ya benım ust bacaklarım cok azaldıda altların on tarafı bıtmıo bu sogutucusu olan alexandre ıdı sanırım adı bana 2 seanstır en yuksek volume uyguluyolar umarım azalır artık sordugumda bıtıcek dıolar ama bakalım bu pazar yıne randevum var neysekı cok musterı goturduum ıcın bıtene kadar yapıcaklar para vermıorum hihoyyyt
Canım kaç seans oldu bacakların bide siyahmı kılların siyah değilse makine görmeyebilir inş biter canım sewgilera.s.
10 seans oldu valla canım bugün 11 olucak renklerınde sıyah ve sert napcam bılmıorum valla umarım bıterler
bana 5 seansta biter herhalde demişlerdi, 6. seanstan sonra bile bitmedi! bi de çok canım acıyor benim, bi çözüm önerisi olan var mı? ağrı kesici falan alıyorum hiç işe yaramıyor.
Canım ya 11 mii oha falan oldum bana hiç öyle bişey demediler ilk önce 4 dediler sonra 3 de biter 4 de toparlama yaparız dediler bayada azaldı şimdiden 2. seansım bitti bakalım ne nolacak tam lazerlikmişsin siyah we sertse kılın ten renginde beyazsa tam lazere uygunsun inş biter canım ya hayırlısı olsun sewgilera.s.
inşallah canım tek temennim bir an once bıtmesı umarım uzamaz daha fazla banada ılk 6 seans en fazla 7 seansta bıter demıslerdigörüsürüzz...
bence 2 hafta sonra sonuca göre arayın... belki tamamen dökülürler... kontrol seansına gerek kalmaz...
1 hafta oldu epilasyona gideli dökülmediler doktora sormuştum jiletle alabilirsin demişti aldım ama hala bir değişiklik yok.. bu haftasonu dökülmeye başlasınlar artık delikafadulden
herkese,merhaba
bugün lazere başladım.Alexandrite blueshine?cihaz hakkında bilginiz yada tecrübeniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.çünkü devam edip etmeme konusunda kararsızım.yaparken acı olduğu icin yanında soğuk hava da verdiler ama etkisi az olur dedi yapan kişi.Bitirme paketi olarak aldım.
arkadaşlar ben yeni üye oldum herkese meraba:)
ben anadolu yakasında oturuyorum ve lazer epilasyon için biyer önereblecek biri varsa sevinirim güvenilir biyer olsun istiyorum
kızlar belki size saçma gelicek ama hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum...lazer epilasyona giderken tüyleri almadan mı gidiyosunuz...yani kıllarla mı:) yoksa temizleyip mi gidiliyo hiç bilgim yok....
Canım gitmeden 4 gün önce jilet yap weya yapma kıllarını görsünler gerektiğinde onlar kısaltıyorlar agda falan yapma gitmeden 2 ay önce dewamlıjiletlersen daha iyi olur iyice sertleşsin we siyahlaşsın sewgilerrrra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?