Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Siz ne mezunusunuz? Kusura bakmayın merak ettim doğrusu, burada iddialaştığınız kişilerden biri doktor da bu yüzden sordum bilmiyorumkismile Ayrıca lazer uygulaması için en ideal ten renginin beyaz ten olduğunu artık bilmeyen kalmadı, bence herkesi boşuna meşgul ediyorsunuz.. biraz araştırmanızı tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar;
benim siteye ilk msjım, gördüm ki kafama takılan soruların hemen hemen hepsinin cevabı bu sitede mevcut, hemen üye olayım dedim.
lazer epilasyon hakkında birçok şey yazılmış, söylenmiş. Benim kafama takılan soruya cevaben bişey bulamadığımdan ayrıca sormak istedim.
ben henüz bekarım. lazer epilasyon düşünüyorum ve bunun araştırmasını epey bi yaptım. fakat annemle anlaşamadığımız bir nokta var. lazer epilasyonu özellikle genital bölgeye uygulamak istiyorum ama annem bunun ileride doğurganlığı etkilyeceğini, ışınların yumurtalıklara zarar vereceğini kafasına takmış durumda. bir çok doktora ve güzellik merkezine sordum bunu, çoğunlukla annem de yanımdaydı ama yine de ikna olmadı, o'na göre hiç kimse "malım kötü" deyipte gerçek zararını söylemezmiş...
bildiğim şu: epilasyon tedavisi, uygulandığı sürece hamile kalmayı engellermiş ama kalıcı olarak böyle sorunlara yol açmazmış.
arkadaşlar ne olur yardım?! bu tedaviyi uyguladıktan sonra bu tip sorun yaşayanınız (allah korusun) var mı? ailemin tek çocuğuyum, ve açıkçası bu korkudan dolayı bende çekimser kalıyorum artık epilasyona.. bana şöyle, "ben epilasyona gittim, ardından da nur topu gibi çocuklarım oldu" diyecek kişiler lazım kafamçokkarıştı

selam Yasemin... bende bekarım ve lazer epilasyona gidiyorum çok büyük rahatlık valla çevremde de yaptıran evli ablalarım var geçen gün yine lazer merkezinde sıramı beklerken bir abla ile konuştuk kendisi 2 seans lazer epilasyon yaptırırken hamile kalmış ve ara vermiş, doğum yaptıktan sonra şimdi yeniden başladım dedi, ben doğurganlığa bir etkisi olacağını sanmıyorum bende bir çok doktora danışarak başladım kimseden yanlış bir şey de duymadım, yine de aklında soru işaretleri varsa bu sitedeki bütün yorumları oku hatta genital bölgeye lazer yaptıranlar diye bir başlıkta var o topiği de oku kararını ver

Ben bekarım ama çevremde epilasyon yaptırıp ardından doğum yapan kişiler tanıyorum hiçte bi zararı yok + ek oarakta

mankenler sanatçılar ... a.s.

gECENİN İLERLEYEN SAATLERİNDE SORUNUZU AYRINTILI VE TIBBİ OLARAK YANITLAYACAĞIM.a.s.

Bende evlenmeden önce başladım şimdi Allah bağışlasın 16 aylık bir oğlum var ama genitalde farklı bir etkisi varmı onu bilmiyorum..

merhaba arkadaşlar, bende lazer epilasyona yeni başladım ilk olarak koltuk altına yaptırdım. sonuç alırsam diğer bölgelerede yaptıracağım.. özellikle genital bölgeyi istiyorum.. fakat koltuk altına yaptırdığım zaman okadar ağırdı ki.. tenime sanki aralıksız ateş kıvılcımları değdi.. biara estetisyene ara verelim çok ağırdı dedim.. o olmaz dedi.. bu kadar ağırmasının sebebi ne olabilir.. ben bu acı yüzünden genital bölgeden neredeyse vazgeçeceğim.. oranın acısına hayatta katlanamam.

ben 4 yıldr yaptırıyorum yüz,kol,kolaltı,göbek. kolaltı evet daha hssas yani zannetmiyorum bi sorundan olacağını.şunu söyleyebilirim ki genital daha fazla acır ben şimdilk yaptırmıyorum çocuk yapanada kadar düşünmüyorum o bölgeye ama göbekte biraz aşağı indiğinde acı daha fazla artıyordu.ama yaptrmakta fayda var bence tamamen bi rahatlık ....

Merhabalar, bir süre önce, vucudumun bazı bölgeleri için, lazer epilasyon yaptırtmak istedim.
Lazer epilasyon hakkında, (nasıl uygulanır, hangi tip ciltte daha iyi sonuç verir, kaç çeşit makinası vardır, uygularken hangi noktalara dikkat edilmeli v.b...) konuları araştırmak ve bilgi sahibi olmak için, çeşitli kaynak kitaplar edinip, okudum.
Ve yeteri kadarda bilgi sahibi oldum.
Üstelik, benden yaşça büyük olan kuzenim, İzmir'de, son derece kaliteli olan, lazer epilasyon merkezinin sahibidir.
Ve eğitimini, yurt dışında son derece iyi bir şekilde alıp, Türkiye'de tam anlamı ile, lazer epilasyon sektörüne adım atmıştır. (yıllar oluyor tabi).
Lazer epilasyon konusunda: bu şekilde bilgi edindim.
Tabi bir de; çeşitli bölgelerim için, lazer epilasyon uygulattıktan sonra, bazı sorunlar oluştu (örneğin, lekelenme gibi..) bu sorunlarla karşılaştıkça, bilgi edinmek için, daha bir detaya takıldım. Ve daha kaliteli bir şekilde bilgi sahibi oldum.

Bakınız; Sadece, koyu tenli ve beyaz tenli insanlar yoktur. Bunu ben de çok iyi biliyorum.
Fakat forum mesajında yazdığım zaman, detaya takılmadan, bilgi derecesindeki, yazılarımı yazıp, paylaşıyorum.
Örneğin; cilt tipleri 6 çeşittir. 1. cilt tipine sahip olanlarda şu rekasiyonlar kendini ön safhada göstermektir. Bilmem 2.ci cilt tipi şöyle, 3 böyle... detaya takılıp yazmak yerine; kısaca konuyu toparlatıp yazıyorum.
Her detayı, ince ayrıntısına kadar yazıp, mesajı uzatırsam; zannetmiyorum ki; çok kişi okusun.
Ve ben hiçbir zaman: ''lazer epilasyon, koyu tenlilerde daha etkilidir'' hiçbir zaman yazmadım.
''genellikle:lazer epilasyon, koyu tenlilerde daha etkilidir.
Çünkü;genellikle:koyu tene sahip olanların, kılları sert ve siyahtır bundan ötürü''.
Bakınız, genellikle kelimesinin anlamnı biliyorsak, sorun yoktur demektir.
Bakınız; yazdıklarımız farklı olasalarda, ''lzer epilasyon'' hakkında yazdıklarımız aynı anlama gelmektedir.
Ve daha önceden, lazer epilasyon ile ilgili forum mesajlarımın altında, daima; yazılışları farklı, anlamları aynı anlama gelen, cümlelerle, forum mesajlarıma ekleme yapıyordunuz.

Ben de, ''aynı bilgileri ben de yazıyorum, aynısını tekrar forum mesajlarıma yazmanız gereksiz değil midir'' diye yazdım.
Konu uzayıp buraya kadar geldi.
Sanırım, konun özüne dönmemiz gerek. Konumuzun özüde; lazer epilasyon hakkında, bililerimizi paylaşmak ve bilgi edinmektir.
İyi günler diliyorum size... İş yaşantınızda başarılar dilerim...

Merhabalar, Üniversite mezunuyum. ''Dr.JldBycn'' adlı üye, profilinde mesleğini ''doktor'' olarak yazmış olabilir, doktorta olabilir.
Karşımdakinin doktor olması; farketmez, yalnış anlaşıldığım bir konu hakkında, hakkımı savunur, bilgimi ortaya sererim.
Ve anlaşılıncaya dekte uğraşırım. Saygıımı bozmadan, düzgün cümleler ile.
Siz anlayarak okumayı biliyorsunuzdur muhakkak hanımefendi.
Fakat benim yazmış olduğum mesajları anlayarak okumuş iseniz; Aslında: lazer epilasyon beyaz tenlilerde daha etkilidir. Fakat, genellikle, beyaz tenlilerin, kıl yapıları açık ve ya açığa yakın ve zayıftır. Bundan ötürü, lazer daha etkili olmayabiliyor.
Ve genellikle:koyu tene sahip olanların, kıl yapıları, sert ve siyahtır. bunda ötürü: ''lazer koyu tenlilerde daha etkilidir'' diye alışılagelmiş.

Gerçekten, yazmış olduğum forum mesajlarımı iyi okursanız, beni o zaman iyi anlarsınız.
Ama gerçekten, iyi okursanız.
Yaşantınızda başarılar diler, iyi günler dilerim hanımefendi.

Son düzenleme:
yarın 3. seansım var şimdiden korku başladı bile eyvahedigeldismile

koltuk altı acımıyor ama dediğiniz gibi genital felaket yok böyle bi acı ağlıyorum resmen:sinifsinif:

bu arada BEYAZ TENLİ yim ve kıllarım SERT VE SİYAH tı epilasyon yaptırana kadar şimdi yarısından çoğu çıkmıyor ve çıkanlarda çok ince opuyorumnanaktan

Ne güzel işte şanlısınız: hem beyaz tenlisiniz, hem de kıllarınız; siyah ve sert.:lepi:
Bence; genital bölgeniz iiçin, yapılan lazer uygulamasında, çok fazla ağrı hissedip, dayanamıyor iseniz; Lazer uygulamasından 40 dakika önce; genital bölgenize, ''emla'' sürerseniz; lazer sırasında hiç ağrı hissetmessiniz.
Tavsiye ederim, deyim yerindeyse: dokunulduğunu bile hissetmiyorsunuz .. (kendimde bizzat kullanıyorumopuyorumnanaktan)

Bence bu konuyu siz uzatıyorsunuz. Bu yazışmalarınızdan bu sektörde bir yerde çalıştığınız ve konuyu oralara getireceğiniz hissi oluşuyor haberiniz olsun. size de meslek hayatınızda başarılar dilerim. Ayrıca bu konu ile ilgili piyasada kaynak kitap yok . Nelermiş onlar paylaşında herkes okusun. Biliyorsunuz bu işler 2 kitap okumayla olmuyor ama ne yazıkki bizim ülkemizde herkez tıp profesörü. Ben bu forma bu sebeple girdim çünkü bir kaç kere öyle yanlış beyanlarla karşılaştım ki (bunu yazanlar da aynı sizin gibi profesör edası ile takılıyorlardı). Artık birinin buna dur demesi lazımdı. Onun için lütfen o kaynak kitaplarınızı burada herkesle paylaşın, hepimiz faydalanalım.

Son düzenleme:

canım emlayı sürüyorum zaten ama malesef bende hiç etkisi olmuyor :1no2:

ben de yaptırıyorum, genital bölge+bikini+kol altı 150 milyon. 15 gün falan oldu daha yeni dökülmeye başladı ama epey seyreldiler. batık falan da oluyo bende. bi an önce kurtulurum umarım
merhaba gittiğiniz yerde eğer faydasını görüyorsanız ismini ve adresini yazarsanız çok sevinirim ii günler:)

merhaba memnun kalmışsınız gittiğiniz yerden anlaşılan:)adresini ve ismini verirseniz gerçekten çok sevinirim ii günler sağlıkla kalın

arkadaşlar bana yardımcı olacak yokmuuuu bana istanbul anadolu yakasında önerebileciğiniz denediğiniz ve memnun kaldığınız bi merkez söylerseniz çok sevinicem

Bu defa yanıt yazmayacağım diyorum fakat; forum mesajlarınızda, öyle cümleler kuruyorsunuz ki, yanıt yazmadan geçilmiyor.
Kesinlikle; lazer epilasyon sektöründe, çalışmadım.
Fakat; yurt dışında bu işin eğitimini en iyi şekilde almış ve yıllardır, bu sektörde olan, benden yaşça büyük kuzenim var.
Onun bilgileri sayesinde, ben de bilgilendim. Yurt dışından almış olduğu kaynak kitapların bir kaç tanesini ben de okudum.
En önemlisi; bir çok bölgem için, lazer epilasyon uygulattırıyorum.
Lazer epilasyonu her bölgem için uygullattığım zaman, her bölgem için, farklı reaksiyonlar verdi.
Her ayrı görülen reaksiyonda, doktoruma danıştım ve görülen reaksiyonun temelini öğrenmek için; hep araştırma içerisinde oldum, farklı doktorlarda, bilgiler edindim.
Ben prof. değilim. Kendimide o şekilde göstermiyorum. (zaten gösteremem, bu konuda uzman değilim, fakat kendimce: yeteri kadar bilgiye sahibim.
Siz mutlaka alanınızda çok başarılısınız, çok başarı kaydetmişsinizdir. Uzmanlığınız ve bilgeliğiniz açısından, Bir profesör tadındasınızdır.
Devamını diliyorum. Kendinize iyi bakın. Mutlu günler...
Ebru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…