Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevalcim merhaba benim şimdi ilk seansım 2 ay olmak üzere baya seyrek hala ne kadar daha beklemem lazım?Çıkanlarda baya uzadı çok çirkin duruyor ama mesela bir bölgede var biraz aşağısında hiç yok bu normalmi?
sopranoxl lazer epilasyon cihazını kullananlar oldu mu?tecrübelerinizi anlatırsanız cok sevinirim .arkadaslar bi de gitmeyi düşündüğüm merkez bitene kadar genital bölgeyi 2000 tl ye yapıyor artı koltuk altıhediye yani bu fiyata dahil.sizce nasıl.görüşlerinizi yazarsanız cok mutlu olurum.
sopranoxl lazer epilasyon cihazını kullananlar oldu mu?tecrübelerinizi anlatırsanız cok sevinirim .arkadaslar bi de gitmeyi düşündüğüm merkez bitene kadar genital bölgeyi 2000 tl ye yapıyor artı koltuk altıhediye yani bu fiyata dahil.sizce nasıl.görüşlerinizi yazarsanız cok mutlu olurum.
canım .bacak için ise bana çıkınca gel diyorlar..çıkmayan bölge demekki daha çıkmayacaktır..benimde mesela koltuk altımda 5-6 kıl var..bacakta ise diz altımın altında hiç çıkmıyor sadece dizlerimde var..böle böle işte zamanla bitiyor..bana azaldı diye indirim yaptılar sende de yaparlar
ya bende gidicem ama kimlerinde leke kalıyormuş korkuyorum sadece çeneme istiyorum siyah siyah çıkıyor yaptıran varmı yanarsa napıcam tazminat davaası açarım valla yüzüm önemli benim için
cnm ben ksk ye yakın oturuyorum bana bilgi verirsen sevinirim nerde isim nedir yerin ne kadar yaparlar ben şimdilik çene düşünüyorum ama sonraları bıyık ve koltuk altı yapıcam şimdi gitsem yaparlarmı yazın yapmıyorlarmış bildiğim kadarıyla nezamn başlar?
benim gittiğim yer alsancakta... sevinç pastanesine çok yakın...
özelden atarım bilgisini...
eylülde başlarlar... artık eskisi kadar güneş olmayacak çünkü... güneşten korunman lazım...