herkese selamlar,ben lazer epilasyon deneyimimi paylaşmak istedim.bir lazer epilasyon merkezi kampanya düzenliyordu,öyle etkili tanıtıyorlarki çok düşük ücret olmamasına rağmen kredi kartından tek çekimle üye olma hatasına düştüm ve çilem başladı.2.seanstan itibaren tüm vücut anlaşmam olduğu halde kol,bacak,koltukaltı gibi ayrı ayrı seanslarda almaya başladılar ve savsaklamalar başladı.her seans öncesi en az 1 saat orada bekletiyorlar.yaptıkları işkencenin mazereti de hazır,makinenin soğutucusu bozuk diye işin içinden çıkıyorlar ama sizi gönderdikten sonra insanları seansları almaya devam ediyorlar.kaliteli hizmet sunmuyorlar,epilasyondan 10 gün sonra bir bakıyorum bacakların orası burasında bi sürü kıl kalmış.kalitesiz ve savsaklayıcı hizmet,müşteriye kalitesiz hizmet sunumu hepsi orada.her seans yaklaştığında artık sinir harbine döndü,yarım kalan yerler için o yoğunluk içinde yeni randevuları ayarlamaya çalışıyorumm,dökülmeyen kıllar,alınmayan kıllar,eski seansları halledeyim derken yeni seansa tüyleri çıkmaması.tam bir sinir harbi.arkadaşlar sizlere önerim kampanyada değil seans başı olarak bir lazer merkezine gitmeniz.artık tak dediği yerde ve sanırım yakında artık o paramı yandırıp yeni bir merkez aramaya başlıyacam galiba.bu merkezin adı;kibele lazer epilasyon merkezi;aman arkadaşlar zarar görmek istemiyorsanız oradan uzak durun ve benim gibi kampanyasına katılma gafletine düşmeyin.herkese tüysüz ve sağlıklı günler