How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

merhaba dr dido. size çok acil bir sorum olucak.. yüz bölgesi için hangi cihaz daha etkin. ipl mi alex mi. gittiğim merkezde ipl var. dudak üstü, çene altı, ve favori bölgelerine 70 ytl fiyat verdi sizce nasıl. ayrıca beyaz tenliyim ve tüyler gri renkli. hangi yöntem daha etkili olur sizce...

selam arkadaslar aranıza yenı katıldım bende ıkl seansımı alex ıle yaptırdım ıkı ayda cıktı ıkıncı seans zamanım geldı sımdı ama bulundugum sehır turızım bolgesı oldugu ıcın alex cıhazı ıle calısan hıc bır merkez bulamadım.ve sonunda dıod cıhazın medıostar mıx marka cıhazı ıle yaptırdım ıkı gun oldu alex gıbı degıl cok farklı mesela alex ıle yaptırınca sır ayda yaptırmıs gıbı oluyor ama bunda ole degıl tuylerın gorunuyor yanı hıc bır sey yaptırmamıssın gıbı acaba sonradanmı dokulecek bu kıllar bu cıhaz hakkında bılgısı olan arkadaslar yardımcı olurmusunuz sımdıden tesekkurler

bıyık bolgesi yaptıran varmı?Acıtıyormu ve kesin sonuc alabildinizmi?yardımcı olursanız sevinirimhihoyyyt

Ben de tüm vücut bitene kadar kampanyasına katıldım..Pşin verdiğim için 2000ytl,10taksite bölünenden olsaydı 2500ytl oacaktı.tek seansa girdim daha,martta 2.seansım var.Bence alexandrite tercih edin.İnceleri de döküyor,ben memnunum.

bıyık bolgesi yaptıran varmı?Acıtıyormu ve kesin sonuc alabildinizmi?yardımcı olursanız sevinirimhihoyyyt

ben yaptırıyorum canım ... hatta dün 2. seansıma gittim... valla acıyor ama dayanılmayacak bir acı değil... zaten küçük bir bölge olduğu için 5dakikada bitiyor... yalnız tüy yapın inceyse istersen önce bir konuş... çünkü ince olunca uyuyan tüyleri uyandırabiliyormuş ... yani artabilir ; kaılnlaşabilir... çok inceyse gerek olmayabilir yani...

benim tenim hassastır ... kızarıklık henüz geçmedi... biraz da şişlik var... dün akşam 7gibi yapıldı... fondotenle kapattım ama... ilk seans sonrası 2 gün sürmüştü... bu sefer daha az sürer diye umut ediyorum...

bu arada güneşten de koruman lazım ki leke olmasın...

anladım cok saol aydınlattıgın icin ya sorma benim ozellikle bıyık bolgesinden sikayetim var her gun illaki cıkıyo siyah ve de kalın cıkıyo hormon testimi yaptırsam nedir anamadım niye bu kadar kalın ondan sanırım yaptırmam allahın emri oldu :1no2:

kalın çıkıyorsa hormon tahlili yaptır,yoksa hiçbir şekilde fayda etmez lazer..

kalın tüyler sadece bıyık bölgesinde ise yani başka bölgelerde tüylenme sorunun yoksa hormonel olamaz çünkü hormonlar tüm vücudu etkiler..

anladım cok saol aydınlattıgın icin ya sorma benim ozellikle bıyık bolgesinden sikayetim var her gun illaki cıkıyo siyah ve de kalın cıkıyo hormon testimi yaptırsam nedir anamadım niye bu kadar kalın ondan sanırım yaptırmam allahın emri oldu :1no2:

benim de cımbızla aldığım için kalınlaşanlar vardı... bakalım sonuç ne olacak...

emin olmak çin istersen hormon testi yaptır önce ; sonra lazere gidersin canım...
boşu boşuna para ve zaman kaybetme ... benim seanslarım 1 ay aralıklarla yani 6 ay sürecek en azından...

Ben de cuma günü ilk seansıma gittim kızlar.Acıyo falan yazmış arkadaşlar ben de çok acıycağını düşünmüyordum ama atışları yaptıkça çok canım yandı.Kimseyi korktmak istemiyorum ama her kıl köküne ince bir iğne giriyormuş da yakıyomuş gibi hissettim. Hele genital çok kötüydü yaa :bbo: Ağlayacaktım nerdeyse senağlama Kadın yeter bitsin artık diyeceksin baştan söyleyim dedi. Ben de başlayınca dayanamadım ara verelim bitsin falan diye diyip durdum o da bitti bitti deyip bu arada yapabildiği yerleri de yapmaya devam etti :smiley-cool: Belki herkeste böyle olmuyordur bilemiycem sonuçta verdikleri ışının ayarına da bağlı bu iş. a.s.

saolun arkadaslar ben lazer yaptırmadan once hormon testi yaptırmaya karar verdim bakalım bi sorun yoksa ona gore dusunecegima.s.

Merhabalar.
benim hem lazer hem iğneli epilasyon hakkında sorum olacak.

boynumda birkaç tane siyah kıl var onlar için iğneli epilasyon yaptırıyorum sanırım 6 seans ya da daha fazla oldu. azalma farketmedim. 3. seanstan sonra incelir dendi ama incelmiş gibi de gelmiyo. 6 seans sonuç almak için erken mi?

çenem için de lazer epilasyona gidiyorum. 5 seans oldu sanırım. cildim beyaz tüylerim de siyah, merkezde alex ve I2pl olmasına rağmen ı2pl tercih ediyolar. . tüylerim baya siyah olduğu için 3. seansta biter denmişti, bi bölgede belirgin bi azalma var ama diğer tarafta az var, 5 seans sonuç almak için erken mi?

bir de en önemlisi, lazer uygulamasından sonra uzayan kıllarım kendiliğinden dökülmüyor, elimle çekiyorum zorlamadan geliyosa alıyorum gelmiyosa bırakıyorum. tamamen çıkmaları 1 haftayı geçiyor ve baya kötü bi görüntü oluşuyo. bu uzama döneminde makasla kesebilir miyim?

ve son not, hormon testi yaptırdım, referans değerlerine göre anladığım kadarıyla kıllanmaya sebep iki hormonumda artış var. bu durumda lazeri kesip tedavi mi olmalıyım?

Merhabalar.
benim hem lazer hem iğneli epilasyon hakkında sorum olacak.

boynumda birkaç tane siyah kıl var onlar için iğneli epilasyon yaptırıyorum sanırım 6 seans ya da daha fazla oldu. azalma farketmedim. 3. seanstan sonra incelir dendi ama incelmiş gibi de gelmiyo. 6 seans sonuç almak için erken mi?

çenem için de lazer epilasyona gidiyorum. 5 seans oldu sanırım. cildim beyaz tüylerim de siyah, merkezde alex ve I2pl olmasına rağmen ı2pl tercih ediyolar. . tüylerim baya siyah olduğu için 3. seansta biter denmişti, bi bölgede belirgin bi azalma var ama diğer tarafta az var, 5 seans sonuç almak için erken mi?

bir de en önemlisi, lazer uygulamasından sonra uzayan kıllarım kendiliğinden dökülmüyor, elimle çekiyorum zorlamadan geliyosa alıyorum gelmiyosa bırakıyorum. tamamen çıkmaları 1 haftayı geçiyor ve baya kötü bi görüntü oluşuyo. bu uzama döneminde makasla kesebilir miyim?

ve son not, hormon testi yaptırdım, referans değerlerine göre anladığım kadarıyla kıllanmaya sebep iki hormonumda artış var. bu durumda lazeri kesip tedavi mi olmalıyım?
Canım tedaviyle eş zamanla başlayabiliyorsun..En çok da testesteron hormonlarının ve DHEA-SO4 hormonlarının yüksekliği tüylenmeye yol açıyor..Ama sonucta hangi hormonun yükske olursa olsun,tedavini olmalısın..mesela bir hormonun yüksek ve ilaç tedavisi doktor,ilaç tedavine başladığın zamandan itibaren epialsyona baslayabiliyorsun.doktorum bana öyle dedi,keza epilasyon merkezindeki dermatologum da öyle dedi.İlla ki tedavinin bitme dönemini beklemene gerke yok..

Ben de cuma günü ilk seansıma gittim kızlar.Acıyo falan yazmış arkadaşlar ben de çok acıycağını düşünmüyordum ama atışları yaptıkça çok canım yandı.Kimseyi korktmak istemiyorum ama her kıl köküne ince bir iğne giriyormuş da yakıyomuş gibi hissettim. Hele genital çok kötüydü yaa :bbo: Ağlayacaktım nerdeyse senağlama Kadın yeter bitsin artık diyeceksin baştan söyleyim dedi. Ben de başlayınca dayanamadım ara verelim bitsin falan diye diyip durdum o da bitti bitti deyip bu arada yapabildiği yerleri de yapmaya devam etti :smiley-cool: Belki herkeste böyle olmuyordur bilemiycem sonuçta verdikleri ışının ayarına da bağlı bu iş. a.s.

Seninki iğneli epilasyon muydu?eğer öyleyse ağrının olmaıs normal.. ama lazer epilasyonda ağrı pek yoktur,olsa dahi dayanılamayacak akdar değil asla..Şüpheli bi durum seninki,hele de bunu yapan kişinin öyle demesi çok abes..

geçmiş olsun yalnız değilsin canım bende aynen tarif ettiğin gibi dayanılmaz acı hissediyorum bitsin diye dualar ediyorum hatta bu kez gittiğimde genitalde bayanın elini falan ittirdim çok canım yandı..kıl köklerimiz kalın olduğundanmı çok acıyor acaba çünkü kollarım o kadar acımıyor

Seninki iğneli epilasyon muydu?eğer öyleyse ağrının olmaıs normal.. ama lazer epilasyonda ağrı pek yoktur,olsa dahi dayanılamayacak akdar değil asla..Şüpheli bi durum seninki,hele de bunu yapan kişinin öyle demesi çok abes..

Yok canım iğneli değil, lazer yaptırıyorum. Ama kadın kendine de yapmış ordan tecrübelerini söyledi. Benim bi arkadaşım gidiyor sadece genitale ıpl ile yapılıyo.Sormuştum acıyormu diye oda yok öyle acımıyor dedi ama 5. gidişim dedi pek bişey yok dedi. Bu verdikleri ışının frekensı falan onlarla alakalı sanırım kimisi acımasın diye kısıyor ama o zaman da etkisi azalıyor canım. Bi de bu 1.seansımda ıpl yaptılar daha sonrakiler alex. ile olcakmış. Alex o kadar acıtmıyo dediler ıpl böyle yapıyormuş a.s.

geçmiş olsun yalnız değilsin canım bende aynen tarif ettiğin gibi dayanılmaz acı hissediyorum bitsin diye dualar ediyorum hatta bu kez gittiğimde genitalde bayanın elini falan ittirdim çok canım yandı..kıl köklerimiz kalın olduğundanmı çok acıyor acaba çünkü kollarım o kadar acımıyor

Evet canım bence de kalın kökler olduğu için öyle yanıyo. Benim de bacaklarım öyle çok acımadı. Acıdı aslında da genitale geçince çok daha küçük olduğunu anladım. :smiley-cool:

Back