ben cts günü dudak üstü için gittiğimde bacak ve koltukaltı kontrolü yapıldı...6. seansım biteli 2 ay oldu... tekrar seans gerekir mi diye baktık... 1/2 seans gibi birşey gerekiyor şu anda bacaklarım için ... ama 7. seans diyelim de ücreti azalttı nerdeyse yarı yarıya...
koltukaltımda 3-5 çok zayıf tüy kaldı ... ve ben 2 aydır hiç almadım... yani rahatsız etmeyecek şekilde... sanırım 7. seansta biter ...
bence sen de memnun kalacaksın... ben genital ve üst bacak için de devam etmeyi düşünüyorum ama maddi olarak şu an başka önceliklerim var ... ama yaptıracağım...
bana cts günü lazerden sonra fondoten uygulayabilirsin demişti...
ama evde sürmemen ; hava alması daha iyi olur... evdeyken bepanthen kullanabilirsin... ya da önerdiği başka krem varsa onu... ben de biraz pütürlük de oluyor çok fondoten sürünce de orda bir tabaka oluyor gibi ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap...
kaç yaşındasın canım ?
reglinde düzensizlik de belirti olabilir... ama test yaptırabilirsin bence hem için rahat eder... hem de gerekirse tedaviye de başlamış olursun...
bende dudak üstüne ve yüzdeki sari tüyler icin epilasyon yaptiracam yurt disindayim cilt doktorumun böyle güzellik merkezi bi yeride var orada yaptiracam daha önce konusmustuk ama o zaman tam düsünmedigim icin birsey sormadim..bana o zaman 5 seansta bitiyor dedi ama hangi araliklarda olacagini bilmiyorum fiyati 4 ay once her seasn 180 euro demisti fakat ben sunu ögrenmek istiyorm sanirim ilk basta bu tüyler sertlessin diye jilet yada o tür bisyle kaziolarmis ee bu seanslar sirasinda o sekilde okula nasil gidecem yani o zaman suanda bunu yaptiramam eger o sekilde cok belli olacaksa..bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..birde ben daha doktorla konsutugumda ona söyledim ben horman testide istiyorm eger bu tüyler hormandan cikiyosa epikasyon yapsamda yeniden cikacak diye o zaman bisy yok demisti sonucuna acaba simdi yeniden isteyim mi hormon testini bilmiyorm 5 seans az gibi geliyor ama ne kadar sürede oluyor hicbir fikrim yok randevu alip konusmam lazim ama kafama cok takiliyor yardime derseniz sevinirim
merhaba ben lazer epilasyona gideli 3 haftayı geçti tüylerimin birazı döküldü birazı dökülmedi normalmi acaba?
ben dün ilk lazer epilasyon seansıma gittim kızlar. tüm bacak ve bikini bölgesi yaptırdım. bekledigimden daha çok acıdı ama dayanılamayacak gibi de degil.bazı bölgeler çok daha fazla acıdı, kıl yapısına baglı sanırım bu acı. kalın kıllar daha çok acıyor.
en ünlü merkezlerden birine gittim.çok güleryüzlü ve profesyoneldi çalışanlar. bana güvenilir geldi. dün akşam yaptırdıktan sonra bacaklarımda hafif bir yanma oldu ama şimdi kırmızılık bile yok. kılların tamamen dökülmesini 4 gözle bekliyorum...hihoyyyt
Canım senin adına sewindim hayırlı olsun bakalım aramıza hoş geldin daha dur bakalım dökülsün azalma olsun dahada mutlu olucaksın biz çok memnuz bacaklarına krem sür canım ılık dua al bacaklar geç dökülür kontrole gitmeden kese yaparsın şimdilik elleme kılları kolay gelsinnn canımmm:1hug:
bir de su anda böyle jiletle alınmış gibi siyah siyah kıl kökleri görünüyor. normal dimi bu?biraz uzayınca dökülecek dimi ?
fıyatlar nasıl arkadaslar bıde nerde yaptıroyosunuz
evet canım çok normal... sonuçta kökleri yakıyor ama kökleri almıyor ... o kökler zamanlar dökülecek... sen sakın tutup çekme ... 10 güne kadar dökülür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?