herkese selamlar,ben lazer epilasyon deneyimimi paylaşmak istedim.bir lazer epilasyon merkezi kampanya düzenliyordu,öyle etkili tanıtıyorlarki çok düşük ücret olmamasına rağmen kredi kartından tek çekimle üye olma hatasına düştüm ve çilem başladı.2.seanstan itibaren tüm vücut anlaşmam olduğu halde kol,bacak,koltukaltı gibi ayrı ayrı seanslarda almaya başladılar ve savsaklamalar başladı.her seans öncesi en az 1 saat orada bekletiyorlar.yaptıkları işkencenin mazereti de hazır,makinenin soğutucusu bozuk diye işin içinden çıkıyorlar ama sizi gönderdikten sonra insanları seansları almaya devam ediyorlar.kaliteli hizmet sunmuyorlar,epilasyondan 10 gün sonra bir bakıyorum bacakların orası burasında bi sürü kıl kalmış.kalitesiz ve savsaklayıcı hizmet,müşteriye kalitesiz hizmet sunumu hepsi orada.her seans yaklaştığında artık sinir harbine döndü,yarım kalan yerler için o yoğunluk içinde yeni randevuları ayarlamaya çalışıyorumm,dökülmeyen kıllar,alınmayan kıllar,eski seansları halledeyim derken yeni seansa tüyleri çıkmaması.tam bir sinir harbi.arkadaşlar sizlere önerim kampanyada değil seans başı olarak bir lazer merkezine gitmeniz.artık tak dediği yerde ve sanırım yakında artık o paramı yandırıp yeni bir merkez aramaya başlıyacam galiba.bu merkezin adı;kibele lazer epilasyon merkezi;aman arkadaşlar zarar görmek istemiyorsanız oradan uzak durun ve benim gibi kampanyasına katılma gafletine düşmeyin.herkese tüysüz ve sağlıklı günler
Senin adına çok üzüldüm .bende kampayayla gittim ve kredi kartı taksit yaptırdım .acaba hatamı yaptım diyorum. 1.seansıma girdim hiç bir sorun yok şuanda .bir kaç seans sonra belli olur. :sm_confused:
Bugün lazer epilasyona başlayacağım ama korkuyorum çok canım acır.. başıma bir iş gelir diye umarım iyi geçer bakalım gelişmeleri yazarım sizlere...
yaa buarada bişey sorucam arkadaşlar alex le lazer oldumu yazmştım tam 1,5 senedir memnunum fakat ama şöyle diyolar "bol bol tüyler çıktıkça jiletleyin" diyolar ve bende açıkcası tedirgin oldum için nadir jiletleme yapıorum çogalmasından korkuyorum..acaba sadece bizim bura mı böyle yoksa bu işin usulü bu mu bilen varsa lütfen cevaplasın teşekkürlerrr.
seni çok iyi anlıyorumAma ben giderken korkmadım seanstan çıktıktan sonra ve ertesi 2 gün boyunca çok korktum hatta ağladım sırnaşık şey .çünkü benim koltuk altlarım resmen yandı :1shok: 1 hafta krem kullandım hatta kontrole kadar 2-3 kıl dökülmüştü. kontrol seansından sonra döküldü kıllar.. 2 haftadan beri de çıkmıyor..çıkan dökülüyor.. ilk zaman çok pişman olmuştum ama şimdi iyi ki gitmişim diyorum ..
2 hafta oldu yok ne güzel yaaaa hihoyyyt:teytey:
ben giderken korktum ama kolay geçti biraz canım yandı o kadar kızarıklık falan olmadı çok şükür.. iki hafta sonra dökülecekmiş tüyler bakalım 4 gözle bekliyorum kılsın günleri daha ilk seansım bakalım kaç seansta kurtulacağım.... birde bana kontrol seansı falan diyen olmadı 45 günm sonra gel dediler..
ya acaba kontrole gel demeyi unutmuş olabiilirler mi? Tecrübeli arkadaşlar kontrol seansı önemli değil mi..? Ben önemli diye biliyorum :uhm:
alt bacakları biten arkadaş varmı acaba her yer azaldı orası bıtmıo benımkıler baya bı kalındıda kopması lazım 10. seasn oldu ama cok sıkıldım aynı acıyı cekmekten mirmirmirmir
ya acaba kontrole gel demeyi unutmuş olabiilirler mi? Tecrübeli arkadaşlar kontrol seansı önemli değil mi..? Ben önemli diye biliyorum :uhm:
içime dert oldu şimdi arar sorarım 2 haftaya dökülür dediler ama bilmiyorum napıcam.. kontrol falan diyen yok öle girdim yaptırdım sonra bi dahaki randevuyu söylediler o kadar :bbo: :bbo:
içime dert oldu şimdi arar sorarım 2 haftaya dökülür dediler ama bilmiyorum napıcam.. kontrol falan diyen yok öle girdim yaptırdım sonra bi dahaki randevuyu söylediler o kadar :bbo: :bbo:
aynen bana da aynı şeyi yaptılar. Hiç kontrole falan çağırmadılar.fisfisfis
alt bacakları biten arkadaş varmı acaba her yer azaldı orası bıtmıo benımkıler baya bı kalındıda kopması lazım 10. seasn oldu ama cok sıkıldım aynı acıyı cekmekten mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?