Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben dün biyerle görüştüm alexin son çıkanı makine
bitene kadar(bitiş garantili) 450 ytl
arkadaşın kuzeni orda yaptırmış ve tamamen bitmiş genital için
şuan düşünme aşamasındayım
koltuk altı ilk seansımı dün yaptırdım..İlk yarım saat yanma hissi oldu.DOktor normal dedi ama şu an hafif bi kızarıklık var . Çok korkuyorum iz kalma olsılığı var mı ya? yarın da devam ederse doktora gideceğim.Bir de açıkçası gaza geldim ,doktora sadece kaç seansta biter diye sordum başka da birşey sormadım. O da 3*5 seans kişiden kişiye değişir dedi. Çok memnun kalacaksın dedi.
ilk seans çok acıdı koltuk altım anlatamam:)) yandım resmen. Böyle birşey yaşadınız mı? Genelde acısız diyorlardı ama buna acısız diyorlarsa acıtan halini düşünemiyorum:|:bbo:senağlama
Küçük böcük çok teşekkür ederim.
Bana hiçbir şey söylemedi seanstan sonra..Ne kızarıklık olursa krem kullan, ne de parfüm,deodorant kullanma..Kolumu vücuduma yaklaştırırken ve koltuk altıma hafif dokunduğumda biraz acıyor. Krem kullanayım .Önerin için çok sağol.
İnşallah yanık olmamıştır. :Saruboceq: Pazartesiye kadar geçmezse giderim..Tabi yandıktan sonra ne yapacaksa..
arkadaslar bugun 2.seasıma gıttım genıtal,popo ustu ve butun kalca ve doktorum dedıkı 2 hafta sonra gel gene bı kontrolunu yapalım dedı..sımdı her seanstan sonra yapılacak mı bu kontrol (ılk seanstan sonra yapılıyor ama ben daha sonraları ıcınde yapıldıgını duymamıştım ) ve ucret alınacak mı ? alınırsa batarım heralde:bbo:
ilk 2-3 seanstan sonra kontrol seansı yapabiliyorlar canım...
ama adı üstünde kontrol seansı ... seans işe yaramışmı ; yaramamış mı diy bakıyor...
ücret talep edeceğini sanmıyorum...
talep ederse de verme zaten ... bu kontrol seansı dersin sengözlerimebaksanab
kızlar ben daha önce yazmıştım benim hormonal bir sorunum yok aileden gelen birşey en sonunda bugün gemini lazer hakkında yorumları okudum çok pahalıymış ama çok kısa sürede çok çabuk etki veriyormuş acı hisside nerdeyse sıfırmış ve yanık lekesi olmuyormuş...alexte bazı yorumlar okudum tekrar çıktığına dağir ve çok uzun seansları çok uzun sürdüğü için fiyat neredeyse geminiyle aynıya geliyor korkuyorum çünkü çok fazla sorunlu bir vücuda sahibim ya uzun süre alexle tüm vücut için tek fiyat verilen bir yere gidicem yada geminiyle kısa sürede çok daha pahalıya kurtulucam bilmiyorum kafam çok karıştı
ya arkadaşlar ben bir kaç merkezle tel'de görüştüm kafam çok karıştı tüm vücut düşünüyorum fiyatlar çok çok farklı ama hepsinin bahsettiği cihazlar aynı.yalnızca bazı merkezlerde dr yok bazılarında işlemleri estetisyen yapıyor bu konuda çok takıldım.sizin gittiğiniz merkezlerde dooktor tarafından başlamadan önce muayene edildinizmi? fiyat konusundada genelde seans ücretleri 400-600 arası.bir yer var 1300 tl bitirime garantili..birde bir tıp merkezi var orasıda 8 seans 2000 tl..yalnızca burada işlem doktor tarafından yapılıyor ama cihazlarında alexandrite yok....
yarın tek tek görüştüğüm merkezleri gezicem nelere dikkat etmeliyim
acil cevaplarınız bekliyorum