• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

canim ben yurt disindayim 180euro seans basina ya bide ben sey dedim cillerim var yazin cikiyor ona bi krem filan verebilir misiniz dedim oda epilasyona gelince onada bakariz demisti...bende daha ucuza yapan yerler vardi doktor degildi güzellik uzmani ama arkadaslar önce deniyormus dedikleri icin birsey olur diye gitmedim ama adamda masallah paradan baska bisy düsünmüyor suanda acmiyor telini ama yarinda olsa gider söylerm gercekten cok ince eleyip sik dokuyorum ama yine birsey geliyor..saedce 180 euroya komple vücut yapan yerler var güvenemiyorum ama suna bak ya adam resmen ne yapti güvenim kalmadi ne yapacam bilmiyorum

daha öncede biraz yazmisitm doktorla görüstüm yaptiracam diye ama araya baya seyler girdi anca simdiye nasip oldu yarin ilk seans yapilacak dudak üstü ve ceneye yarin ilk yapacam ikinciyi agustosun sonunda bir ay tatile gidecem sonra 5 seans sürüyor dedi...
ama simdi surada okudklarim yani o seasnlar arasi zaten 4-6 hafta o zaman killar cikar ne yapacam yani jiletle alininca belli olmuyor mu ya sanirim yapamam iple filan alsak olmuyomu yada ne bileyim cimbiz...sanirim yapamam ve ölece kalir benim epilasyon hikayem..canim skildi ha simdi
bu arada yurt disindayim yapacak kisi cilt doktoru ayrica kosmetik alanda böyle seyler yapiyorda ya uygulama ayni midir? nasi alacam yani trde sevgilimle bulusacam nasi cikayim jiletleyip off be

canım lazere başladıysan kıl köklerini harekete geçirecek tarzda temizleme yöntemlerinden kesinlikle sakınmalısın... genelde 4. hafta gibi çıkmaya başlıyor tüyler... uzadıkça makasla ya da tırnak makasıyla kısaltabilirsin...

ama yazın bence de yaptırma... yani lazer yaptırıp güneşe çıkma sakın... ben geçen sene bacaklarıma başlamıştım... tatile gideceksen başlamayalım dediler... geçen sene öyle bir tatil imkanım yoktu o yüzden başladık... lazer yapıldıktan sonra 10gün boyunca sürekli güneşten korumalısın... bir de açık renk tende daha iyi sonuç verdiği için bronzlaşmış tenlerde uygulama yapmıyorlar... ten renginin biraz açılmasını bekliyorlar...

bence yaptırmay düşündüğün yer ile bunları konuş ... neden seni bu konuda bilgilendirmediler ... gerekli bir nedenleri neymiş biz de öğrenelim...

başka bir yer araştır bence canım... bir de yüz bölgesi tüylerden kurtulayım derken bıyık bölgende kalıcı bir iz istemezsin sanırım...

canım lazere başladıysan kıl köklerini harekete geçirecek tarzda temizleme yöntemlerinden kesinlikle sakınmalısın... genelde 4. hafta gibi çıkmaya başlıyor tüyler... uzadıkça makasla ya da tırnak makasıyla kısaltabilirsin...

ama yazın bence de yaptırma... yani lazer yaptırıp güneşe çıkma sakın... ben geçen sene bacaklarıma başlamıştım... tatile gideceksen başlamayalım dediler... geçen sene öyle bir tatil imkanım yoktu o yüzden başladık... lazer yapıldıktan sonra 10gün boyunca sürekli güneşten korumalısın... bir de açık renk tende daha iyi sonuç verdiği için bronzlaşmış tenlerde uygulama yapmıyorlar... ten renginin biraz açılmasını bekliyorlar...

bence yaptırmay düşündüğün yer ile bunları konuş ... neden seni bu konuda bilgilendirmediler ... gerekli bir nedenleri neymiş biz de öğrenelim...

başka bir yer araştır bence canım... bir de yüz bölgesi tüylerden kurtulayım derken bıyık bölgende kalıcı bir iz istemezsin sanırım...

tamamen haklisin.. ben dün sivilcelerim icin kontrole gitmistim o arada yaptiracagimi söyledm oda ok dedi ama ben yazin olunca ne olur diye bisy bilmedigim icin eylülün 4 ünde tatile gidiyorum nasil bir ayarlama yapabiliriz dedim oda ikincisi agustosun sonunda olur dedi..termini disardan sekreterinden aldim o bahar olur dedi,yazin kötü dedi ama ben anlamdim ki hani skisiklar sandim ama ben doktora soraym dedi oda cumaya ver dedi...hdi ben bilmiyorum ama bana söylemesi gerekirdi ben sadece tatilim eylülde basliyor ekimde bitiyor dedim illa simdi olsn demedim ki desemde bilmyiorum..bende yarin icin yanimda baska birinide götürmek istemistim ben yine konusacaktim eger yanlis olursa sen yanlsi anladin demesinler diye ama iyki buraya yazmisim yoksa gidip tipis tipis yaptiracaktim..ben zaten beyaz tenliyim ama arabayla turkiyeye gelecez ve lazerden bikac gün sonra yolda mahvaolacak yüzüm disarda oldugum sürece günes kremi kullaniyorum ama yetmez sanirim biliyorsunuzdur belki expigment diye bi krem var onu kullanirken bana eczaci aksam kullan gündüz yakar demisti lazeri düsünemiyorum..ya iyki yazdim iyki cvp verdiniz gercektn cok sagolun

yazın güneş gören bölgelere kesinlikle yapmıyorlar lazer epilasyon...
demekki bazı yerler para içinde olsa insan sağlığını hiçe sayabiliyorlar demekki.
ben bugün gittim güneş gören kısımlarımdan hiç bir yere yapmadı.... Sağlıkla ilgili olan işlerde tavsiye üzerine ve bilindik yerlere gitmekte her zaman fayda vardır.

kızlar ben ilk seansda yaptırdım bacaklarımı ama şu kıl kökleri var ya siyah siyah duruyo onlar ne zaman geçicek çok sinir bozucu ya

kızlar ben ilk seansda yaptırdım bacaklarımı ama şu kıl kökleri var ya siyah siyah duruyo onlar ne zaman geçicek çok sinir bozucu ya

10 güne kadar dökülür canım... bol bol nemlendir ; bebe yağı da kullanabilirsin...
teninin hassaiyeti geçince 1 hafta sonra filan yani hafif hafif keseleyebilirsin...

ama sakın kökünden tutup çekme...

Kızlar bende bacaklarıma haziranın başında yaptırdım dökülmeler oldu ama yanmışkıllar cıkamayan kıllar oldu onlarda yakından siyah olarak dözüküyo kese yapıyorum nemlendirici sürüyorum uzayıp cıkıcak heralde ama hala duruyolar çok gıcık yaaa hep oynuyorum sıkmak istemiyorum iz kalır diye zamanla geçicek heralde bakalım böyle olan warmı sewgileropuyorumnanaktan

İlk zamanlar bepanten kullandım döküldüler ama siyah yanmış kıllar uzayamadı onlar nedendir anlamdım uzamıyoda öylece duruyolar napsam bilemiyorum elliyorum yumuşacık pürüzsüz gibi yakından bakınca gözüküyo siyah dökülmeyenler offff:1no2:

nurummm 15 gün sonraki kontrol seansına da gittin mi?

bir ayı bulabiliyor dökülecek olanların dökülmesi bu arada yeniler yani dökülmeyecek olanlar da çıkmaya başlıyor tabii elinle çekmeyi dene eğer lazerle dökülecek kılsa zaten geliyor eline peeling veya kese de yapabilirsin kalan kalacaktır zaten

ya kıslar 10 gün önce lazer yaptırıdm yüzüme göz etrafım yandııı özellikle nohuttan daha büyük biyer nerdeyse çukur gibi yandıı..ilaç kullandım geçmedi leke kaldı...o leke geçmiycekmi ya çok üzülüyorum tam gözümün yanı kıslar kapatamıyorumda :(:(:(:(:(

nem,yaptırdığın yere söyledin mi?bir de cilt doktoruna görün
yazın yüzüne lazer yaptırmakla iyi etmemişsin ayrıca:(
geçmiş olsun

ya kıslar 10 gün önce lazer yaptırıdm yüzüme göz etrafım yandııı özellikle nohuttan daha büyük biyer nerdeyse çukur gibi yandıı..ilaç kullandım geçmedi leke kaldı...o leke geçmiycekmi ya çok üzülüyorum tam gözümün yanı kıslar kapatamıyorumda :(:(:(:(:(

nasıl göz etrafın yaaa... :1shok:
hangi bölgene yaptırdın... off geçmiş olsun canım ya...

güneş kremi kullan ... gün içinde sürekli kullan... şu anda florasan ışığa ; bilgisayar ekranına karşı bile hassastır...

benim de kullandığım bir üründen göz çevrem yanık gibi olmuştu... bende biraz iz kaldı ama ben biraz geç başladım korumaya... fondoten filan sürme... nemlendirmeye çalış...

bi de ağlama sakın ... tuz da yakıyor ... -tatlicadiarzu-

nem,yaptırdığın yere söyledin mi?bir de cilt doktoruna görün
yazın yüzüne lazer yaptırmakla iyi etmemişsin ayrıca:(
geçmiş olsun

cnm bugun gitcemmmmm sorcam doktora ..tam gözümün kenarı yaa valla sinirlerim bozuldu...teyzemin yüzüne kaynar su dökülmüştü şimdi hiç iz yok belki zamanla gecer diyorum ama sürekli ayna elimde bakıp duruyorum....siz siz olun göz etrafınıza yaptırmayın lazer....

nasıl göz etrafın yaaa... :1shok:
hangi bölgene yaptırdın... off geçmiş olsun canım ya...

güneş kremi kullan ... gün içinde sürekli kullan... şu anda florasan ışığa ; bilgisayar ekranına karşı bile hassastır...

benim de kullandığım bir üründen göz çevrem yanık gibi olmuştu... bende biraz iz kaldı ama ben biraz geç başladım korumaya... fondoten filan sürme... nemlendirmeye çalış...

bi de ağlama sakın ... tuz da yakıyor ... -tatlicadiarzu-

oyy cnm bnmmmm sanada geçmiş olsun..10 gün yanık kremi kulandım şimdii hiç derimle bi bütüm oldu yanii agrımıyo sadece beyaz etrafı koyu hahve iz kaldı...yazık bize yeminleeee güzelleşcez diye iyicene maffolcaaz ne hayallerle başlamıştımmm lazere bu 4.seansımm ama hiç işe yaramıyorrrr..mafoldumben

cnm bugun gitcemmmmm sorcam doktora ..tam gözümün kenarı yaa valla sinirlerim bozuldu...teyzemin yüzüne kaynar su dökülmüştü şimdi hiç iz yok belki zamanla gecer diyorum ama sürekli ayna elimde bakıp duruyorum....siz siz olun göz etrafınıza yaptırmayın lazer....

ya göz etrafına nereye yaptırdın yaaa ... hadi sen yaptırdın nasıl yaptılar ?
bacağımıza bile yaparken kocaman gözlük takıyoruz biz :1shok:

ya göz etrafına nereye yaptırdın yaaa ... hadi sen yaptırdın nasıl yaptılar ?
bacağımıza bile yaparken kocaman gözlük takıyoruz biz :1shok:

valla kuzucum tam neresi biliomusun hani ince derin varya oraya kdr girmiş işte ayva tüyleri vardı ben alın haricinde tüm yüzüme yaptırıyorum sadece cenemde kalın tüyler var geri kalanı ince ama koyu renkte...aslında ben kaşındımmmmm alın haricinde heryerini yapın diye ama nebilim böle yanacagımı inan göz etrafıma yaparken agladımmm acısını düşün artık bacımmm hayatımda böle bi acı duymamıştım..1 hafta sonra kontrol seansım var valla o acıya nsl dayancam şimdiden korkusu aldımafoldumben

Back