüylerin sert ve kalın olması beyaz tenli olup tüyleri sert ve siyah olan bi çok insan var ten rengiyle değil hormonlarla alakalı

esmer tende olanlarda yüksek dersecede lazer kullanılmıyor sonra yanık oluşuyor..beyaz tenli olanlarda daha yüksek dereceyi rahat kullandıkları için beyaz tenli ve koyu kıllı olanlarda daha etkilidir..hatta seansa gelmeden bayağı bir önce kesinlikle güneşlenmeyin diyorlar yaa..benim doktorum beni lazer için çok uygun bulmuştu ve tüm bacağım 4 seansı yaptırdım 5 ay oldu daha da çıkmadı..çıkacağınıda zannetmem...ten kesinlikle etkili

arkadaslar ben kaş ve bıyık için lazer düşünüyorum kaşlarım kalın siyah bıyıklarım cok kalın sayılmaz sizce etkili olur mu?candela ve aleks diye bir makineleri varmış bunlar iyi mi?hiç bilgim yok bu konuda ne yapmalıyım?

Cihaz en iyilerden biri.Kaşta kaş arası olur ama kaş altı bölgeye asla önermiyorum, çünkü kaşta fazla dökülmelere sebep olabiliyor. Bunun dışında bıyık kılları çok kalın deilse en az 10 seans sürer 10 üzerine çıkabilir, invcelip öyle de kalablir.

Bu laflarınız şahsıma mı?Eğer öyle ise ne bu şiddet bu celal? Benimlafımda sizi destekler tarzdaydı, herhalde siz anlamadınız yazdıklarımı

Merhaba, yazdıklarınızı anladım tabiki.
Zaten forum mesajımda belirtmiştim. (iyi okursanız)
Anlatmak istediğim: örneğin; xxx rumuzlu bir üye, bir konu hakkında; mesaj yazıyor/bilgi veriyor..
Başka bir üye de; xxx rumuzlu üyenin bilgilendirmek amacıyla yazmış olduğu mesaja, anlamları aynı fakat yazılışları farklı cümlelerle ekleme yapıyor.
Sizce de, böyle bir şey gereksiz değilmidir?
Herneyse... Sanırım konuyu uzattım.
Bilgilerimizi paylaşmaya devamyerimseniben
Saygılar...

esmerlerle ne alakası var tüylerin sert ve kalın olması beyaz tenli olup tüyleri sert ve siyah olan bi çok insan var ten rengiyle değil hormonlarla alakalı

Yine aynı şeylerden söz ediyoruz...
Yazdıklarımın altını çizerekte yazmıştım, fakat görüyorumki, nafile...
Genellikle: koyu tenli insanların kıl yapıları, sert ve siyahtır.
İyi okuyunuz lütfen: koyu tenli insanların kıl yapıları, sert ve siyahtır'' diye yazmıyorum.
Genellikle: koyu tenli insanların, kıl yapıları sert ve siyahtır.
Şeklinde yazıyorum.
Saygılar...

Örneğin genelde açık tenli insanların tenleri; genellikle, güneşte bronzlaşmaz, kırmızılaşır.
Koyu tenli insanlara göre, yedikleri bazı besinlerden (meyve, sebze ve ya bir yemek türü v.b..) dolayı, alerji olma riskleri, daha fazladır.
Bu bir kaç örnek gibi, daha çok örnekte vardır.
Açık tenli insanların tenleri, hassas bir tendir.
Genelde; beyaz tenlilerin, tenleri çok hassas olduğundan dolayı, lazer uygulamasında, uzman arkadaşlar daha bir çok dikkat etmektedirler.

Bu kısınla ilgili bilgileri nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?Çünkü çoğu yanlış.Cilt: tiplerine göre 6 çeşittir. Tip 1 cilt kuzey avrupa ırklarında olduğu gibi bembeyaz tenli; sarı, kızıl saç renginde ; güneşlendiği zaman hiçbir şekilde bronzlaşmayan,güneşte aşırı kızarıklık oluşup yanıklar oluşabilen ( güneşte) cilt tipidir. Tip 2 yine beyaz tenli ( açık buğday)olup tip bir kadar güneşten kötü etkilenmeyen tiptir. Tüylenmesi, saç rangi, tip 1 e göre daha koyudur. Tip 3 koyu buğday diye de tariflediğimiz güneşlendiğizaman çok da yanık oluşmayan, fakat bronzlaşabilen bir tiptir. Türk halkının genel olarak cilt rengi bu tipin tonları arasında değişir.(asya tipi de denebilir) Tip 4 bizim esmer olarak nitelendirdiğimiz güneşleince iyice koyulşan uzun süre güneşlenme ile yanık oluşmadan bronzlaşan tiptir. Ti5 biraz daha koyu olan tiptir.(Mexika güney amerika tipi) Tip 6 de zenci rengi olarak geçer. Türk halkında az olmak üzere tip 2 ve tip 4 yoğun olarak da tip 3 bulunur.
Konumuz lazer epilasyon olduğuna göre;
açık tenli kişierin güneşe karşı hassasiyeti vardır evet ama bu lazere karşı hassasiyeti olduğu anlşamına gelmez. Özellikle açık ciltler lazerde hiçbir hassasiyet ve risk göstermeden uygun kılları da varsa güvanle tedavi edilebilir.Koyu ciltler ise tip 3ve üstü) güneşte hassasiyet göstermese bile lazerde oldukça hassas olup belli lazer tiplerinde uygunsuz tedavilerle ciddi yanıklar oluşturabilirDOLAYISI ıLE LAZERDE RıSKLı CıLT TıPı KOYULAR OLUP BEYAZ TENLıLERE ORANLA DAHA DıKKATLı TEDAVı YAPMAK GEREKıR.
Koyu ciltlerin yedikleribesinlerden (bazı) allerji olma riski daha çok demişsiniz. Bunun hiçbir tıp literatüründe olduğunu zannetmiyorum (yine de araştıracağım)Kişilerin allerjik olmasının lazerle alakası yoktur. Tek özel durum güneş allerjisidir (güneşe hassasiyet değil kastettiğim) bu da yine beyaz tenlilerde lazer uygulamasında sorun yaratmaz, ama koyu olup güneş allerjisi olanda sorun yaratabilir.Roacuttane gibi akne tedavisinde kullanılan bazı ilaçlarda da hassasitet oluşabilir ama yine burada da esasriskli koyu cilt tipindekilerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…