Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde başlıcam inş bu sene ama pek bi fikrim yok nerde yapılır nası olur die..istnblda ortalama ne kdara k.altı yapıolar bide kaç seans acaba??
cnm bişey soracam,sen hormon tedavisine devam ediyomusun,yani bittikten sonramı başladın lazere...istediğin zaman alabilirsin...ama sıcak olmıcak su soğua yakın olacak ...banyodan sonrada krem sürersin,
cnm bişey soracam,sen hormon tedavisine devam ediyomusun,yani bittikten sonramı başladın lazere...
vallah benim bildigim bu bi hormon bozuklugunda asla tedafi olmazmis lazerle ama halen o merkez yapiorsa bilki paranin pesinde cünkü hormon bozukluktaa sen detavi yapsanda yine cikiorlarr yani sonuc alamasin benim lazer yapan yere sordum hem cok kisi bilmiormuss ari kesici aspirin depresion ilaci lazere gidenler kulamak yasakmis cünkü ozamanda sonuc alinmiormus yani ari kesici felan yasakmiss bilmis olun
kızlar koltuk altıma lazer yaptırıcam tamamen nezaman kurtulurum kaçıncı seanstan sonra sonra birde seans aralıkları nekadear süre olur kıllar çıkmaya başlayıncamı 2.seansa geçilir biri bana yardım etsin
merhabe nemsana birsey soracaktim.Hangi yöntemle tüylerini aldiriyorlar, yani laser yoksa ipl lemi?cünkü bende ipli düsünüyorum, yüz bölgesi icin..cevaplandirirsan sevinirim
merhabe canim)sana hizli cevapin icin tesekkürler)ya, benim bügün ilk seansim vardi ipl le, simdilik hic bir degisme göremedim, ipl e devam etmeyi düsünüyorum, yüzümdeki ince tüylerimi jiletle aldirmadim, ordaki güzellik uzmani bunu yapmama gerek olmadigini söyledi, bilmem, herkes jiletle aliyor, böyle bir sonuc alacagimi bilemiyorum...bakalim ne olacak..........)
Koltuk altı bölgesinde batık, leke ve müthiş sorunlar yaşıyodum lazer yaptırmayı istiyordum ama çok terddütlerim vardı
arkadaşlar daha 4. seansımı yaptırmama rağmen ciddi boyutta etkisini görüyorum ilk dökülüp çıktıktan sonra oldukça ince çıkıyorlar ama jiletle onları kalınlaştırmak gerekiyor lazerin daha iyi görmesi için...Toplam 12 seans olacak paket programı olarak almıştım
gerek ortamı gerek çalışanları gerçekten iyi tek sorun fiyatlarının dışarılara göre bayağı bir yüksek olması.. gittim ve ben memnun kaldım hangi makina olduğunu sormadım bile çünkü direk onlar yönlendiriyorlar bir süre sonra sizi başka makinaya alacağız dediler yani işlerinin ehli bir yer
İstanbulda bir merkez arayanlar olursa Güzellik merkezi ismi vermemizde sakıncalı değilse bilgi verebilirim ...