Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

kızlarr ben genital bölge icin lazere gidiyorum..
3. seansıma girdim iki hafta 10 gün önce..
Hala hiç bişi çıkmadıı ?
3 seansta bitme gibi bi ihtimali var mı ki ??

Lazer epilasyon vücut bölgesinde 6-8 seans civarı sürer. İlk bir kaç seansta seans aralıkları 2-2,5 ayken ilerleyen aylarda aralık 3-4 aya kadar uzayabilir. Herhangi bir hormon problemi yoksa ya da genetik olarak fışkıran kıllanma durumu yoksa çok da 8 seansı bulmaz. Genital bölge lazere en iyi sonuç veren yerlerden olup özellikle beyaz ciltlilerde çok hızlı sonuç verirken, koyu cilt rengine sahip kişilerde ön taraf biterken iç kısınlar (dudak kısmı) ince tüy haline gelip çıkmaya devam edebilirler. 3 seansta biten hasta gördünüzmü diye sorarsanız evet gördüm ama çok nadirdi derim. Sizin tüylerin daha çıkma vakti gelmediği için bitti diye düşünüyor olabilirsiniz . Tedaviniz doğru yapılkdıı taktirde hergeçen tedavi sonuç daha da iyi olacaktır.kaydirigubbakcemile5

Peki kasıklara,cinsel organa da yaptırılıyor mu? Bir zararı var mı?

Genital bölge popo içi dahil her yere lazer yapılkabilir. Cilt rengi çok koyu olanlarda ya da o bölge de çok beni olanlarda dikkatli çalışmak gereklidir. Cilt rengi çok koyu olanlarda genital bölge iç dudak kısımları tamamen bitmeyip, ince tüy haline dönüşüp öyle çıkmaya devam edebilirler.

kızlar bende yaptırmak istiorm ama güvenilir bir yer olması lazım istanbulda önerebileceğiniz biyer var mı?
ayrıca genital bölgeme düşünüorm ben ama orası nasıl açılıyor ve içeri doğru zarar vermiyorumu lazer?

İç tarafların tamamına lazer uygulanabilir.(cildinizin rengi uygunsa) İç organlara kadar ulaşan bir yöntem de değildir.Atılan enerji kıl boyunca iletilir(elektrik teli gibi ) Cilt yüzeyine gelen enerji beyaz ciltlerde yansıtılır koyu ciltlerde minimum cilt içine emilir. Dolayısıyla koyu ciltlerde hasarı önlemek için uygun doz ayarı yapmak gerekir. :lepi:

ben çok memnunum 2 seans olmasına rağmen çok güzel sonuç aldım
gittiğim merkezden çok memnunum çok iyi ve güler yüzlü insanlaropuyorumnanaktan

Cevabın için çok teşekkürr ederim cnm haklısınn tüy tüy oldugunu farkettim bende..
Peki bişey daha sormak istiyorum..
Böyle tüy tüyken mi gitmeliyim seansa yoksa kalınlaşmalarını mı beklemeliyim ?

Bir kaç kez jilet uyguladıktan sonra eğer kalınlaşırlarsa daha iyi olur çünkü kıl kökü o zaman daha çok etkileniyor. Jilet yapmayıp beklenebilir de, o zaman da tüyler kalınlaşacaksa kalınlaşır.a.s.

kızlar lütfen acil ankarada alex cihazı ile çalışılan bir merkez söyleyin. bizzat gittiğiniz. ve güncel ücretler lütfen....
bir de başka bir yerde daha sordum, bikini bölgesine yaptırmak tehlikeliymiş. genetik mutasyona sebep oluyormuş. bir arkadaşın bu yüzden çocuğu olmuyormuş şimdi. bilgisi olan var mı bu konuda???

forumda bunla ilgili başlık vardı. orada fikirlerimi a.s.yazdım.

arkadaşlar koltukaltı bölgeme bismillah daha 1 seans yaptırdım 2 ayı geçiyor hala kıl mıl çıkmadı bu anormal bir durum mu çok mu yaktı kavurdu beni acaba?
hee şu da var gerçi normalde kaşlarımı falan da 6 / 7 ayda 1 aldırırım çok nadir çıkarlar hormonsal mıdır nedir benim bu kılsızlığım anlamadım erkek olsaymışım köse olurmuşum kesin :jeyyar:

Ne güzel işte.Şanslıymışsınız. Herkeste lazer farklı sonuçlar alıyor. Tüyünüz ne zaman çıkarsa o zaman tedaviye gidin. :dance:

ben ilk seansımı yaptırdım beş gün önce genital bölgeye ama hala dökülme yok bu bana pek normal gelmedi ????

bişey sorucam kızlar;
bende araşırdım gidip fiyat aldım,
kol bacak komple lazer yaptırıcam, 2 saat lazerde kalıcaksın dediler. yani her seansta bukadar lazer zararlı değilmi?

merhaba
bir yazını okudum eda kumbasar benim doktorum demişsin lazer epilasyon yaptırdın mı ona ya da bi başkasına yaptırdıysan faydasını gördün mü tamamen bitti mi ve fyatlar nasıl?tşkler şimdiden:)

ben ilk seansımı yaptırdım beş gün önce genital bölgeye ama hala dökülme yok bu bana pek normal gelmedi ????

cnm ortalama 8 / 10 günde dökülme başlıyor, kendim için konuşayım ben 8 gün sonra elimle yavaş yavaş çekmiştim kılları ki zaten dokununca elinde kalıyo
merak etme normal bir durum.

Alex. ya da n-yag kalıcılığı nasıldır acaba? yani 2 -3 ay döküldü diyelim aradan 6 ay geçince inceden çıkmaya başlamaz dimi o dökülen tüyler (saçma bi soru olmuş olabilir ama ıpl'den dilim yandı da )tecrübeli bayanlardan cevap bekliyorum:)))

ya ben 3. senasımı yaptırdım ama bacaklarım hala pütür pütür soğutmalı alexandr kullanıo kadın hala bi azalma oladı normalmidir

ya ben 3. senasımı yaptırdım ama bacaklarım hala pütür pütür soğutmalı alexandr kullanıo kadın hala bi azalma oladı normalmidir

Lazer epilasyonda sonuç 2. ya da 3.seanstan sonra yanıt verir. Ama bu seansa kadar ciltteki pütürler de azalma olması ve tüylerin yumuşaması gerekir. Bu seanstan sonra da azalma olmazsa doktorunuzla bir daha görüşün bence. Sevgiler.

Bende kızımın koltukaltı ve bikini bölgesine yaptırmak istiyorum, formu girip okuyup bilgilendim baya ,
mesela alexsandr iyisiymiş,onu öğrendim.
doktora yaptırın diye yazmışsınız ama genelde yanında çalışsanlar yapıyor, bir iki yerde gördüm kızlar yapıyor.
Bir sorum olacaktıi benim kızım esmer, kıllı biraz bana çekmemiş,bende hiç yoktur,
kızımda beceremediğinden lazerle hallettireyim istiyorum.
ama koyu renklilerde tam etkili olmadığını yazmışsınız.
benim kızımda ne kadar etkili olur ,
yaptırayımmı.
işe yaramıyacaksa boşuna para vermeyim,
arkadaşı 2 senedir devam ediyormuş,
ona paramı dayanır yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…