Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Normal canım lazere gitmeden 3-4 gün önce jilet yapın diyorlar we uzayan kıllar yanıyo kokuyo mormal 15 20 günde anca dökülüyo genital we koltukaltı daha cabuk dökülüyo ama bacaklar daha geç dökülüyo kontrole gidene kadar ellemeyin gitmeden önce hafif kese yapın kızlarrr sewgilerra.s.

Asteriks canım benim yazımı okudunmu bilmiyorum ben söylemiştim
Bazı yerlerde hem para boşa gidiyo 3. seanslardan sonra azalma olunca indirim oluyo senin dediğin gibi lazer epilasyon merkezi makineler doktorlar çok önemli kampanyalara kapılmayalım tecrubeli yerlere gidelim yaptıranlarla konuşalım çok önemli çünkü canım inş sende istediğin gibi bir yer bulursun ordaki doktorlarla konuşsan kıllarda azalma warmı sonuç nedir tam olarak canım sewgilerra.s.

Senin adına çok üzüldüm .bende kampayayla gittim ve kredi kartı taksit yaptırdım .acaba hatamı yaptım diyorum. 1.seansıma girdim hiç bir sorun yok şuanda .bir kaç seans sonra belli olur. :sm_confused:

Senin adına çok üzüldüm .bende kampayayla gittim ve kredi kartı taksit yaptırdım .acaba hatamı yaptım diyorum. 1.seansıma girdim hiç bir sorun yok şuanda .bir kaç seans sonra belli olur. :sm_confused:

Canım herkezde böyle olmaz ya inş senin merkez güzeldir şimdilik bi sorun yoksa iyi inş ilerdede olmaz sewgilerrra.s.

Bugün lazer epilasyona başlayacağım ama korkuyorum çok canım acır.. başıma bir iş gelir diye umarım iyi geçer bakalım gelişmeleri yazarım sizlere...

Bugün lazer epilasyona başlayacağım ama korkuyorum çok canım acır.. başıma bir iş gelir diye umarım iyi geçer bakalım gelişmeleri yazarım sizlere...

seni çok iyi anlıyorum Ama ben giderken korkmadım seanstan çıktıktan sonra ve ertesi 2 gün boyunca çok korktum hatta ağladım sırnaşık şey .çünkü benim koltuk altlarım resmen yandı :1shok: 1 hafta krem kullandım hatta kontrole kadar 2-3 kıl dökülmüştü. kontrol seansından sonra döküldü kıllar.. 2 haftadan beri de çıkmıyor..çıkan dökülüyor.. ilk zaman çok pişman olmuştum ama şimdi iyi ki gitmişim diyorum ..
2 hafta oldu yok ne güzel yaaaa hihoyyyt:teytey:

mrb ben tam 1,5 senedir alex lazer oluyorum..kolatıma ve tüm vücüduma bacaklarda süper oldu ve bende epey yogundu fakat ten rengi de önemli ben beyaz tenliyim ve tüylerim siyahtı alex lazer de de zaten önemli olan bu arkadaşlar yani bronz tene daga geç sonuç veriyomuş ama ben çok memnunum tertemiz oluyo gerçekten pürüzsüz seans aralıları da uzuyo her seansatan sonra mesela 4 ay da bir gidiliyo tabii bölgeye göre değişiyo kısacası mennunum çok şükürler olsun..

yaa buarada bişey sorucam arkadaşlar alex le lazer oldumu yazmştım tam 1,5 senedir memnunum fakat ama şöyle diyolar "bol bol tüyler çıktıkça jiletleyin" diyolar ve bende açıkcası tedirgin oldum için nadir jiletleme yapıorum çogalmasından korkuyorum..acaba sadece bizim bura mı böyle yoksa bu işin usulü bu mu bilen varsa lütfen cevaplasın teşekkürlerrr.

Canım giden tökülen kıllar çıkmayan kıllar birdaha çıkmazlar çıkan kıllarda sertlik olur jiletle çogalma yapmaz jilet sertlesir we koyulaşır bence yap jilet
biten kıllar geri gelmiyceeeeeeeekhihoyyyt
sewgilerrra.s.

ben giderken korktum ama kolay geçti biraz canım yandı o kadar kızarıklık falan olmadı çok şükür.. iki hafta sonra dökülecekmiş tüyler bakalım 4 gözle bekliyorum kılsın günleri daha ilk seansım bakalım kaç seansta kurtulacağım.... birde bana kontrol seansı falan diyen olmadı 45 günm sonra gel dediler..

alt bacakları biten arkadaş varmı acaba her yer azaldı orası bıtmıo benımkıler baya bı kalındıda kopması lazım 10. seasn oldu ama cok sıkıldım aynı acıyı cekmekten mirmirmirmir

ya acaba kontrole gel demeyi unutmuş olabiilirler mi? Tecrübeli arkadaşlar kontrol seansı önemli değil mi..? Ben önemli diye biliyorum :uhm:

ya acaba kontrole gel demeyi unutmuş olabiilirler mi? Tecrübeli arkadaşlar kontrol seansı önemli değil mi..? Ben önemli diye biliyorum :uhm:

Arkadaşlar bazen koltukaltı tümü dökülebiliyo kontrol gerekmiyo ben bi defasında gitmedim 3. seansım bitti sol koltukaltımda şuan kıl yok sağda tektük war bakalımm nolucakkk ama çok çok çok aaazaaaldııııhihoyyyt sewgilerrra.s.

alt bacakları biten arkadaş varmı acaba her yer azaldı orası bıtmıo benımkıler baya bı kalındıda kopması lazım 10. seasn oldu ama cok sıkıldım aynı acıyı cekmekten mirmirmirmir

canım ben henüz 2 seans yaptırdım azaldıda ama henüz bitmesi için erken bana 4 seansta biter dediler bakalım ne olacak senin baya olmuş 10 sean daha bitmediyse ya makine uygun değildir yada atış hızı yawaştır bi soruştur istersen hangi makineyle yapıyolar sana
azalma nerelerde oldu ince tüylerinmi war sewgiler canımmma.s.

içime dert oldu şimdi arar sorarım 2 haftaya dökülür dediler ama bilmiyorum napıcam.. kontrol falan diyen yok öle girdim yaptırdım sonra bi dahaki randevuyu söylediler o kadar :bbo: :bbo:

içime dert oldu şimdi arar sorarım 2 haftaya dökülür dediler ama bilmiyorum napıcam.. kontrol falan diyen yok öle girdim yaptırdım sonra bi dahaki randevuyu söylediler o kadar :bbo: :bbo:

aynen bana da aynı şeyi yaptılar. Hiç kontrole falan çağırmadılar.fisfisfis

aynen bana da aynı şeyi yaptılar. Hiç kontrole falan çağırmadılar.fisfisfis

bence 2 hafta sonra sonuca göre arayın... belki tamamen dökülürler... kontrol seansına gerek kalmaz...

benim alt bacak 6. seansın oldu... baya azaldı... 1 ay önce yaptırdım 6. seansı 2. ayda kontrole gidicem duruma göre belki biraz daha atış yapmam gerekebilir dedi... yalnız seans ücreti almayacak benden...

dökülmeyenler var ... ama cildim kuru olduğu için deri altında kalanlar da var özellikle diz bölgemde ... kese ve bebe yağı deneyecğim... bakalım sonuç ne olacak... ama şu an için gayet iyi...

peki gittiğin yer ne diyor bu duruma... normalde bacak 6-8 ... ayrıca 10. seansa kadar baya azalması lazım o kadar da acı olmaz bu durumda... demek ki birşeyler uygun değil sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…