Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Ben daha önce 4 sean başka yere gitmiştim ama jel sürerek yapıyorlardı hiç memnun kalmadım. Çok az bi azalma oldu. paracıklarım çöğe gitti şimdi 4 seansın 2 sini bedavaya getiriyorum kontrol altında.

Uzmana söyledim jelle yapılanlar fotoışın tedavisi gibi bişiymiş daha az tepki veriyormuş daha uzun sürede sonuçalıyormuşuz. tavsiye etmedi. Gerçi bende etmem canım . Herhalde 3 ay sonra sonuç almış olırım diyorum çünkü çok kıllıda değilim normal yoğunlukdayım.

bende dudak üstüne ve yüzdeki sari tüyler icin epilasyon yaptiracam yurt disindayim cilt doktorumun böyle güzellik merkezi bi yeride var orada yaptiracam daha önce konusmustuk ama o zaman tam düsünmedigim icin birsey sormadim..bana o zaman 5 seansta bitiyor dedi ama hangi araliklarda olacagini bilmiyorum fiyati 4 ay once her seasn 180 euro demisti fakat ben sunu ögrenmek istiyorm sanirim ilk basta bu tüyler sertlessin diye jilet yada o tür bisyle kaziolarmis ee bu seanslar sirasinda o sekilde okula nasil gidecem yani o zaman suanda bunu yaptiramam eger o sekilde cok belli olacaksa..bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..birde ben daha doktorla konsutugumda ona söyledim ben horman testide istiyorm eger bu tüyler hormandan cikiyosa epikasyon yapsamda yeniden cikacak diye o zaman bisy yok demisti sonucuna acaba simdi yeniden isteyim mi hormon testini bilmiyorm 5 seans az gibi geliyor ama ne kadar sürede oluyor hicbir fikrim yok randevu alip konusmam lazim ama kafama cok takiliyor yardime derseniz sevinirim

merhaba ben lazer epilasyona gideli 3 haftayı geçti tüylerimin birazı döküldü birazı dökülmedi normalmi acaba?

tekrardan teşekkürederim canım ben 23 yaşındayım.. tavisyelerine uyucamm:1hug:

benim bildiğim kadarıyla kızıl ve sarı tüyleri lazerin görmesi zor... ama yeni çıkan bir makine varsa bilemiyorum... hormon testini istersen için rahat olsun diye yaptırabilirsin tekrar... ama kısa süre önceyse gerek yok sanırım... ama bu benim fikrim sen yine gerçekten bilen birine sorabilirsin...

benim tenim beyaz ; tüylerim de kalındı... o yüzden jilet yapmadı...ama seans sonrası 3-4 günde toparlıyor cildim kendini... biraz hassas bir cildim var... ilk gün şiş ve kızarık... sonra sadece kızarık... sonra da dökülmeyenlerin pürüzlü görünümü ama fondotenle kapatabiliyorum... bence sen sarı tüyler için daha fazla araştır... ve yüz en zor bölge genelde 6-8 seans... 5 seans çok az geldi bana...:sm_confused:

merhaba ben lazer epilasyona gideli 3 haftayı geçti tüylerimin birazı döküldü birazı dökülmedi normalmi acaba?

hangi bölge canım ? bacak en zor dökülenlerden mesela... benim tenim de kuru olduğu için zor dökülüyor... eğer cildinin hassasiyeti geçtiyse kese yapabilirsin ama abartmadan... bir de bana kuru cildim için bebe yağı önermişlerdi...

Merhaba arkadaslar,

bisey sormak istiyorum ..ben butun yazilari okuyamadim .. belki daha once sorulmustur..

Bende hormon bozuklugu tesbit edildigi icin lazer yaptiriyorum .. yuz ve boyun bolgeme .. diode lazeri ile .
5-6 seans gittim. ilk yaptirdigim haftalarda cok fazla cikmiyor .. ama seans aralarini uzattigimdan cok geri geliyor ve bazileri cok kaldin oluyor.. surekli almam gerekiyor ( jilet veya tug dokucu bil madde ile tabiki) ayrica son seanslardan sonra azalmasi gerekirken , fazlalasmis gibi geldi bana
ortalama 6 seans da bitecegini solemisleri ayrica (tenim beyaz ve tuglerin siyah , ve daha once alinmamis oldugu icin) .. ama bence benim bi 6 seansa daha ihtiyacim olacak :S
ayni problemi yasayanlar , neden kaynaklandigini veya bi cozum yolu bilenlerin yorumlarini bekliyorum

canım benim hormon bozukluğu varsa benim bildiğim önce hormon bozukluğu için tedavi görmen gerekir sonra lazer yaptırırsan faydasını görürsün.Bende lazer yaptırıyorum ense,bel ve kollarıma başlamadan önce hormon bozukluğu olup olmadığına baktılar yokmuş.Ama neden böyle birşeye gerek duyduklarını sordum ve cevapları şöyle oldu: ' hormon bozukluğu olduğunda lazer yapsakta sonuç alamıyoruz,önce hormon bozukluğu için tedavi görmesi gerekir hastanın sonra bize gelebilir ancak 3 seanstan sonrada herhangi bir farklılık olmasa o zaman bir sonraki seanslarda da sonuç veremeyiz.' umarım birazda olsun yardımcı olmuştur.

Merhaba bayanlar...

Bişey soracağım. Lazer yaptırıyorum. Ve 15 senas olmuştur toplamda. Bacaklarım süt gibi beyaz değil.Tüylerimde inceldi ve açık renkteler. Lazer yapan kişiler bana "ne kadar gelirsen gel bu tüyleri makina görmez kalır" dediler. Sebebi de tüylerimin açık renk, bacaklarımın beyaz olmamasıymış. Tüylerimi saç boyası gibi bişi ile boyasam koyulaştırsam rengini olur mu?

hiç sanmıyorum çünkü kıl kökünde açık renk oluyor bu durumda yani kıl kökünü koyultmanın bir yolunu bulman lazım çünkü lazerin kıl kökünü görüp yakması lazım. .)

ben dün ilk lazer epilasyon seansıma gittim kızlar. tüm bacak ve bikini bölgesi yaptırdım. bekledigimden daha çok acıdı ama dayanılamayacak gibi de degil.bazı bölgeler çok daha fazla acıdı, kıl yapısına baglı sanırım bu acı. kalın kıllar daha çok acıyor.
en ünlü merkezlerden birine gittim.çok güleryüzlü ve profesyoneldi çalışanlar. bana güvenilir geldi. dün akşam yaptırdıktan sonra bacaklarımda hafif bir yanma oldu ama şimdi kırmızılık bile yok. kılların tamamen dökülmesini 4 gözle bekliyorum...hihoyyyt

Canım senin adına sewindim hayırlı olsun bakalım aramıza hoş geldin daha dur bakalım dökülsün azalma olsun dahada mutlu olucaksın biz çok memnuz bacaklarına krem sür canım ılık dua al bacaklar geç dökülür kontrole gitmeden kese yaparsın şimdilik elleme kılları kolay gelsinnn canımmm:1hug:

bepanthen sür dediler onu sürüyorum.8 mayısta kontrolum var. işlem sırasında canım acırken hep kendi kendime " hadi sık dişini biraz mis gibi olucak" diye gaz verdim hep :lepi:

bir de su anda böyle jiletle alınmış gibi siyah siyah kıl kökleri görünüyor. normal dimi bu?biraz uzayınca dökülecek dimi ?

kızlar emla bende hiç işe yaramadı lazerde kıvranıyorum resmen. nolur bildiğiniz başka bi yöntem varsa söyleyin. eczacı tanıdığı olan varsa sorsun. acaba şu dişçilerin kullandığı spreyler işe yarar mı? deneyen varsa lütfen söylesin artık acı çekmek istemiyorum

bir de su anda böyle jiletle alınmış gibi siyah siyah kıl kökleri görünüyor. normal dimi bu?biraz uzayınca dökülecek dimi ?

evet canım çok normal... sonuçta kökleri yakıyor ama kökleri almıyor ... o kökler zamanlar dökülecek... sen sakın tutup çekme ... 10 güne kadar dökülür...

fıyatlar nasıl arkadaslar bıde nerde yaptıroyosunuz

canım fiyatlar kişiye ve merkezlere göre değişiyor...

mesele benim tenim beyaz ; kıllarım kalın ve siyahtı... az da değildi... yarım bacak+koltukaltı 275 tl verdim 6 seans... 7. seans azaldığı için 150 tl olacak... dudak üstü 50 tl...

ama izmirde diğer merkezlere göre biraz daha pahalı benim gittiğim yer...
istanbul biraz daha uygun ... belki fikir verir...

kıslar oncelıkle sunu soylemelıyım kı lazer sabır işidir
bende koltuk altımın 1.seansını genitalımın ise 3.seansını bitirdim.
ilk seansımda genitalde çok ümtszliğe kapıldım gözle görülür bir azalma var görüyorsunuz ama dökülüp tekrar çıktı 2 ay sonra tekrar gittiğimde ise yıne aynı şekılde lazerde döküldü.sonuç dahada iyiye gidiyordu.sewndimalkisalkisalkis
3.seansımda heç bişi kalmadı gibi bişey çok mutluyum ama çıkcak bellı kökden görünüyor
birde not olarak kesınlkle seans aralarını uzun tutun.ayda bir gidilen lazer bana pek doğru gelmıyor...

fiyat listeleri ortalama olarak
genital:100-200
koltuk altı:50-100
tüm bacak:500-1000
yarım bacak:250-500
dudak üstü:25-100
tüm kol:250-750
tüm yüz:100-500
genel olarak ortalama bir kaç yerden fiyat aldım ve ortalama olarak bu fiyatlar çıktı.
bu fiyatlar seans başınadır ve uygulanan cihaza ve merkeze göre değişmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…