Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bişey sormak istiyorum şimdi ben ilk seansa gittim yüyle çıkıcak ve dökülücek dediler bir dahaki sefere o tüylerin yerinden yeni tüy çıkıcakmı yoksa lazerin etkilemediği tüylermi çıkıcak?
peki lazerin çıkmamış tüy köklerini harekete geçirip çıkarttığı doğru mu?
kızlar bu arada ben de fikrinizi almak istiyorum... ben bacak için 7. seansıma gittim en son ...normalde yarım bacak+ koltukaltı seansım 275 idi ... 7. seansta 150tl aldı... şimdi özellikle diz bölgemde çok fazla ince tüy var ... yani bir seans daha uygulanması gerek...
benim tüylerim kalındı ve ilk seanslar daha çok yanıt alabildim... ama 6. ve 7. seanslar da o kadar iyi değildi sonuç ... malum yaz ; daha rahat giyinmek istiyorum ... bir de maddi olarak da bu ay para ayıramayacağım... acaba jiletle alıp diğer ay mı gitsem ... jiletle aldığımı farkedince kadın almamalıydınız diyor ... anlam veremedim :sm_confused:
sizce ne yapmalıyım?
Canım sen gitmeden önce jilet yapmıyomusun kıllarına jiletlesen sertleşir we siyah kalın olur tüylerin we makine daha iyi görür cıkan ince tüylerde diğer tüylerde kalınlaşır ben özellikle bazen seansımın zamanını uzatıyorum jilet yapıyorumki daha iyi sonuç alayım diye sen jilet yap güçlensin kılların sonuçta güzel olur neden almalılısınız diyor kadın uzayınca kısaltıcaksın sen onlara bakma mantıklı düşünecek olursak siyah kılları makine daha iyi görüyo o zaman jilet yapıcaksın canım sewgileropuyorumnanaktan
saol canım... ya ben de öyle düşünüyorum ama kadın almamalıydın dedi bana... ben de anlamadım... bu haftasonu dudak üstüne gideceğim... o zaman sorarım hem fiyat da sorarım... sonra olmadı jilet yaparım... ya da şimdiden yapayım ben jilet pztye randevü alayım o zamana kadar çıkar heralde... aman yaaa kafamçokkarıştı
Ben yüzümde dudak üstünü yaptırıyorum onuda hiç jiletlemedim makasla kesiyorum yüzü jiletlemek biraz tehlikeli geliyo bana
bende daha jiletlemiycem cnmm tırnak makasıyla falan kısaltayım rahatsız edenlerii çok uzayıncaaaaa
kızlar ankarada yüzüne diot yaptırıpta memmun olan var mı 15 seans yuzume ıpl yaptılar ayva tüylerim kıl halıne geldi çok perişan yuzum lütfen bı yardımcı olun
hay allah kafam iyice karisti ya ne yapmam gerekiyor bilmiyor yarin icin randevu aldim ne yapacam bilmiyorum suandayazın yüze lazer epilasyon yaptırmak mı???
ben geçen yıl nisan ayında bacaklarıma yaptırmıştım sonra eylül gibi tekrar gittim yaptırmaya ve bronzlaşmış leke olur diye yapmadılar
lazerden sonra güneşten korumak gerekiyor koruyucu sürerek bile olsa yüze ben olsam kasımdan önce yaptırmayı düşünmezdim