• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

alexandrite açık renk ten, koyu renk kıllarda etkilidir diye biliyorum bilmiyorumkismile

birşey sormak istiyorum kollarıma ipl uyguladım ama yandı ve kahverengi lekeler oluştu
daha sonra o lekeler kabuk bağlayıp döküldü ve beyaz beyaz izler kaldı
onlar geçer mi ne yapmalıyım ?? mafoldumben

Bende kızımın koltukaltı ve bikini bölgesine yaptırmak istiyorum, formu girip okuyup bilgilendim baya ,
mesela alexsandr iyisiymiş,onu öğrendim.
doktora yaptırın diye yazmışsınız ama genelde yanında çalışsanlar yapıyor, bir iki yerde gördüm kızlar yapıyor.
Bir sorum olacaktıi benim kızım esmer, kıllı biraz bana çekmemiş,bende hiç yoktur,
kızımda beceremediğinden lazerle hallettireyim istiyorum.
ama koyu renklilerde tam etkili olmadığını yazmışsınız.
benim kızımda ne kadar etkili olur ,
yaptırayımmı.
işe yaramıyacaksa boşuna para vermeyim,
arkadaşı 2 senedir devam ediyormuş,
ona paramı dayanır yahu.

Kızınız kaç yaşında öğrenebilir miyim? Eğer yaşça küçükse KK blog sayfamda erken yaşta lazer epilasyonla ilgili yazdığım bir metin var oradan bilgilenebilirsiniz.a.s.

birşey sormak istiyorum kollarıma ipl uyguladım ama yandı ve kahverengi lekeler oluştu

Ipl ile nasıl yandınız yahu? Çok geçmiş olsun. Lekeler sanırım dikdörtgen şekilli açık rankli lekeler.Bunun için cildinizin nemlenmesine özen göstereceksiniz.Kabuklanma geçtiğine göre alttan sağlıklı ve temiz cilt çıkmış anlaşılan. Şu an tek yapacağınız sabratmek. Yaz gelince kısa süreli güneşlenmeler ile yavaş yavaş bronzlaşarak açık yerleri normal cildiniz ile aynı hale getirebilirsiniz. Yaza kadar beklemekte fayda var ki cilt tamamen iyileşsin, güneşte aşırı hassasiyet göstermesin.a.s.

Ipl ile nasıl yandınız yahu? Çok geçmiş olsun. Lekeler sanırım dikdörtgen şekilli açık rankli lekeler.Bunun için cildinizin nemlenmesine özen göstereceksiniz.Kabuklanma geçtiğine göre alttan sağlıklı ve temiz cilt çıkmış anlaşılan. Şu an tek yapacağınız sabratmek. Yaz gelince kısa süreli güneşlenmeler ile yavaş yavaş bronzlaşarak açık yerleri normal cildiniz ile aynı hale getirebilirsiniz. Yaza kadar beklemekte fayda var ki cilt tamamen iyileşsin, güneşte aşırı hassasiyet göstermesin.a.s.

sanırım üst üste çok yapıldı aynen dediğiniz gibi dikdörtgen lekeler şuan jilet atılmış gibi beyaz beyaz duruyor :(
ohh rahatladım teşekkürler tamamen kalacak diye çok korkmuştum
2. ara atış yaptırmak istiyorum o lekeler üzerine uygulama yapılmamalı değil mi ?

sanırım üst üste çok yapıldı aynen dediğiniz gibi dikdörtgen lekeler şuan jilet atılmış gibi beyaz beyaz duruyor :(
ohh rahatladım teşekkürler tamamen kalacak diye çok korkmuştum
2. ara atış yaptırmak istiyorum o lekeler üzerine uygulama yapılmamalı değil mi ?

İlk tedavien sonra 1 ay sonra ara atış yaptırın.Kabuklar soyulduğu için üstüne atış gelip gelmemesi çok da önemli değil. Sevgiler

Doktor hanım birşey sormak istiyorum, benim epilasyondan bugüne 6 gün oldu, şuan için herhangi bir dökülme söz konusu değil, fakat yüzümdekiler vücuduma oranla daha hızlı uzadılar, sonuç itibari ile şuan kötü bir görüntü hakim. Aslında dökülene kadar beklemek istiyorum herhangi bir kısaltma yapmadan ama belki bir sakıncası yoksa makasla veya jiletle kısaltma yapabilir miyim diye sorucaktım? Hiç bir sakıncası yoksa yapmak isterim ama normali hiç bir müdahale yapmamaksa kısaltma yapmıycam... Şimdiden teşekkür ederim....a.s.

arkadaşlar bende lazer epilasyona başlamak istiyorum ancak benim istediğim bölge tüy şekklinde yani sanırım buna uygun iğneli epilasyon olur diye düşünüyorumm bilenler beni bilgilendirirse sevinirim...

arkadaşlar bende lazer epilasyona başlamak istiyorum ancak benim istediğim bölge tüy şekklinde yani sanırım buna uygun iğneli epilasyon olur diye düşünüyorumm bilenler beni bilgilendirirse sevinirim...

İnce tüyleri lazer görmüyor canım bilmiyorumkismile

Doktor hanım birşey sormak istiyorum, benim epilasyondan bugüne 6 gün oldu, şuan için herhangi bir dökülme söz konusu değil, fakat yüzümdekiler vücuduma oranla daha hızlı uzadılar, sonuç itibari ile şuan kötü bir görüntü hakim. Aslında dökülene kadar beklemek istiyorum herhangi bir kısaltma yapmadan ama belki bir sakıncası yoksa makasla veya jiletle kısaltma yapabilir miyim diye sorucaktım? Hiç bir sakıncası yoksa yapmak isterim ama normali hiç bir müdahale yapmamaksa kısaltma yapmıycam... Şimdiden teşekkür ederim....a.s.

Dökülme herkese göre farklıdır ve 3 haftaya kadar uzaması normaldir. Siz bu arada jilet ya da tüy dökücü ya da makas kullanabilirsiniz. Çekip koparma, iple alma cımbızlama yapamazsınız. Yalnız kontrol seansından önce en az 2-3 gün öncesine kadar bunu yapın ki kontrolde gözden kaçmasın.a.s.

O zaman gönül rahatlığı ile jilet yapabilirim artık , bu konuda gerçekten çok tereddüt yaşadım, çünkü "kısaltma yapmanıza gerek kalmadan dökülecekler" demişti bana merkez yani sanki kısaltma yapmaya karşıymışlar gibi bir izlenim oldu bende :/ evet vücudum için hakkaten gerek yok ama yüz bölgesi için gerekli.... Çok teşekkür ederim ilginize...

Kızınız kaç yaşında öğrenebilir miyim? Eğer yaşça küçükse KK blog sayfamda erken yaşta lazer epilasyonla ilgili yazdığım bir metin var oradan bilgilenebilirsiniz.a.s.

kızım 19 yaşında küçük değil.
ne yapmam gerektiğini,gittiğim merkezde nelere dikkat etmem gerektiğini,kızıma nasıl bir uygulamanın yapılmasının doğru olacağını yazarsanız beni mutlu edersiniz.a.s.

Hiiç kafanızı yormayın, bol bol bepanten türü kremler, kullanın çabucak geçer.alkisalkisalkis

ben ilk seansımı yaptırdım beş gün önce genital bölgeye ama hala dökülme yok bu bana pek normal gelmedi ????

Genital bölgeniz için, ilk yaptırdığınız lazer uygulamasından sonra, kılların kendiliğinden dökülmesi için, genellikle; 15 gün beklemeniz gerekmektedir. 15 gün sonra, kendiliğinden dökülüverirler. Hatta döküldükleri için, sık sık iç çamaşırı değiştirisinizyerimseniben

Alex. ya da n-yag kalıcılığı nasıldır acaba? yani 2 -3 ay döküldü diyelim aradan 6 ay geçince inceden çıkmaya başlamaz dimi o dökülen tüyler (saçma bi soru olmuş olabilir ama ıpl'den dilim yandı da )tecrübeli bayanlardan cevap bekliyorum:)))

Lazer epilasyon, her başka bölge için, ayrı ayrı sonuç göstermektedir. En etkili sonuç, gösteren bölgeler ise; koltuk altı, genital bölgedir.
Kıllar çok sert ve siyahsa da, bacak ve kollarda da en etkiyi göstermesi, muhtemeldir.
Sert ve siyah olan tüyler, 6-8 seansta artık çıkmamaktadır.
Fakat her bölgemizde, ınce ve açık renk türyler de mevcuttur. O tüylerde, devamlı çıkmaktadır.
Kendimden örnek vereyim: koltuk altı, genital bölge ve bıyık bölgesi için; lazer epilasyon yaptırtıyorum.
Genital bölgem için; 5-6 seans yaptırttım. Ve artık kıllar çıkmıyor.
Fakat alt kısımlarda, açık renk ve ince tüyler, devamlı çıkmaktadır. O tüylerde çok çok az, görünmeyecek şekilde, o yüzden beni rahatsız etmiyor.
Lazere devam etsemde, ince ve açık renk olan tüylerim için, etki göstermeyecektir.

Derim ki: En etkili sonuçu almak istiyorsanız; paranıza kıyın ve en güvenilir bir güzellik merkezinde, lazerinizi yaptırtın. ınanın çok rahatlayacaksınız ve keşke daha önceden yaptırsaydım diyeceksiniz... Güvenilir merkezlerde ve ellerde, yaptırdığınız sürece...kaydirigubbakcemile5

selenimo kullanıcısından alıntı
Bende kızımın koltukaltı ve bikini bölgesine yaptırmak istiyorum, formu girip okuyup bilgilendim baya ,
doktora yaptırın diye yazmışsınız ama genelde yanında çalışsanlar yapıyor, bir iki yerde gördüm kızlar yapıyor.
Bir sorum olacaktıi benim kızım esmer, kıllı biraz bana çekmemiş,bende hiç yoktur,
yaptırayımmı.
ona paramı dayanır yahu.

Yalnış bilgilenmişsiniz. Koyu renk tenlilerde(yani esmerlerde) genellikle; kıllar, daha siyah ve sert olduğundan dolayı lazer epilasyon, başarılı oluyor.
Kızınızın, kıl sorunu olduğunu belirtmişsiniz. En etkili çözüm; güvenilir merkezlerde ve ellerde, kıllı olan bölgelerine, lazer epilasyon uygulaması yaptırtmasıdır.

2 senedir, lazer epilasyon yaptırtan, kızınızın kız arkadaşı sanırım; sadece yüz bölgesi için, lazer epilasyon yaptırtıyor.
Yüz bölgesindeki kıllar, diğer bölgelere göre, daha hassas, ince ve açık renk olduklarından 2 yıldır devam etmesi; normaldir.
Fakat, genital bölgesi ve koltuk altı için, 2 yıldır lazer epilasyon, yaptırtıyorsa; Güvenilir olmayan bir merkezde ve ''lazer epilasyon'' konusunda uzman olmayan kişiler tarafından, yaptırtıyordur.
Böyle bir durumda, 2 yılda sonuç almaması normal ki 10 yılda gitse uzman olmayan kişiler tarafından yapılan lazer epilasyon, hiçbir bölgesi için etki göstermez.

Son düzenleme:
Lazer epilasyon, her başka bölge için, ayrı ayrı sonuç göstermektedir. En etkili sonuç, gösteren bölgeler ise; koltuk altı, genital bölgedir.
Kıllar çok sert ve siyahsa da, bacak ve kollarda da en etkiyi göstermesi, muhtemeldir.
Sert ve siyah olan tüyler, 6-8 seansta artık çıkmamaktadır.
Fakat her bölgemizde, İnce ve açık renk türyler de mevcuttur. O tüylerde, devamlı çıkmaktadır.
Kendimden örnek vereyim: koltuk altı, genital bölge ve bıyık bölgesi için; lazer epilasyon yaptırtıyorum.
Genital bölgem için; 5-6 seans yaptırttım. Ve artık kıllar çıkmıyor.
Fakat alt kısımlarda, açık renk ve ince tüyler, devamlı çıkmaktadır. O tüylerde çok çok az, görünmeyecek şekilde, o yüzden beni rahatsız etmiyor.
Lazere devam etsemde, ince ve açık renk olan tüylerim için, etki göstermeyecektir.

Derim ki: En etkili sonuçu almak istiyorsanız; paranıza kıyın ve en güvenilir bir güzellik merkezinde, lazerinizi yaptırtın. İnanın çok rahatlayacaksınız ve keşke daha önceden yaptırsaydım diyeceksiniz... Güvenilir merkezlerde ve ellerde, yaptırdığınız sürece...kaydirigubbakcemile5[Çok teşekkürler:)

kızım 19 yaşında küçük değil.
ne yapmam gerektiğini,gittiğim merkezde nelere dikkat etmem gerektiğini,kızıma nasıl bir uygulamanın yapılmasının doğru olacağını yazarsanız beni mutlu edersiniz.a.s.

Cevabınızı özelden attım.sevgiler

yaptırayımmı.
ona paramı dayanır yahu.

Yalnış bilgilenmişsiniz. Koyu renk tenlilerde(yani esmerlerde) genellikle; kıllar, daha siyah ve sert olduğundan dolayı lazer epilasyon, başarılı oluyor.
Kızınızın, kıl sorunu olduğunu belirtmişsiniz. En etkili çözüm; güvenilir merkezlerde ve ellerde, kıllı olan bölgelerine, lazer epilasyon uygulaması yaptırtmasıdır.

2 senedir, lazer epilasyon yaptırtan, kızınızın kız arkadaşı sanırım; sadece yüz bölgesi için, lazer epilasyon yaptırtıyor.
Yüz bölgesindeki kıllar, diğer bölgelere göre, daha hassas, ince ve açık renk olduklarından 2 yıldır devam etmesi; normaldir.
Fakat, genital bölgesi ve koltuk altı için, 2 yıldır lazer epilasyon, yaptırtıyorsa; Güvenilir olmayan bir merkezde ve ''lazer epilasyon'' konusunda uzman olmayan kişiler tarafından, yaptırtıyordur.
Böyle bir durumda, 2 yılda sonuç almaması normal ki 10 yılda gitse uzman olmayan kişiler tarafından yapılan lazer epilasyon, hiçbir bölgesi için etki göstermez.

Çok nadir olsa d atüm şartlar sağlandığında sonuç vermeyen tedaviler de olabiliyor. Bunu da eklemekte fayda görüyorum.

Back