Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

sağol tatlım ya yardımcı oldun bana bende yeni yeni düşünmeye başladım araştırıyorum...hiç de bilgim yoktu o konuda sağol canım...

R ederim canım gidene kadar jilet yap sertleşsin canım soruların olursa cekinme özeldende sorabilirsin canım k.i.ba.s.

arkadaşlar hepinize merhaba,
ben siteye yeni üye oldum ve yardımınıza ihtiyacım var istanbul anadolu yakasında lazer epilasyon yaptırıp memnun olan birileri varsa bana isim verebilirler mi birde fiyatları hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yardımlarınızı bekliyorum sevgiler

bana izmir de lazer epilasyonu için önerebileceğiniz bi yer warmı?fiyatlar konusundada bilgi werirseniz sewinirim genital bölge we koltukaltı için

kızlar ben genital ve koltukaltına başladım dökülmeye başladı ama özellikle genitaldekiler sertleşip kıvrıldığı için iççamaşırına takılıyo ve canımı acıtıyo ne yapmam lazım? elle çekince geliyo ama oturup tek tek çekemem ya...

Merhaba kızlar bende lazer epilasyona başlicam da kararsız kaldım. 2 yer var.

1.si Alexander kullanıyor 2. IPL kullanıyor. Kumral, buğday tenliyim. Daha önce başka bir yere 3 seans koltuk altı için gittim azalma oldu ama memnun kalmadım. IPL kullanan yer deneme atışı yapacağını söyledi. Hangisi ???

Sevgili yaren bizi aydınlattığın için teşekkür ederim. Alex ile IPL arasında kalmııştım ama sanıyorum IPL bana daha uygun olacak. a.s.

ıpl yi pek önermiyorlar ama yine sen bilirsin. ben alexandrite yaptırıyorum yeni başladım gerçi ama işe yarıyor. benim de tenim aynen seninki gibi ama kıllar siyah eğer seninki de öyleyse kesinlikle alexi tavsiye ederim.

benim kiler çok siyah değil canım ondan IPL ağır bastı. Kızlar istanbulda kybelle,beuty center ve centter of lazer 3 seçenek vardı bana uygun ama kybelleden memnun olmayan arkadaşlar var ve şikayet var com dada dertlileri gördüm o nedenle eledim onu. Kızlar istanbulda gidip memnun kaldığınız bir lazer merkez varsa bana özelden mesaj atarmısınız? Ten- kıl tipiniz, seans adedi, sonuç da belirtirseniz sevinirim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :1hug: a.s.

Canım takılması çok normal takılırlar ama elleme sen kendileri dökülsün bi uzayınca takılmazlar

arkadaşlar bende yüzüm için lazere başladım. ilk seansım bitti benimde yüzüme jilet vurdular sonra jel sürüp yaptılar ama gittigim yerde hormonla ilgili bişey soran olmadı büyük ve güzel bi güzellik salonunda yaptırıyorum eğer bende hormon bozukluğu varsa lazerin ne gibi yan etkisi olur??
birde adet dönemide yapmıyolarmış bununla ne ilgisi var??
ayrıca yüzümüz hiçmi güneş görmicek güneş kremleri dışında nasıl korunabilirim ???

Günaydın kızlar, cumartesi günü ilk seansımı oldum. Tavsiye üzerine Nişantaşında bir merkeze gittim ve alex le lazer yaptılar. Benim gittiğim yer 2 ayda 1 seans yapıyor. 1 seans uygulamasından 15 gün sonra kontrol seansı yapıyorlarmış ve kişinin yılda maksimum 6-8 seans yaptırması gerektiği konusunda uyardılar beni. Sağlık açısından dikkatli olmak lazım. Ben kol altına başladım memnun kalırsam genital düşünüyorum ama bunun sağlık açısından bir zararı varmı acep ?

arkadaslar birde sormak istedigim ilk seanstan 25 gün sonraya gün verdiler 25 gün boyunca tüyler alınmıcakmış almassam dede gibi gezerim sakallı sakallı napcam benn nolur yardımcı olunnn

canım eğer hormon bozukluğu varsa lazerin bir zararı olmaz ama faydası da olmaz açıkçası...çünkü lazer mevcut kıl köklerini yokediyor ; inceltiyor...

yeni çıkanlar için sürekli yaptırıyor olman lazım... ama hormon bozukluğu tedavisi ile beraber lazer öneriliyor... istersen sen şüpheleniyorsan böyle bir durumdan testlerini yaptırabilirsin...

ben de dudak üstüme yaptırıyorum... 2-3 saate bir güneş kremi sürmem lazım cildim hassas çünkü... ama işte zor oluyor ; bir de fondotenle kapatıyorum... o yüzden tekrar uygulayamıyorum... gerçi firma içinde güneş de görmüyorum ...

ama eğer sen dışarı çıkacaksan çok dikkatli olmalısın... lekelerle uğraşmak cidden çok daha zor... çok fazla direkt güneşte kalma... tatile gidersen güneşlenme... ben bacaklarıma yaptırdığımda seanstan sonraki ilk 10 gün hiç güneş görmeyecek demişlerdi... yüz daha farklı tabii ; korumak o kadar o kolay olmaz ama dikkat etmeni öneririm...

adet dönemi hakkında pek bilgim yok...

arkadaslar birde sormak istedigim ilk seanstan 25 gün sonraya gün verdiler 25 gün boyunca tüyler alınmıcakmış almassam dede gibi gezerim sakallı sakallı napcam benn nolur yardımcı olunnn

canım alma sakın... kökleri harekete geçirecek bir şey yapma... şimdi hassastır ama bikaç gün sonra hafif hafif elinle keseler gibi yap zaten dökülecekler zamanla... fondotenle filan kapatmaya çalış...

benim dudak üstüm 3 gün sonra toparlıyor ... senin de en geç 1 hafta toparlanır bence... sonrasında tekrar çıkmayacak da o kadar sürede... çıkanı da alma... oldu çokçabuk çıktı o zaman ara gittiğin yeri kontrol etsinler ...

dudak üstü seanslarım benim ayda 1...

ben cts günü dudak üstü için gittiğimde bacak ve koltukaltı kontrolü yapıldı...6. seansım biteli 2 ay oldu... tekrar seans gerekir mi diye baktık... 1/2 seans gibi birşey gerekiyor şu anda bacaklarım için ... ama 7. seans diyelim de ücreti azalttı nerdeyse yarı yarıya...

koltukaltımda 3-5 çok zayıf tüy kaldı ... ve ben 2 aydır hiç almadım... yani rahatsız etmeyecek şekilde... sanırım 7. seansta biter ...

bence sen de memnun kalacaksın... ben genital ve üst bacak için de devam etmeyi düşünüyorum ama maddi olarak şu an başka önceliklerim var ... ama yaptıracağım...

küçük böcük çok teşekkürederim tavsiyelern için, şimdi ben fondoten yada pudra kullansam cildime zararı olurmu öyle kapatayım bari yoksa sokaktakiler korkar kaçar mazallah

küçük böcük çok teşekkürederim tavsiyelern için, şimdi ben fondoten yada pudra kullansam cildime zararı olurmu öyle kapatayım bari yoksa sokaktakiler korkar kaçar mazallah

kıllanmadan başka hormon bozukluğu nasıl belli olurki

bana cts günü lazerden sonra fondoten uygulayabilirsin demişti...
ama evde sürmemen ; hava alması daha iyi olur... evdeyken bepanthen kullanabilirsin... ya da önerdiği başka krem varsa onu... ben de biraz pütürlük de oluyor çok fondoten sürünce de orda bir tabaka oluyor gibi ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap...

kaç yaşındasın canım ?

reglinde düzensizlik de belirti olabilir... ama test yaptırabilirsin bence hem için rahat eder... hem de gerekirse tedaviye de başlamış olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…