Merhabalar, bir süre önce, vucudumun bazı bölgeleri için, lazer epilasyon yaptırtmak istedim.
Lazer epilasyon hakkında, (nasıl uygulanır, hangi tip ciltte daha iyi sonuç verir, kaç çeşit makinası vardır, uygularken hangi noktalara dikkat edilmeli v.b...) konuları araştırmak ve bilgi sahibi olmak için, çeşitli kaynak kitaplar edinip, okudum.
Ve yeteri kadarda bilgi sahibi oldum.
Üstelik, benden yaşça büyük olan kuzenim, ızmir'de, son derece kaliteli olan, lazer epilasyon merkezinin sahibidir.
Ve eğitimini, yurt dışında son derece iyi bir şekilde alıp, Türkiye'de tam anlamı ile, lazer epilasyon sektörüne adım atmıştır. (yıllar oluyor tabi).
Lazer epilasyon konusunda: bu şekilde bilgi edindim.
Tabi bir de; çeşitli bölgelerim için, lazer epilasyon uygulattıktan sonra, bazı sorunlar oluştu (örneğin, lekelenme gibi..) bu sorunlarla karşılaştıkça, bilgi edinmek için, daha bir detaya takıldım. Ve daha kaliteli bir şekilde bilgi sahibi oldum.
Bakınız; Sadece, koyu tenli ve beyaz tenli insanlar yoktur. Bunu ben de çok iyi biliyorum.
Fakat forum mesajında yazdığım zaman, detaya takılmadan, bilgi derecesindeki, yazılarımı yazıp, paylaşıyorum.
Örneğin; cilt tipleri 6 çeşittir. 1. cilt tipine sahip olanlarda şu rekasiyonlar kendini ön safhada göstermektir. Bilmem 2.ci cilt tipi şöyle, 3 böyle... detaya takılıp yazmak yerine; kısaca konuyu toparlatıp yazıyorum.
Her detayı, ince ayrıntısına kadar yazıp, mesajı uzatırsam; zannetmiyorum ki; çok kişi okusun.
Ve ben hiçbir zaman: ''lazer epilasyon, koyu tenlilerde daha etkilidir'' hiçbir zaman yazmadım.
''genellikle:lazer epilasyon, koyu tenlilerde daha etkilidir.
Çünkü;genellikle:koyu tene sahip olanların, kılları sert ve siyahtır bundan ötürü''.
Bakınız, genellikle kelimesinin anlamnı biliyorsak, sorun yoktur demektir.
Bakınız; yazdıklarımız farklı olasalarda, ''lzer epilasyon'' hakkında yazdıklarımız aynı anlama gelmektedir.
Ve daha önceden, lazer epilasyon ile ilgili forum mesajlarımın altında, daima; yazılışları farklı, anlamları aynı anlama gelen, cümlelerle, forum mesajlarıma ekleme yapıyordunuz.
Ben de, ''aynı bilgileri ben de yazıyorum, aynısını tekrar forum mesajlarıma yazmanız gereksiz değil midir'' diye yazdım.
Konu uzayıp buraya kadar geldi.
Sanırım, konun özüne dönmemiz gerek. Konumuzun özüde; lazer epilasyon hakkında, bililerimizi paylaşmak ve bilgi edinmektir.
ıyi günler diliyorum size... ış yaşantınızda başarılar dilerim...