• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

12 seans çok fazla değil mi canım yaa...normalde 6-8 seanstır ama 6da tam bitmiyor...
paket demişsin ama seans başı ücret vermiyorsundur umarım...

Evet banada orada aslında normali 6-8 senastır zaten belki o zamana kalmadanda bitecek ama garanti olması için 12 seans veriyoruz" dediler.Yani diyelim ki 8 seansta bitti ama bir süre sonra bir kaç tane çıktı senas hakkım olduğu için gidip yaptırabileceğim.
(Seans başına ücret ödemiyorum peşin tek ödeme yapmıştım. .. :)

küçük böcük sakın verme ben bu konuda ceza aldım hem de özel mesaj atıp soran bir arkadaşa cevap olarak özelden yazdığım halde.

Bende 4 seans yaptırdım 2.3. seansta baya azaldı 4. seansta 6-7 tane cıktı şimdi ki durumsa 3-4 tane war we ben 3.seanstan sonra para ödemedim azaldığı we başka yerlerimi yaptırdığım için normali 4--6 seanstır kızlar we koltukaltı çok çabuk biten bir yerdir bilginize sewgileropuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba,
hepinize burdan sesleniyorum sakın Estebella'ya gitmeyin hiçbir işe yaramıyor. ben tüm genital yaptırdım 6 senans ama hiçbir işe yaramadı, yaptırmadığım zamanlardaki gibi aynı şekilde çıktı. benimle birlikte birkaç arkadaşım daha gitti onlarda aynı şekilde onlarda da hiçbir işe yaramadı. aradım kavga ettim paramı almaya çalışıyorum eğer vermezlerse başka yollardan alıcam. sizde benim gibi mağdur olmak istemiyorsanız sakın gitmeyin.

ne kadara yaptırdın fiyatların yazar mısın?birde tel nosunu verirmisin izmirin neresinde güvenilirmi bayan doktorlar var mı

Değerli kardeşim kesin karar vermeden önce uzmanından iğneli epilasyon uygulamasını da araştırmanı tavsiye edeceğim. Konuya sadece maddiyat yönünden yaklaşmanın çok doğru bir yaklaşım olmadığını hatırlatmama da müsade et lütfen. Ama yinede bilgin olması yönünden iğneli epilasyonda ücretin çalışılan süreye göre tespit edildiğini ve genelde dakikasının 1 tl civarında olduğu belirtmek isterim. sağlıklı günler dileklerimle.

Koltuk altı bölgesinde batık, leke ve müthiş sorunlar yaşıyodum lazer yaptırmayı istiyordum ama çok terddütlerim vardı
arkadaşlar daha 4. seansımı yaptırmama rağmen ciddi boyutta etkisini görüyorum ilk dökülüp çıktıktan sonra oldukça ince çıkıyorlar ama jiletle onları kalınlaştırmak gerekiyor lazerin daha iyi görmesi için...Toplam 12 seans olacak paket programı olarak almıştım
gerek ortamı gerek çalışanları gerçekten iyi tek sorun fiyatlarının dışarılara göre bayağı bir yüksek olması.. gittim ve ben memnun kaldım hangi makina olduğunu sormadım bile çünkü direk onlar yönlendiriyorlar bir süre sonra sizi başka makinaya alacağız dediler yani işlerinin ehli bir yer
İstanbulda bir merkez arayanlar olursa Güzellik merkezi ismi vermemizde sakıncalı değilse bilgi verebilirim ...

cnm ya yüz en geç cvp veren bölgee 12 seasn bile demiyorlar..benim 4.seasıma gitmeme 10gün falan var ve çenemde semsert kıllar şimdii tüy gibi çıktıı..çıkmış haliyle bile rahatsız etmiyorrr..vucutttt içn en fazla 6 seasn oluyoo kimisii 3-4 seasnta bitiriyo bünyene baglıı...12 seans ciddiii biii süre..heleki koltuk altı için..

cnm ya yüz en geç cvp veren bölgee 12 seasn bile demiyorlar..benim 4.seasıma gitmeme 10gün falan var ve çenemde semsert kıllar şimdii tüy gibi çıktıı..çıkmış haliyle bile rahatsız etmiyorrr..vucutttt içn en fazla 6 seasn oluyoo kimisii 3-4 seasnta bitiriyo bünyene baglıı...12 seans ciddiii biii süre..heleki koltuk altı için..

Yani böyle bir hakkım var ve gitmek zorunda değilim ,ama gittiğim merkez bu uygulamayı belki sorunları veya soruları ortadan kaldırmak için yaptı.
Onlar zaten bana "en fazla 6-8 seanstır biter ama bizden garanti istiyorlar dedi,"birde şöyle bir avantaj oluşuyor mesela 6-8 seansı tamamladım bitti ama bir süre sonra yeniden tek tük olsada çıktı gidip orada hakkmı değerlendirebileceğim..

estebella şişli de bulunan bir merkezin ismi, o kadar kötü biryerki para için herşeiy yaparlar, benimle birlikte birçok arkadaşımı kandırığp bir sürü paramızı aldılar ve yaptıkları epilasyon hiçbir işe yaramadıi şimdi de paramızı geri almaya çalışıyoruz. bizim durumumuza düşmek isetmiyorsanız sakın gitmeyin

arkadaşlar aklınızda bulunsun hani lazer merkezi dolandırılıp dolandırılmadığınızı anlamak için ilk seanstan itibaren ölü kıların dökülmesi lazım ve ilk seansta çıkan ıllarda azalma olmasa bile renkleri açılmış ve ince olması gerek..eğer bu şekilde ilk seansta geri dönüt almazsanız.. gidip konuşun azcık sıkıştırın..eğer böle sonuç alırsanız 3 seanstan itibaren acayip bir azalma meydana geliyor..bu yazdıklarım benim kendi vücuduma olan tecrübemdir.

böle tecrübesi olan varsa yazsında ilk defa giden arkadaşlar dikkat etsin :1hug:

arkadaşlar aklınızda bulunsun hani lazer merkezi dolandırılıp dolandırılmadığınızı anlamak için ilk seanstan itibaren ölü kıların dökülmesi lazım ve ilk seansta çıkan ıllarda azalma olmasa bile renkleri açılmış ve ince olması gerek..eğer bu şekilde ilk seansta geri dönüt almazsanız.. gidip konuşun azcık sıkıştırın..eğer böle sonuç alırsanız 3 seanstan itibaren acayip bir azalma meydana geliyor..bu yazdıklarım benim kendi vücuduma olan tecrübemdir.

böle tecrübesi olan varsa yazsında ilk defa giden arkadaşlar dikkat etsin :1hug:

Evet katılıyorum :içelim: dediğini bende duymuştum 13 gün önce gittiğimde ilk seansa girmiştim -7 gün sonr tüyler aynı şekilde çıkınca panik yaptım ama ertesi sabah inanamadım çünkü hepsi dökülmüştü.elim bile sürtse dökülüyo hepsi ölü tüy. şuanda tamamen pürüzsüz oldu ayın 2sinde kontol sensım vardı dökülmeyenler iöin tekrar uygulama yapıyoruz dediler ama galiba hiç bişi yapmıycaklr bende sevinmiştim kontroller sayesinde sık yaptırıp hızlı sonuç alırım diye.Ama hepsi döküldü sanırım sadece bakıp 2. seans için ekime gün vericek sadece. Ayrıca gittiğiniz merkeze her seans sonrası 15 gün içinde kontro seansı varmı diye sorun benim gittiğim yer öyle işi pek şansa bırakmıyolar.

aynen katiliyorum canim sana benimde yasadiklarim bu sekil..

sentimental , sevval888888
kizlar siz hangi cihazla epilasyon yaptirdiniz? benimki ipl , yani ayni seyleri yasamisiz alex la ipl ayni degilmis! arada buyuk fark varmis! ama hangisi daha iyi cok merak ediyorum..

sentimental , sevval888888
kizlar siz hangi cihazla epilasyon yaptirdiniz? benimki ipl , yani ayni seyleri yasamisiz alex la ipl ayni degilmis! arada buyuk fark varmis! ama hangisi daha iyi cok merak ediyorum..

canım ben alexsandıra ile yaptırıyorum :) ipl den memnun olan valla bi seni gördüm diot ve ipl genelde pek memnun değillerdir.ama bu lazerde işte kişiden kişiye değişiyor sana faydası oldu demeka.s.

alexsandıra hiç sonuç vermeyen bir makina ben ve bir sürü arkadaşım yaptırdık ama hiçbirimiz memnun değiliz. ben endiak en son lazer teknolojisiyle yaptırıyorum çok memnunum, en azından insanları kandırmıyorlar

ben menunum alexten..demekki kıl yapına uygun değilmiş..mesela sarı kılı olanlar için alex uygun değil ama gemini lazer var o da sarı kıllara uygun..bu kişiden kişiye ve kıl yapısına göre değişir.

eğer öle olsaydı benimle birlikte giden diğer arkadaşlarımda bu düşünce de olmazdı. hiçbiri memnun değil hadi benim sorunlu olan onlarda mı sorunlu. yaptırdığım zamanlarda bende çok memnundum ama bilmiyordum bıraktığımda o alanın eski halini alacağını:(

ben menunum alexten..demekki kıl yapına uygun değilmiş..mesela sarı kılı olanlar için alex uygun değil ama gemini lazer var o da sarı kıllara uygun..bu kişiden kişiye ve kıl yapısına göre değişir.

bende alex... valla zaman göstericek ama şimdili memnunum :lepi:

Sevalcim merhaba benim şimdi ilk seansım 2 ay olmak üzere baya seyrek hala ne kadar daha beklemem lazım?Çıkanlarda baya uzadı çok çirkin duruyor ama mesela bir bölgede var biraz aşağısında hiç yok bu normalmi?

Back