- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
duyguege merhaba..izmirde nereye gittiğini bana özelden mesaj atarmısın rica etsem..
Tabi canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duyguege merhaba..izmirde nereye gittiğini bana özelden mesaj atarmısın rica etsem..
benım tuylerim çok inceydi 14 seans gittim daha kalınlaştırdılar koyulaştırdılar çok kotü bı durum resmen pisikolojım bozuldu kendime güvenım ditti pürüzsüz ciltleri görünce imrenıyorum şimdi eskı halıne dönsün bı daha dokunmayacam dıye allaha yalvarıyorum berbat oldu rezillik.benım yuzume başlanılmaması gerekıyormuş ince tuyler yuzde dağılıove kalınlaşıyo paza gözler işte benı yaktılat
Merhaba arkadaşlar, bende lazer apilasyon yaptırıyoru(Alexandrite) 4 seans gittim. Bu arada tüm bacağa gidiyorum. 4 seansda biter dedi merkez. Ama maalesef dedikleri gibi olmadı. Alt bacağım %75 bitti ama üstler anca %50 bitti. 2-2,5 ay rahatım sonra bir bakıyorum çıkmışlar. Birde ben her gittiğimde para veriyorum. Yani bitirme fiyatlı olan paketlerden değil. Kaç seans gidicem ve ne kadar daha para vericem diye sinirlerim bozulmaya başladı. Sizler ne durumdasınız?
Canım banada 4 seansta biter dediler şuan alt bacağımın 3. seansı bitti azalma wardı bakalım ne olacak üst bacagımda 1. seansı bitti üst bacaktaki kıllar alt bacağa göre daha ince olduğu için geç bitebilir sen seans başı nekadar ücret weriyosun ben seans başı tüm bacak 400 tl weriyorum memnunum da bakalım ne olacak sewgilerrropuyorumnanaktan
alexandrite makina sarı ve ince olanları görmüyor. Tüylerin hepsi o an yokoluyor ama oluşum evresine göre kimisi 1,5 ay sonra tekrar çıkıyor ve sen bu arada seansı tekrarlıyorsun.çıkanlarda tekraran seansta yokoluyor.
kızlar bana dün lazerde acısına dayanabilirmiyim diye 1 kez atış yaptırlar
kadın ikimizede yeşil gözülük taktı birde başlamadan sorular sordu
aman yarabbim o yeşil gözlüklerle kadında eline almış makinayı aynı satır gibi nasol korktum:sinifsinif:
hele o atışı yapma anını anlatamam bi çığlık attım canım çok tatlıdır :gitme:
lazere başlamam lazım ama hayatta başlayamam o acıyla :a015: