• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ya arkadaşlar ben bu genital bölgeyle ilgili bisey duydum cok kafam karıstı .lazer cok güclü oldugu icin ordaki kıl hücrelerini yok eden bisey orda hissizlğide yol acarlar dediler. kafam cok karıstı benim. bide bu lazerin zararları icin hemen cıkmaz diyolar ya 30sene sonra falan bi zararını görürsek?[/QUOTE]

ya arkadaşlar ben bu genital bölgeyle ilgili bisey duydum cok kafam karıstı .lazer cok güclü oldugu icin ordaki kıl hücrelerini yok eden bisey orda hissizlğide yol acarlar dediler. kafam cok karıstı benim. bide bu lazerin zararları icin hemen cıkmaz diyolar ya 30sene sonra falan bi zararını görürsek?
[/QUOTE]

canım lazer sadece kıl kökünü etkiliyo başka bişey yapmaz heralde bide ben sordum kadın hast uzm na hiçbir zararı yok dedi olsa doktorlar hemşireler yaptırmaz dimi için rahat olsun sadece önemli olan gideceğin merkezdir güvenilir deneyimli kişelerdir lazeri sadece kıllar için kullanmıyorlar zanım başka hastalıklar içinde kullanıyolar zararı olsa kullanmazlar hoş kal canımma.s.

gelelim kol karın ve sırta...eğerki sakal gibi kıllarınız yoksa ve bembeyaz yani pudra beyazı tenli değilsenz KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE yaptırmayın bu bölgelere lazer ben bu bölgelere milyarlar yatırdım diyebilirim ki cok da buyuk bir problemim yoktu. eğerki cok rahatsız oluyorsanız sir ağda kullanın ve bioder yada limon tuz uygulayın ben artık öyle yapıyorum o bölgelere lazeri bıraktım.

verdıgnız bılgıler ıcın çok teşekkur ederız.
birşey sorucam limon ve tuz uygulayınca vucutta leke yada kızarıklık yapmıyor mu?

bende araştırırken herpes(uçuk)olan bölgelere uygulanmaması gerekiyormuş benim bir bölgemde böyle bir sorunum olmuştu bunu öğrendiğim çok iyi oldu.
gerçekten ön araştırma yapmak çok faydalı

kızlar ya genelde ince tüyleri görmyo lazer die yazmşsnz ama benm daha 1seans ve 1kntrolüm oldğu halde üst bacağmdaki tüyümsü kıllar alt taraftaki kıllar kadar olmasa da döküldü:teytey:

canım lazer sadece kıl kökünü etkiliyo başka bişey yapmaz heralde bide ben sordum kadın hast uzm na hiçbir zararı yok dedi olsa doktorlar hemşireler yaptırmaz dimi için rahat olsun sadece önemli olan gideceğin merkezdir güvenilir deneyimli kişelerdir lazeri sadece kıllar için kullanmıyorlar zanım başka hastalıklar içinde kullanıyolar zararı olsa kullanmazlar hoş kal canımma.s.[/QUOTE]

ya iste bende bi eczacıyla konstm oda zararlı oldugunu söledi yani bazıları olumsuz bazıları olumlu yaklasıyo .. hassas bölge ya ondan korkuyom ..

ya arkadaşlar ben bir kaç merkezle tel'de görüştüm kafam çok karıştı tüm vücut düşünüyorum fiyatlar çok çok farklı ama hepsinin bahsettiği cihazlar aynı.yalnızca bazı merkezlerde dr yok bazılarında işlemleri estetisyen yapıyor bu konuda çok takıldım.sizin gittiğiniz merkezlerde dooktor tarafından başlamadan önce muayene edildinizmi? fiyat konusundada genelde seans ücretleri 400-600 arası.bir yer var 1300 tl bitirime garantili..birde bir tıp merkezi var orasıda 8 seans 2000 tl..yalnızca burada işlem doktor tarafından yapılıyor ama cihazlarında alexandrite yok....
yarın tek tek görüştüğüm merkezleri gezicem nelere dikkat etmeliyim
acil cevaplarınız bekliyorum

Son düzenleme:
slm kızlar bacağına lazer yaptıran kızlar nekadar zaman sonra kıllarınız çıktım benim 1.seansın bitti 2.ye gidicem ama eskisi gibi çıkmadı çıktı ama nokta nokta meerkezdeki hemşirede dedi nokta nokta çıkmıştır diye inş makine görür 3 gün sonra 2.seans randewum war bakalım nolcak sewgilera.s.

benim bacakta 6.seans olacak 1 hafta sonra... ama hala tüyler var... yani öyle yer yer kaldı diyemem... tüm alt bacak bölgemde var ... çok inceler ama var ... yani tüm alt bacağa tarama yapacaklar ...

elbette eski haline göre çok azaldı ve inceldiler ama tamamen bitmediler...

acaba tamamen kurtulan var mı ? yoksa 1-2 seans daha gitmem gerekecek mi ...

bn lazarimden çok memnunum genitalınm 3. seansına gdicem.şimdi memnunum bu arada koltuk altımada başlıcam işteee..herkeze tüysüz günlerrrdelikafadulden

herkeste farklı etkiler gösteriyormuş kimisinde 1-2 sean yeterli oluyormus kimisinde çok daha fazla gerekebiliyormuş..benim alt bacak ve genital için tamemen biter dediler ama üst bacak biraz daha ince tüylü olduğu için tamamen bitmezmiş ama benide rahatsız etmezmiş..
bende 8 seans için anlaştım bir iki seanta biterse gitti paralar peşin peşin verdim:roflol:

kızlar benim gittiğim merkezde benim baçaklarım için alt bacak 4 seans ta biter dediler eğer çıkarsada senede bir defa toplatmaya gelirsin dediler inş öyle olur koltukaltım da 3. seansıma gidicem çok az war inş son seans olur çok rahatlı çoooookk gemitalimde 5. seansım yarın hepsini yaptırıcam bakalım hayırlısı olurda biterler hoş kalınna.s.

cnm ben yüzüme yaptırıyorum...ikinci seans olduu..dudak üstü bende ççok az döküldüü hatta dökülmedi bile diyebilirim...zaten en gec biten yer dudak üstüymüş:(

Arkadaşlar bana bursadan lazerli epilasyon merkezi öenebilecek var mı acabakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Back