• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

valla kuzucum tam neresi biliomusun hani ince derin varya oraya kdr girmiş işte ayva tüyleri vardı ben alın haricinde tüm yüzüme yaptırıyorum sadece cenemde kalın tüyler var geri kalanı ince ama koyu renkte...aslında ben kaşındımmmmm alın haricinde heryerini yapın diye ama nebilim böle yanacagımı inan göz etrafıma yaparken agladımmm acısını düşün artık bacımmm hayatımda böle bi acı duymamıştım..1 hafta sonra kontrol seansım var valla o acıya nsl dayancam şimdiden korkusu aldımafoldumben

geçmiş olsun canım yaa...
annem hep der ki insanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamazmış ...

kaşınıyoruz bazen yaaa... benim de vardır öle kafayı takıp daha kötü yaptığım şeyler...

inşallah geçer ya... sen yine de bir ara sor istersen ...

göz çevresine yapılmıyor diye biliyorum ben

acısına dayanmak için EMLA kullanabilirsin bu konuda forumlar var bakabilirsin

geçmiş olsun canım yaa...
annem hep der ki insanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamazmış ...

kaşınıyoruz bazen yaaa... benim de vardır öle kafayı takıp daha kötü yaptığım şeyler...

inşallah geçer ya... sen yine de bir ara sor istersen ...
anneler boşuna söylemiyorlar vallaaa...doktora gittim bugunnn bi ilaç yazdıı o gecerr kafana takma dediii...bana 33 derecede ışın yapmışlar en yüksegi 39 muş bilmem nsl dayancam emla kullancam diger gitmeme...

göz çevresine yapılmıyor diye biliyorum ben

acısına dayanmak için EMLA kullanabilirsin bu konuda forumlar var bakabilirsin
cnmm ben doktora dedim daha göz etrafıma yaptırmam leke kalcak dedim..oda hayırrr bu gecer merek etmee yaptırabilirsin dedii...ama ben yinede yaptımıycagım bi favori bıyık ve çeneme yaptırcammmm...emla vardı cnm evde zaten ben bikini için kullanmıştım ama işe yaramadı..inş yüzümde aynı olmasda işe yarar...a.s.

Ben de yaklaşık 2 hafta önce yaptırdım lazer. yüzüme ve enseme. ya kaçıncı seansım bilmiyorum ama hiç böyle olmamıştı. ağzımın kenarı ensem nasıl yandı geçer sandım geçmed, hemen aradım.bol bol silverdin sür dedi kadın. ama nasıl psikolojim bozuldu,ağladım sinirimden ve sürekli silveridn sürdüm yatarken,kalkarken,acısı geçti, ama şimdi kahverengi iz kaldı sinir oldum bidaha gitmek istemiyorum ara seans var.silverdin bol bol sür iyileşir hemen ama iz kalmamsı için ne yapmak lazım bilen varsa bana da yardımcı olsun lütfeeennn..

Ben de yaklaşık 2 hafta önce yaptırdım lazer. yüzüme ve enseme. ya kaçıncı seansım bilmiyorum ama hiç böyle olmamıştı. ağzımın kenarı ensem nasıl yandı geçer sandım geçmed, hemen aradım.bol bol silverdin sür dedi kadın. ama nasıl psikolojim bozuldu,ağladım sinirimden ve sürekli silveridn sürdüm yatarken,kalkarken,acısı geçti, ama şimdi kahverengi iz kaldı sinir oldum bidaha gitmek istemiyorum ara seans var.silverdin bol bol sür iyileşir hemen ama iz kalmamsı için ne yapmak lazım bilen varsa bana da yardımcı olsun lütfeeennn..

cnm bana contractubox ilacını yazdı bana normal fiyatı 56 ama ben yazdırdımm gidip alcam yarın..internettende ilacı araştırdım çok etkiliymiş...benimde dudak kenarlarımda küçükte olsa leke var ama göz çevremi çok taktıgım için dudak kenarlarımı çok önemsemiyorum inş bu ilaç işe yarar ....sende bi doktoruna sor istersen cnm bu ilacı..

kızlar yanık izi varsa güneşten çok iyi korumanız gerek ...renk koyulaşıyor çünkü gittikçe... benim de sirden filan yanık izim var ne yapsam geçmedi... en son lazere gittiğim yerde bir krem söylediler ama henüz alamadım ... 85tl civarında... unitone 4 spf ...eğer geçmezse bir de bunu araştırın isterseniz... genelde kahverengi lekeler için kullanılıyormuş... ben denemedim henüz ama son umudum bu ...

elma suyu yanık izine iyi geliyor bir de...uzunca bir süre kullanmıştım ben ... izlerim çok eski olduğu için çok etkilemedi ama yine de etkisi oldu... yeniyken belki sizde işe yarar...

elmayı rendeleyip suyunu sıkıyorsunuz sonra da pamukla yüzünüze sürüyorsunuz... buzdolabında bekletip 1-2 gün kullanabilirsiniz... sonra yenisini yaparsınız...

bence bepanten yanık izi için iyi bir krem

veya bepanten+bepanten plus+madecassol kremleri karıştırıp sürmek

evet bepanthen de izlere iyi geliyor ama göz çevresi için sakıncalı canım... diğer bölgelerde iyi ...

lazerden değil de kontrol seansımdan sonra (hatta tatile erken gitmek zorunda kaldığım için kontrol seansımı da tam 15 gün dolduramadan yaptırmam gerekti) hemen ertesi gün gittim tatile ve güneşlendim de ama 30 faktör babe koruyucu kullandım birşey olmadı şükür
ama yüzünüz içinse riske girmeyin derim

yok yok benim yüz değil sadece vücut eger gidersem benim de öyle olucak sanırım kontrol seansınada giremeyebiliirim belki napıyım bilmiorum ki off bazı ark dedi gitme falan kafam karıştı burda sorıyım dedim .. çok saol öyküm..

yok yok benim yüz değil sadece vücut eger gidersem benim de öyle olucak sanırım kontrol seansınada giremeyebiliirim belki napıyım bilmiorum ki off bazı ark dedi gitme falan kafam karıştı burda sorıyım dedim .. çok saol öyküm..

lazerden sonra 10 gün boyunca güneşten korunmak gerek ... benim gittiğim merkez bu konuda çok hassas... mesela yüzüne yaptırıyorsan bilgisayar ışığı için bile güneş kremi kullanman gerek diyorlar... ben açıkçası cildim hassas olduğu için 10 gün boyunca hiç güneşe çıkmadım ... güneş kremi kullanıyor olsam bile...

bir de denizde güneşten pek korumak mümkün olmaz sanırım ...

cildin çok hassas değilse sen bilirsin... ama açıkçası ben korkardım :sm_confused:

dediğim gibi ben kontrol seansından hemen sonra gitmek zorunda kaldım kontrol seansında zaten çok fazla yapılmıyor bacaktı benim
esas seanstan hemen sonra gitmek zorunda kalsaydım sanırım epilasyonu tatil dönüşüme ertelerdim

ayy o zman ben gidemicem desenize çünkü ben seanstan sonra gidicektim ama sanırım yattı bu iş :delphin: tühh hep aksattım tabi son zmana bırakırsam böyle olur .. saolun kızlar yaa bak sormasam size giderdim heea .s. tşkler

Lazerden hemen sonra korumak gerikiyo ben denize gidicem ama güneşlenmiycem korayabilirsen koruycam cünki bronzlaşınca baya geç acılıyo ten rengi bu senede güneşlenmeyiz artık napalım eylülün sonunda randewum benim güneşlenmiycem ben sewgileropuyorumnanaktan

Burada lazer tecrübelerini yazan arkadaslar, hep açık tenli, koyu renkli kıllı arkadaslar mı?
Çok yerde yazan bilgi, alex gibi iyi etkili lazerlerin açık tenli koyu renkli kıllı kişilerde en maximum sonucun alındıgı yönünde. Ama biz koyu tenli, esmer bayanların da çokça oldugu bir toplumuz ve esmer bayanlar da daha çok yogun kıl sorunu oldugunu görüyoruz kimi zaman. Buradaki arkadaslardan koyuca tenli olup, yanmadan, sorunsuz sekilde lazer uygulamalarından memnun olan kişiler var mıdır?

Burada lazer tecrübelerini yazan arkadaslar, hep açık tenli, koyu renkli kıllı arkadaslar mı?
Çok yerde yazan bilgi, alex gibi iyi etkili lazerlerin açık tenli koyu renkli kıllı kişilerde en maximum sonucun alındıgı yönünde. Ama biz koyu tenli, esmer bayanların da çokça oldugu bir toplumuz ve esmer bayanlar da daha çok yogun kıl sorunu oldugunu görüyoruz kimi zaman. Buradaki arkadaslardan koyuca tenli olup, yanmadan, sorunsuz sekilde lazer uygulamalarından memnun olan kişiler var mıdır?

cnmm ben esmerimmm özelliklede yüzüm güneşten dolayı daha bi esmerleşiyorrr....valla bu tam olarak 4 .seansım normalde hiç yanmamıştımm ama bu sefer cihaz değişikligi oldu ve makinanın dozu artırıldıgı için yandım maleseffff göz kenarlarımda oldu bu yanıkk..bundan sonra sadece favori çene ve bıyık yaptırcam komple yüz yaptırmıycam...hiççç umut ettigim gibi olmadııııı çok sabır işiiiii senelerinizi vermeniz lazımki bitsin..tabi bunu yüz için söylüyorum vucutta hiç yaptrımadımmm

Back